reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

to jak juz jestem to sie wam pochwale co kupilismy martynie do chrztu :)

to jest kombinezon czy jakos sie to tam zwie ;D

To jest sukieneczka w ktora bedzie ubrana w kosciele do tego jest jeszcze czapeczka

A w to ja przebiore po w domciu :)

reklama
Kociak fajne te wdzianka.
ja mam problrm, zamierzam chrzcić Rozalkę w święta, cholerka a to już przecież zima na całego, w moim kościele, jest zimno że ho ho, no i w czym ta moja mała wystąpi???

Wszystkie dzieci wrześniowe śliczniutkie i takie kochaniutkie.
Kociak fajowe ubranka do chrztu kupiłaś. My planujemy chrzest dopiero w styczniu ale też pewnie będzie zimnica...brrr
Wczoraj byłam z Natalką na badaniu słuchu i wszystko jest ok. Tylko byłam bardzo zdziwiona moja mała była grzeczniutka i cichutka...jak nogdy ;D

Kociak toz Ty całą wyprawke masz do chrztu! ::) Co nie ulega wątpliwości że ciuszki ładne. ;)

Winia to super że wszystko ok. A dlaczego byłas na tym badaniu? Było cos nie tak przy pierwszym??
Ja chyba z Łukaszem też muszę iść bo wydaje mi się że na lewe uszko kiepsko słyszy :(

winia, to dobrze że dobrze.
ja z Rozalcią też musze na badanie słuchu,choć przesiewowe wyszło dobrze, ale przez to że ja mam niedosłuch. no i poczekamy sobie, mamy juz skierowanie do szpitala, ale niestety dopiero na 17. I, a rejestrowałam ja w październiku! paranoja, ale może poszukam w innym wrocławskim szpitalu. a i na tym badaniu dziecko ma spać, a jak nie będzie chciała spać to ciekawe jak ją zmuszą.

aniulka jak coś cię niepokoi to lepiej od razu to sprawdź.

Kociak ubranka masz naprawdę świetne :D
kombinezonik najładniejszy :)

my badanie przesiewowe słuchu mielismy robione w szpitalu wyszło ok. a teraz nie zauważyłam chyba nic nieprawidłowego ::)
Aniulka jak masz wątpliwości to nie zwlekaj.

reklama
Do góry