reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Hihihi ja też nie wiem czy chciałabym aby Natalka miała po mnie chrakterek. Nalepiej niech wybierze pozytywne cechy z mojego i tatusia charakteru.... ;D

reklama
To w kartoniku jest hermetycznie pakowane i waznosc jest dosyc dluga,formula jest dokladnie taka sama jak mleka w proszku, brak dostepu do swiatla i powietrza zapewnia aluminiowy kartonik,dzieki temu nic zlego sie z mlekiem nie stanie.
Nazywa sie SMA (Gold- to dla tych najmlodszych) nie jestem pewna czy jest to mleko dostepne w Polsce ale aniabania bedzie wiedziala bo w Anglii jest na pewno.
Jade do swoich rodzicow i tesciow ktorzy mieszkaja w Lubinie(no i swego czasu ja tam mieszkalam)a dziewczyny z Wrocka beda wiedzialy gdzie to jest ;)
Niestety nie mam dojscia do internetu bo rodzice musieli w ramach odwyku odciac mojego brata od sieci i wyslac go do mnie(brata) ;D ;D ;D

reklama
Natalka już chce stawiac na swoim....spryciula mała. Mamusia musi czasami pokazywać kto w tym domu ma więcej do powiedzenia ::)

Do góry