reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

U mnie forum dzisiaj w miarę ok.

Też mieliśmy w szpitalu badanie słuchu ale ja mam wątpliwości i na pewno jak pójdę do pediatry to poproszę o skierowanie i mam nadzieję że nie będe musiała czekać kilku miesięcy, chociaż to koniec roku, więc wszystko możliwe. Niestety u nas sz[pital tylko jeden, więc jak się nie uda załatwić to tylko prywatna wizyta pozostaje

reklama
Kociak faktycznie Martynka wystrojona będzie jak ta lala :D

Paris będzie w kościele w tym różowym kombinezonie-futerku co je Wam pokazywałam
a pod spodem będzie miała jaką kieckę
tylko, że ja nie jestem zwolenniczką falbanek i takich tam konwencjonalnych ciuszków do chrztu
a szatke dam uszyć, ściągnę pomysł od Ineczki ;D
kiecke może też zobacze jeszcze ::) :)

u mnie również forum muli :p

Paris tez miała w szpitalu po urodzeniu badany słuch
ale ostatnio zauważyłam, że z uszka wydobywa sie dziwny zapach :p
jutro podskoczymy w tej sprawie do pediatry

acha i jeszcze Wam powiem, że dzisiaj też byłyśmu w kinie
na "gnijącej pannie młodej"

zawsze możesz poszukać koleżanek z Twojego miasta, może spotkacie sie na plotki i bedzie miło
spróbuj na innych forach :)

Siwasek super sa te zdjęcia wielopokoleniowe
podoba mi sie dresik Iguni :) fajny kolorek

Tunia
szkoda, że nie widac tego bardzo ważnego facela dla Rozalki ;)
a na tej fotce w wózeczku to która jestes Ty? Ta płacząca? :D
Rozalcia ma Twoje usteczka co? ::) :)

marta
fany ten Twój chłopak, taki duży i męski :)
kupiłas mu wózek na allegro, prawda ? I kombinezonik też ;D

kociak ta minka martnki jest rozbrajająca
imag00740ty.jpg

a jeszcze chciałam Tobie powiedzieć, że na zdjęciu Martynki z tatą widac jak ją bardzo kocha
i nie masz co się bac zostawiać swoje skarby razem - oni sobie świetnie poradzą
spróbuj a zobaczysz jak fajnie spędzą czas :)

grooha
ale fajna ta minka Olafa :D
jakby chciał powiedzieć:
I na co się gapice ??? ;D

Karolina dziękuję za kolorowe fotki :D
fajne różowe uszka wystają z wózka :D
a mogę mieć jeszcze jedno życzenie ?? :D

Melanie gratuluje spostrzegawości
wózek kupiłam na alegro i kombinezon też
z obu rzeczy jestem zadowolona, kombinezon wylicytowałam - 20,50 :p

fajna bereciarka z Paris ;)
Rozalia słodziutka. :-*
Siwasek super figura, fajne zdjęcia i córcia urocza
kociak chyba przesadzasz, Martyna wyglada na super spokojne dziecko!!!
Karolina Julka prześliczna :-*

reklama
Do góry