reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tunia to jest dobre ;D
pb1300889of.jpg

nasza Paris też ma takie smoczkowe odciśnięte śledy po spacerku ;D ;D ;D
ale jeszcze nie zrobiłam jej takiej fotki - next time ;)

Gabi
Twój mikołajek to kruszynka :), ile on waży ?

Martusia bracia się bardzo kochają co?
świetne chłopaki i bardzo podobni.

Izis dlaczego podrapałaś Kubełka ??? ;)
Ładnie Tobie w tej krótkiej grzywce :)
taka młodsza jakas się zrobiłaś, aż mnie kuśi, żeby napisać gówniara ;D ale nie napiszę ;) ;D

czesc Mamusie :)
Tunia masz piekna niunie
izis Jaka ty szczupla jestes! Wow ja tez tak chce. Mi jeszcze zostalo 3 kg do zrzucenia, ciekawe kiedy sie tego pozbede. Najgorzej ze mam nadmiar skory na brzchu i jak zakladam dzinsy to mi sie wylewa znad nich
Melani Twoja Paris jest nieziemska. Sliczna niunia. Czy juz masz ziecia dla swojej Slicznotki. Bo jak cos...

Melanie to zdjecie tatusia całującego stópki jest the best ;D
Widać że będzie córeczka tatusia oj będzie ;)
miło mi że wyglądam jak gówniara dawno nikt tak do mnie nie powiedział ;D

Tunia dobre to zdjecie z odcisniętym smokiem ;D  a jakie Rozalka ma ładne rzęsy ::)

Marta bracia są do siebie bardzo podobni widać tę braterską więż :)

Gabi Mikołajek malutki słodziaczek :)

anineczka pisze:
Melani Twoja Paris jest nieziemska. Sliczna niunia. Czy juz masz ziecia dla swojej Slicznotki. Bo jak cos...

anineczka ja juz sobie "zaklepałam" Aniulki synków ;D
ale wrześniowe chłopaki to wyjatkowe przystojniaki i juz sama sie nie mogę zdecydować
Antoś też należy do grona moich wymarzonych zięciulków ;D ;D ;D ;D

i co ja mam teraz zrobić jak mam taki duży wybór ??? ::) 8) O0 ;) ;D ;D ;D

naprodukuję sobie córek i problem rozwiązany ;) :D

reklama
Rozalcia dziękuje za komplementy. a na spacer bez smoka ani rusz no i widac efekty ;D

Melanie widać, że to córcia tatusia i chyba po tatusiu ma też oczy i nosek. tak mi się wydaje ;D

izis kubus wygląda na bardzo zadowolonego, to pewnie zasługa basenu :) . a ja chciałabym mieć rzesy takie jak Rozalcia ;D bo to nieestety nie po mnie. a ja też walczę z paznokciami Rozalci, nieźle potrafi się urządzić. a dotego ja mam podrapany dekolt :)

Do góry