reklama
grooha1 pisze:Matko, jakie te wasze dzieci piękne ;D
nasze, Grooha
bo wszystkie dzieciaki wrześniowe przepiekne!!
my bylismy wczoraj na kontroli w szpitalu!!
wszystkie badania dobrze wychodzą, co mnie cieszy bardzo! ;D
w grudniu mamy powtórzyć USG brzuszka
Marcel waży 6,500 :
nie wiem po kim on tak rosnie
ubranka na 68 stają sie za małe
zaraz idziemy na spacerek
jest minus 3 stopnie
pozdrowienia dla mam i dzieciaczków
wszystkie badania dobrze wychodzą, co mnie cieszy bardzo! ;D
w grudniu mamy powtórzyć USG brzuszka
Marcel waży 6,500 :
nie wiem po kim on tak rosnie
ubranka na 68 stają sie za małe
zaraz idziemy na spacerek
jest minus 3 stopnie
pozdrowienia dla mam i dzieciaczków
Wczoraj byliśmy w zpitalu u okulisty. Zakraplanie oczek Olaf przespał, ale samo badanie mnie przeraziło.
Dobrze, że to pielęgniarka go trzymała, a nie ja.
Za to w poczekalni Olaf wyglądał na dużo starszego od innych niemowlaczków w tym samym wieku.
siwasek
Fanka BB :)
u mnie tez forum powoli chodzi galerja otwiera sie i otwiera
a Igusia po chrzcinach sie rozregulowała i coraz mniej spi w dzien i bardziej marudzi.gdzie sie podział mój aniołek ??? ???
wczoraj byłysmy u lekarza i mój pączus wazy juz 5500g!!! kurcze ja ona szybko rośnie(urodziła sie 3250g)
a dzis mamy miec w koncu szczepienie ale Iga dostała kataru i ma stan podgoraczkowy i nie wiem czy zaszczepią, a ja tez mam katar i głowa mnie boli i łukasza tez.cała rodzinka zaziębiona i nie ma kto sie nami opiekowac
a Igusia po chrzcinach sie rozregulowała i coraz mniej spi w dzien i bardziej marudzi.gdzie sie podział mój aniołek ??? ???
wczoraj byłysmy u lekarza i mój pączus wazy juz 5500g!!! kurcze ja ona szybko rośnie(urodziła sie 3250g)
a dzis mamy miec w koncu szczepienie ale Iga dostała kataru i ma stan podgoraczkowy i nie wiem czy zaszczepią, a ja tez mam katar i głowa mnie boli i łukasza tez.cała rodzinka zaziębiona i nie ma kto sie nami opiekowac
siwasku widac, ze Igunia to juz całkiem spora kluseczka i mamusia bardzo ładnie wyglada.
szkoda. ze moja babcia nie doczekała najmłodszej prawnuczki zmarła w marcu miala 95 lat.
do dzisiaj nie narzekalam na forum, ale juz musze tragicznie wolno chodzi.....
szkoda. ze moja babcia nie doczekała najmłodszej prawnuczki zmarła w marcu miala 95 lat.
do dzisiaj nie narzekalam na forum, ale juz musze tragicznie wolno chodzi.....
siwasek
Tunia dziekujemy za komplementy przykro mi ze twoja babcia nie zdążyła zobaczyć Rozalki, ale na pewno patrzy na nia z nieba i jest dumna ze masz takie śliczne dzieciatko
a my znowu wróciłysmy z kwitiem ze szczepienia, tym razem nie zaszczepili bo mała miała dzis 37st i katarek i prawdopodobnie przeziebienie sie rozpoczyna spróbujemy znów za tydzień
a na dworze paskudnie, szaro zimno a fe!i pomyślec ze do wiosny jeszcze 4 miesiace
a my znowu wróciłysmy z kwitiem ze szczepienia, tym razem nie zaszczepili bo mała miała dzis 37st i katarek i prawdopodobnie przeziebienie sie rozpoczyna spróbujemy znów za tydzień
a na dworze paskudnie, szaro zimno a fe!i pomyślec ze do wiosny jeszcze 4 miesiace
I znowu piękne dzieci pojawiły się w galerii
Siwasek Igunia rośnie i goni dużych chłopaków, a Ty szczuplutka jak nie wiem co... Jak Ty to zrobiłaś???? Zero brzucha!!! : :laugh:
Tunia Rozalka bardzo podobna do mamy i cioci Oluni ;D
Marta Marcel to juz niezły facet a przystojny jak mało kto
Siwasek Igunia rośnie i goni dużych chłopaków, a Ty szczuplutka jak nie wiem co... Jak Ty to zrobiłaś???? Zero brzucha!!! : :laugh:
Tunia Rozalka bardzo podobna do mamy i cioci Oluni ;D
Marta Marcel to juz niezły facet a przystojny jak mało kto
reklama
siwasek
dziekuje za komplementy ale brzusio mam, tylko do zdjęć go wciagnełam : ;DAniulka pisze:I znowu piękne dzieci pojawiły się w galerii
Podziel się: