reklama
M
Melanie
Gość
ooo no właśnie ;DWinia pisze:Hihihi ja też nie wiem czy chciałabym aby Natalka miała po mnie chrakterek. Nalepiej niech wybierze pozytywne cechy z mojego i tatusia charakteru.... ;D
M
Melanie
Gość
No to ja się musze wybić
bo moja raczej należy do :angel: :angel: :angel:
bo moja raczej należy do :angel: :angel: :angel:
anineczka
królowa mrówek :P
To w kartoniku jest hermetycznie pakowane i waznosc jest dosyc dluga,formula jest dokladnie taka sama jak mleka w proszku, brak dostepu do swiatla i powietrza zapewnia aluminiowy kartonik,dzieki temu nic zlego sie z mlekiem nie stanie.
Nazywa sie SMA (Gold- to dla tych najmlodszych) nie jestem pewna czy jest to mleko dostepne w Polsce ale aniabania bedzie wiedziala bo w Anglii jest na pewno.
Jade do swoich rodzicow i tesciow ktorzy mieszkaja w Lubinie(no i swego czasu ja tam mieszkalam)a dziewczyny z Wrocka beda wiedzialy gdzie to jest
Niestety nie mam dojscia do internetu bo rodzice musieli w ramach odwyku odciac mojego brata od sieci i wyslac go do mnie(brata) ;D ;D ;D
Nazywa sie SMA (Gold- to dla tych najmlodszych) nie jestem pewna czy jest to mleko dostepne w Polsce ale aniabania bedzie wiedziala bo w Anglii jest na pewno.
Jade do swoich rodzicow i tesciow ktorzy mieszkaja w Lubinie(no i swego czasu ja tam mieszkalam)a dziewczyny z Wrocka beda wiedzialy gdzie to jest
Niestety nie mam dojscia do internetu bo rodzice musieli w ramach odwyku odciac mojego brata od sieci i wyslac go do mnie(brata) ;D ;D ;D
anineczka
królowa mrówek :P
winia moj maz sie pyta ktora "myszka"?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Podziel się: