reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Melanie pisze:
anineczka ja juz sobie "zaklepałam" Aniulki synków  ;D
ale wrześniowe chłopaki to wyjatkowe przystojniaki i juz sama sie nie mogę zdecydować
Antoś też należy do grona moich wymarzonych zięciulków  ;D ;D ;D ;D

i co ja mam teraz zrobić jak mam taki duży wybór ???  ::) 8) O0  ;) ;D ;D ;D

naprodukuję sobie córek i problem rozwiązany  ;) :D

Widzę że moim synom konkurencja rośnie ;D ;D Paris jest prześliczna ale jak innego wybierze.... trudno :mad: :mad: Wszystkie wrześniowe panienki są śliczne, więc któras może zechce być moją synową ;) ;D ;D

Wszystkie dzieciaczki sa prześliczne.

Marta Twoi synowie sa bardzo podobni do siebie
Tunia Rozalka jest przesłodka i tak samo odciska jej się smoczek jak Łukaszkowi  ;) ;)
Gabi chudzinka juz z Ciebie jak nie wiem a Mikołajek fajniutki i taki jeszcze malutki w porównaniu z moim Łukaszkiem....
Izis jak zwykle modelka  ;) A Kubus fajny chłopaczek ;)
Melanie na ostatniej fotce Paris wykapana mamusia. Taki sam uśmiech

reklama
jakby ktoś miał wątpliwośći: ta sama minka ;D ;D ;D

melanie1lu.png
paris2lc.jpg

Chciałam pomniejszyć fotke Paris ale wtedy nie widac podobieństwa, bo fotka robi sie mało czytelna ;)

Faktycznie! Niesamowite podobieństwo ;D Śliczna ta Paris. A wśród chłopców - strasznie podoba mi się Antek, ale wszystkie dzieciaczki są urocze ;D Dopiero na zdjęciach widać jak szybko rosną i się zmieniają.

18yp1.jpg

Melanie Paris to cała Ty ;D, wyrośnie na piękną młodą damę.
Tunia Rozalka ma prześliczne oczka, może kiedyś spotka mojego Olafa ;D ;D ;D ;)
Marta fajne te Twoje chłopaki i jaki Marcel duuuży ::)
Izis po Tobie już wogóle nie widać, że byłaś w ciąży, laska z Ciebie, że ho ho :laugh:
Kociak fajowy macie leżaczek, muszę pomyśleć nad czymś takim. ::)
Joanka śliczne te twoje Bąbelki ;) ;D

To sobie dzisiaj pooglądałam galerię

reklama
Do góry