reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Melanie obiecalam tylko troszke opuznione te foty :)
wczoraj zrobilam mu fotke ze smoczkim w sliniaku i z czapka na glowie ;D mialam wkleic ale sie by obrazil ;)

reklama
Kociak, no cóż powtórzę sie za dziewczynami Martynka s lodziutka i fajne ma body w krótkie spodenki :laugh:

A Łukasz ma już 70 cm długośći ;D ;D

dzieki dziewczyny :)
teraz jak sie doprosilam pana tatusia to moze bede wiecej fotek wklejac :) :)
a tak wogole to zaraz mi net padnie bo juz ledwo chodzi wiec sobie z wami znowu nie bede pisac ::)

Kociak Martynka wyglada na grzeczną dziewczynkę ty chyba coś ściemniasz z tymi jej chumorkami ;)
a Kuba ma świetną czapę tylko musi szybko mu główka urosnąć żeby zdąrzył ją w zimę załorzyć :)

Aniulka to wymiary modela już osiągnął Łukaszek ;D

Ja pier......... nie wytrzymam z tym forum tak się muli że jedna strona otwiera się dosłownie 15 minut wy też tak macie i to juz od paru dni tak sie dzieje :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :p :p :p :p

MODERATORZY ZRÓBCIE COŚ Z TYM :mad: :p :mad:

eh... widze ze musze swoja rodzinke cala na forum zagonic zeby zdali relacje z zachowania mojej coreczki :) :)

izis mi tez sie tak muli a i net mi ledwo chodzi wiec ja juz szalu dostaje :mad: :mad: :mad:

izis pisze:
Kociak Martynka wyglada na grzeczną dziewczynkę ty chyba coś ściemniasz z tymi jej chumorkami ;)
a Kuba ma świetną czapę tylko musi szybko mu główka urosnąć żeby zdąrzył ją w zimę załorzyć :)

Aniulka to wymiary modela już osiągnął Łukaszek ;D

No model to z niego juz jest niezły ;D ;D ;D ;D ;D Moje forum tez mułowate!!! Pogadac nie można. Ide na film bo nie mam nerwów wrrrrrrrrrrr ;)

reklama
Do góry