reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Bądź dobrej myśli, a jak coś się ppojawi to nie zwlekaj i odwiedź pediatrę, my za długo zwlekaliśmy i się pogorszyło, a i pediatra nie jest bez winy.

Winia pisze:
W czwartek Natalka miała kontrolną wizytę pediatry. Waga to 5560 g a wzrost 68 cm. No to już szykuję nowe ciuszki na 74 ;D
A tak wogóle to ma na buzi takie krostki. Powiedział, że to nie wysypka. Może się okazać że to atopowe zapalenie skóry i trzeba będzie zmienić mleko...na takie na receptę.. :(

u nas tez sa takie podejrzenia o AZS :(
we wtorek idziemy do alergologa, to będziemy wiedziec cos więcej

i Paris tez waży 5 i pół ;D

O wkońcu zdjęcia Milenki jacie ale ona urosła :o
fajna pyzunia się zrobiła taka do schrupania ;D

my naszczęście też narazie unikneliśmy tego atopowego zapalenia i mam nadzieję że nie ujawni się Kubie żadna alergia plisss ::)

reklama
Milenka zupełnie sie zmieniła
ale po usteczkach domysliłam sie, że to napewno ona :D
Paris tez dostałą takie policzki i mówimy na nią Pyzunia ;D

Oj jest co nosić juz mnie zaczynaja boleć plecy
przydałoby sie na nie poćwiczyc i wzmocnic, żeby można było bez bólu dzidziiolka nosić ::)
i bolą mnie kolana :p musze sie wybrac do lekarza - normalnie sie sypię :p

a co do ciężaru dzieci - to co mają powiedzieć nasz mamy rekordowych dzieciaczków ::)

Do góry