reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Melanie pisze:
anineczka ja juz sobie "zaklepałam" Aniulki synków  ;D
ale wrześniowe chłopaki to wyjatkowe przystojniaki i juz sama sie nie mogę zdecydować
Antoś też należy do grona moich wymarzonych zięciulków  ;D ;D ;D ;D

i co ja mam teraz zrobić jak mam taki duży wybór ???  ::) 8) O0  ;) ;D ;D ;D

naprodukuję sobie córek i problem rozwiązany  ;) :D

Widzę że moim synom konkurencja rośnie ;D ;D Paris jest prześliczna ale jak innego wybierze.... trudno :mad: :mad: Wszystkie wrześniowe panienki są śliczne, więc któras może zechce być moją synową ;) ;D ;D

Wszystkie dzieciaczki sa prześliczne.

Marta Twoi synowie sa bardzo podobni do siebie
Tunia Rozalka jest przesłodka i tak samo odciska jej się smoczek jak Łukaszkowi  ;) ;)
Gabi chudzinka juz z Ciebie jak nie wiem a Mikołajek fajniutki i taki jeszcze malutki w porównaniu z moim Łukaszkiem....
Izis jak zwykle modelka  ;) A Kubus fajny chłopaczek ;)
Melanie na ostatniej fotce Paris wykapana mamusia. Taki sam uśmiech

reklama
jakby ktoś miał wątpliwośći: ta sama minka ;D ;D ;D

melanie1lu.png
paris2lc.jpg

Chciałam pomniejszyć fotke Paris ale wtedy nie widac podobieństwa, bo fotka robi sie mało czytelna ;)

Faktycznie! Niesamowite podobieństwo ;D Śliczna ta Paris. A wśród chłopców - strasznie podoba mi się Antek, ale wszystkie dzieciaczki są urocze ;D Dopiero na zdjęciach widać jak szybko rosną i się zmieniają.

18yp1.jpg

Melanie Paris to cała Ty ;D, wyrośnie na piękną młodą damę.
Tunia Rozalka ma prześliczne oczka, może kiedyś spotka mojego Olafa ;D ;D ;D ;)
Marta fajne te Twoje chłopaki i jaki Marcel duuuży ::)
Izis po Tobie już wogóle nie widać, że byłaś w ciąży, laska z Ciebie, że ho ho :laugh:
Kociak fajowy macie leżaczek, muszę pomyśleć nad czymś takim. ::)
Joanka śliczne te twoje Bąbelki ;) ;D

To sobie dzisiaj pooglądałam galerię

reklama
Do góry