reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
jak Marcel coś się odzywa, nie płacze tylko cos gada po swojemu
to Igor do niego: cicho młody
ale jak płacze to stara sie go uspokoic
pomaga mi przy kapaniu
pyta koło 5: o której kapiemy młodego/, bo musze się uczyc?
ale widze ze ta pomoc sprawia mu przyjemnośc
tylko chce udac takiego twardziela ;)
aha jak idziemy gdzies razem to pyta czy moze poprowadzić wózek
i idzie taki zadowolony

no to super :D
fajnych masz tych swoich 3 chłopaków
jak patrze na takie rodzinki jak Twoja to mi sie zachciewa miec synka
jestem raczej zwolenniczką córeczek
ale tak sobie myślę...
fajnie jest mieć takich twardzieli w domu
co to udają, że nie są słodcy :D

no tak teraz czas na chłopaka
więc
Melanie do łóżka!!!
idz poprzytulac sie do swojego mężczyzny(pozdrawiam męża)
ja tez uciekam (bo rano musze tego druta poszukac)
dobranoc

PS. a mi się zachciewa córeczki ::)

hihihi
marta jak to pisałaś to ja już poleciałam do meża :D
no i spłodzilismy...
pomysł,
że kupimy dzisiaj cyfrową kamerkę, bo by mieć pamiątkę z życia małej Paris :)
szkoda, że nie wpadliśmy na ten pomysł 2 miesiące temu :p

no to ja zyczę wszystkom miłego dnia
my lecimy do lekarza z uszkiem Pariskowym i do szopu po sprzęcik ;D

Kociak ja dołaczam do tego co napisała Melani. Zauważyłam to samo. Patryk umie zająć się Martynką i myślę że przesadzasz. Spokojnie dałby sobie radę gdybyś zostawiła ich samych. Spróbuj. Zostaw go z mała na dwie godzinki a Ty idź sobie do kolezanki albo do miasta na zakupy, zrelaksuj się odpocznij. Jak wrócisz to na pewno będzie wszystko ok. Patryk bedzie zadowolony, że sprawdził się w roli tatusia a Ty będziesz zadowolona, że miałaś chwilkę dla siebie.

Melanie Paris fajna bereciara. Ale Ona się zmieniła!!! Taka fajna pyzunia się zrobiła. A co do syna... hmmm jeszcze nic straconego. Chłopaki to fajne przylepy. Większe niż dziewczynki. Melanie pomysł fajny jak się lubi filmiki oglądać. Ja to wolę zdjęcia bo takie pamiątkowe filmy mnie nudzą. Np taka kaseta z wesela leży i kurzem zarasta ;D

Marta Marcel prawdziwy facet a nie dzidziuś. Swietnych masz symów. A jak Ci się córki zachciewa to... do roboty

Grooha chciałam Tobie jeszcze napisać że Twój olaf wcale nie wygląda na taką kruszynkę, dlatetgo napisałam że jest dużym wrześniowym chłopcem. No jeszcze do tej listy dopisuję Filipka, bo mi się o nim zapomniało, a to też duży facet.

No tak, Pariska buziaczka ma już jak słoneczko :D
A co do kamerki, to my mamy taką nie cyfrową ale nie mamy już videa, bo sie pozbyliśmy
kamerka jest nam potrzebna tylko dla malutkiej, bo te nasze dzieci tak szybko rosną ::)
ja juz tęsknię za ta małą pchełką co ze mnie wyskoczyła ;D

dobrze, że tak jest
przynajmniej będe chciała mieć kolejne dziecko
ale jak sobie przypomnę psychicznego doła i złe samopoczucie na początku ciąży :p :p :p :p
no ale podobno każda ciąża jest inna
mam nadzieję, że w kolejnej mnie to ominie

No to skoro juz tęsknisz to nie zastanawiaj się zbyt długo tylko do dzieła. A to prawda kazda ciąża i poród i zajmowanie się kolejnym dzieckiem wygląda inaczej. W moim przypadku zmieniło soię na lepsze.

reklama
Witajcie:)- Podpatruję czasami Wasze słodkie maleństwa:)-cuudo:)
Kiedys pisałam do Was, ale pewnie żadna mnie nie pamięta:)- Dorka:)-opoiwiadałam Wam- moja dobra kumpela urodziła również dzieciaczka- córeczkę - we wrzesniu tego roku- przepiękna!jak kazde dzieciątko!;)

Sama już jestem:) w ciazy -(dziś zaczął się 12tydz:)..jak zaczynałam poisac tu- brałam rozmach nad praca- robimy bajbusa;)ino i stało sie;)BĘDE MAMĄ:)- Wzieło mnie tak na klikanie teraz..bo czytam Melanie-, ze TY też miałaś jakiegoś tam dołka na poczatku..i złe samopozucie..ale cieszy fakt- ze jednak to mija!(poki co ja własnie twierdze- to będzie jedynak-jedynaczka;):):)..czuję sie fatalnie-wieczne mdlosci..wymioty i całkiem nowa -sytuacja..czasem mnie to przerasta..ale budują takie posty-jakie czyta sie tu- i dzieciatka-jakie ogląda:)
Pozdrawiamy! i życzymy Wam duuzo zdrowka!

Do góry