reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Ja cie! Dorka Rusałka no jak to Cię nie pamiętamy????? Stare wrzesniówki napewno Cie zapamiętały!!! Gratuluje fasoleczki i nie pękaj, będzie dobrze! Wszystkie miałysmy lepsze i gorsze dni w ciąży ale wszystko mija jak kładą Ci na brzuszku cieplutkie ciałeczko Twojego dzidziusia. Nie ważne czy dziewczynkę czy chłopca, ważne że TWOJE. Wpadaj do nas i dziel się z nami swoimi smuteczkami i radościami. My "dświadczone" ciężarówki a teraz juz mamuśki dwumiesięcznych bobasków zawsze będziemy Cię wspierać i służyc radą i dobrym słowem. Jeszcze raz GRATULUJĘ i ŻYCZĘ ZDRÓWKA TOBIE I TWOJEJ FASOLCE!!!! :laugh: :laugh:

ps: no i jak ja mam się zabrać za sprzątanie??? ::) ::) ::) ::) :laugh:

reklama
Rusalka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D heloł !!!!
Kupe lat !

hihihi

Kochana Gratulacje !!!!!!

No tylko nie zapomnij o nas i pisz co u Ciebie.
Na kiedy masz termin?

Wiesz co Ci powiem o tych kiepskich dniach...
wszystko się z czasem zapomina i jest tylko fajnie ;D ;D ;D
jeszcze czekaja Cię psychiczne przygody po porodzie, bo to jednak jest duża zmiana w życiu
ale jaka radość ::) :D :D :D :D

ja juz mam takiego fioła, że wybieram przedszkole dla mojej córki :D :D :D
i juz ja traktuja jakby była dorosła
a ma tylko 2 miesiące ;D
a porodu juz nie pamiętam - zaskakujaca jest ta nasza psychika
tzn pamiętam ale tylko te miłe wrażenia :laugh:

czekamy na foto z usg i na wieści o płci :)

Pozdrówki!

Podpisuję sie pod postem Melani :)

ja też juz planuję przyszłość Kubusiowi teraz wymyslam na co go zapiszę co będzie trenował ciotkę ma olimpijkę ostanich igrzysk w windsurfingu to może coś po niej jakiś talencik odziedziczył ;)

Już wyczytałam jaką kamerkę i do jakich celów ;)

Ja chciałam miec córeczkę ale jak okazało sie że noszę w sobie synka to byłam taka szczęśliwa jeszcze jak widziałam dumę w oczach męża że ma pierwszego syna to nie zamieniałabym się na dziewczynkę ale teraz jako druga oczywiście marzy mi się dziewczyneczka :D

Aniulka - byłyśmy na badaniu słuchu ze względu na to, że w szpitalu aparat był uszkodzony i wyniki wychodziły różne ;D
Izis - mój mąż zakłąda już teraz, że Natalka będzie uprawiała sporty wodne tak jak i on w młodości. Fajnie, że masz w rodzinie olimpijkę, darmowe lekcje będzide udzielała Kubusiowi :)

Dziewczyny a byłyście może z dzidziami na USG bioderek?
Kiedy trzeba zrobić takie badanie i czy jest ono konieczne?
A co z wizytą u ortopedy?
Nasza pani pediatra nic nie mówiła o takich badaniach

grooha1 ja bylam na bioderkach w wtorek trzeba takie badanie wykonac najlepiej do 4 miesiaca o ortopedzie nasz pediatra nam nic narazie nie muwi więc nie wiem, ale bioderka każde dziocko ma badane

reklama
Grooha w drugim miesiacu życia dziecko powinno być zbadane przez ortopedę i wtedy jeśli wyjdą jakieś nieprawidłowości wykonuje się usg
twój pediatra powinien dać ci skierowanie do ortopedy ::)

Do góry