reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Rusałka ale z Ciebie zgrabna laseczka ;)
Ty jestes w ciąży, a ja nie i mam większy brzuch od Ciebie :p ;D
Tylko, że Twój jest teraz bardzo cenny a mój to taki jakby śmietnik :p ale nie ma tragedii, sie zgubi w swoim czasie ;D
tylko trzeba mu pomóc a narazie wspieram lenia ::) :p ;D

reklama
Joanka pisze:
Koreczek, co jest maleńkiej ??? To nic że dupeczkę jej kłują. My bylismy w szpitalu i to dopiero było jedno wielkie kłucie.
Powiedziałam sobie że jeśli choroba pozwoli na to będziemy się w przyszłości leczyć w domu. Kłucie w szpitalnym leczeniu to bułeczka na śniadanie...Fuj, z daaaaaalaaaa od szpitalaaaaa.

Maleńkiej życzę dużo zdróweczka, wiem co mówię, bo sama się borykam z Krzysia choróbskami. Na szczęście mamy się komu wygadać.

Tunia, a my to nie wiem czy w peirwszym roku się zaszczepimy...Ciągle coś wyskakuje...To siuśki, to paluszek, to torbiel, kurza twarz...

Melanie, Paris powinna reklamować ciuszki dla bobasków. Jest przecudna. No i dziękujemy za te 3 kilo buziaków, aż Krzysia powaliło z nóg.
Ścięło go tak że padł i zasnął  ;D Kręć jak najwięcej filmów. Na razie to takie niby nic, ale za rok jak będziesz  oglądać dwumiesięczną Pairskę to padniesz. Przerabialiśmy to z Majką. Chociaż nic nie pobije filmików z pierwszych spacerkó na własnych nóżkach. Pijok taki był z Majki że hej. Kołysała się i zataczałą na wszystkie strony, a pingwin przy niej to symbol sztywnego  chodzenia...

A sama Majka nie ma lepszej frajdy jak oglądanie swoich kaset z o taaaaak dalekiej przeszłości.
Joanka Daria ma obustrone zapalenie uszu ale jest już mała poprawa więc czekamy tylko do wtorku kiedy będzie koniec zastrzyków

Melani co do piąstek i 2 łyków to skoń to znam u mnie jest to samo  ;D pani peditra powiedziała że w ten sposób poznaje swoje rączki ( ich smak  ;)

reklama
dzieki dziewczyny za miłe słówka. Łukasz przesyła ciociom i ich maluchom buziaczki. :laugh:

miyu Tobie też bardzo dziękuję za komplement. Łukasz ma już 70 cm dsługości. A tak na przyszłość proźba do Ciebie. W galerii wklejamy sobie fotki ale nic nie piszemy. Piszemy sobie tutaj na wątku dzieci wrześniówek ;)

Do góry