reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
my bylismy wczoraj na kontroli w szpitalu!!
wszystkie badania dobrze wychodzą, co mnie cieszy bardzo! ;D
w grudniu mamy powtórzyć USG brzuszka
Marcel waży 6,500 ::)
nie wiem po kim on tak rosnie
ubranka na 68 stają sie za małe

zaraz idziemy na spacerek
jest minus 3 stopnie

pozdrowienia dla mam i dzieciaczków

rzeczywiście Marcel rośnie jak na przysłowiowych drożdżach.

mój Olaf to przy Łukaszku i Marcelku jest malutki, zaledwie 5100.

Wczoraj byliśmy w zpitalu u okulisty. Zakraplanie oczek Olaf przespał, ale samo badanie mnie przeraziło.
Dobrze, że to pielęgniarka go trzymała, a nie ja.
Za to w poczekalni Olaf wyglądał na dużo starszego od innych niemowlaczków w tym samym wieku.

u mnie tez forum powoli chodzi :mad: :mad: :mad: galerja otwiera sie i otwiera
a Igusia po chrzcinach sie rozregulowała i coraz mniej spi w dzien i bardziej marudzi.gdzie sie podział mój aniołek ??? ???
wczoraj byłysmy u lekarza i mój pączus wazy juz 5500g!!! kurcze ja ona szybko rośnie(urodziła sie 3250g) :D :D :D

a dzis mamy miec w koncu szczepienie ale Iga dostała kataru i ma stan podgoraczkowy :( i nie wiem czy zaszczepią, a ja tez mam katar i głowa mnie boli i łukasza tez.cała rodzinka zaziębiona :mad: i nie ma kto sie nami opiekowac

siwasku widac, ze Igunia to juz całkiem spora kluseczka :) i mamusia bardzo ładnie wyglada.
szkoda. ze moja babcia nie doczekała najmłodszej prawnuczki zmarła w marcu miala 95 lat.
do dzisiaj nie narzekalam na forum, ale juz musze tragicznie wolno chodzi.....

Tunia dziekujemy za komplementy :) przykro mi ze twoja babcia nie zdążyła zobaczyć Rozalki, ale na pewno patrzy na nia z nieba i jest dumna ze masz takie śliczne dzieciatko :)
a my znowu wróciłysmy z kwitiem ze szczepienia, tym razem nie zaszczepili bo mała miała dzis 37st i katarek i prawdopodobnie przeziebienie sie rozpoczyna :mad:spróbujemy znów za tydzień
a na dworze paskudnie, szaro zimno a fe!i pomyślec ze do wiosny jeszcze 4 miesiace :p :p :p

I znowu piękne dzieci pojawiły się w galerii

Siwasek Igunia rośnie i goni dużych chłopaków, a Ty szczuplutka jak nie wiem co... Jak Ty to zrobiłaś???? Zero brzucha!!! ::) :laugh:

Tunia Rozalka bardzo podobna do mamy i cioci Oluni ;D

Marta Marcel to juz niezły facet a przystojny jak mało kto ;)

reklama
Aniulka pisze:
I znowu piękne dzieci pojawiły się w galerii

Siwasek Igunia rośnie i goni dużych chłopaków, a Ty szczuplutka jak nie wiem co... Jak Ty to zrobiłaś???? Zero brzucha!!! ::) :laugh:
dziekuje za komplementy :) ale brzusio mam, tylko do zdjęć go wciagnełam ::) ;D

Do góry