reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Hej Laseczki
Jak dzionek dzisiaj minal? Ja wreszcie odpoczywam< moj maz robi sie powoli zazdrosny o was i o to ze przesiaduje wolne chwilki przed kompem. Ale nic tak nie odpreza jak pogaduchy z wami ;D ;D
Dzisiaj bieganina po sklepach zakonczona i mysle ze mam wszystko co potrzeba do podrozy na Ojczysta Ziemie
Nawet niewiecie jak sie ciesze ze moge tutaj kupic juz gotowe mleko modyfikowane(takie w kartonikach o poj.250ml, ktore przelewa sie do butli podgrzewa i juz gotowe do podania)>takie mleko to duza wygoda.Niebede musiala kombinowac z proszkiem i woda.
Czego to ludzie nie wymysla...
Jak dzionek dzisiaj minal? Ja wreszcie odpoczywam< moj maz robi sie powoli zazdrosny o was i o to ze przesiaduje wolne chwilki przed kompem. Ale nic tak nie odpreza jak pogaduchy z wami ;D ;D
Dzisiaj bieganina po sklepach zakonczona i mysle ze mam wszystko co potrzeba do podrozy na Ojczysta Ziemie
Nawet niewiecie jak sie ciesze ze moge tutaj kupic juz gotowe mleko modyfikowane(takie w kartonikach o poj.250ml, ktore przelewa sie do butli podgrzewa i juz gotowe do podania)>takie mleko to duza wygoda.Niebede musiala kombinowac z proszkiem i woda.
Czego to ludzie nie wymysla...
M
Melanie
Gość
anineczka no to fajnie, że już masz wszystko przygotowane
a tu z Polski też będziesz z nami pisała?
a ja mam taki mały termosik i nalewam do niego gorącej wody (później w razie potrzeby woda jest chłodniejsza)
puszkę z mleczkiem też wrzucam do torebki - w sumie to muszę sobie przesypywać do mniejszego czegoś
oraz buteleczkę
i też nie jest dla mnie kłopot zrobic małej jedzonko
jaka firma produkuje to gotowe mleczko?
tak się zastanawiam....
czy tam nie ma jakichś konserwantów? No bo ile ważne jest to mliko ?
Do jakiego miasta jedziesz w Polsce?
a tu z Polski też będziesz z nami pisała?
a ja mam taki mały termosik i nalewam do niego gorącej wody (później w razie potrzeby woda jest chłodniejsza)
puszkę z mleczkiem też wrzucam do torebki - w sumie to muszę sobie przesypywać do mniejszego czegoś
oraz buteleczkę
i też nie jest dla mnie kłopot zrobic małej jedzonko
jaka firma produkuje to gotowe mleczko?
tak się zastanawiam....
czy tam nie ma jakichś konserwantów? No bo ile ważne jest to mliko ?
Do jakiego miasta jedziesz w Polsce?
reklama
M
Melanie
Gość
wiesz co?
kiedyś moja babcia kupowała leki w jednej aptece i zbierała punkty
jak już nazbierała to dała mi ten kupon, żebym poszła sobie odebrać jakiś gift
no i wybrałam termos
muszę przyznać, że świetnie trzyma ciepło
on jest taki na 1 duży kubek i jest srebrny z metalu, więc się nic nie zbije w środku
sama nie wiem czy chciałabym, żeby Paris miała po mnie charakter : ;D
kiedyś moja babcia kupowała leki w jednej aptece i zbierała punkty
jak już nazbierała to dała mi ten kupon, żebym poszła sobie odebrać jakiś gift
no i wybrałam termos
muszę przyznać, że świetnie trzyma ciepło
on jest taki na 1 duży kubek i jest srebrny z metalu, więc się nic nie zbije w środku
sama nie wiem czy chciałabym, żeby Paris miała po mnie charakter : ;D
Podziel się: