reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

anineczko Antek jest naprawde słodziutki
Dziewczyny dzisaj byłyśmy u doktorka, mała waży 4100 g i dostala dziś pierwsze szczepienie, pani doktor powiedziała że będzie po nim niespokojna, a ona na odwród spi cały dzień przebudza się tylko na jedzonko :)

reklama
anianeczka Antos jest na prawdę jak namalowany. Sliczny chłopczyk Sama nie wiem która fotke mam wkleić na pierwszą stronę, wszystkie sliczne. Może mi podpowiesz którą ???

Joanka a Twoje szkraby też superaśne i jak fajnie Majka trzyma brata na kolanach...

Ach te wrześniowe szkraby... najśliczniejsze na świecie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A Ty Joanka jak zwykle mnie rozbawiłas postami o nosach i uszach.... masz swietne poczucie humoru

Winia pisze:
Koreczek - Twoja niunia ślicznie wygląda w kapelusiku a towarzystwem babci chyba już była znudzona.... ;D
Grooha - Twój Olaf taki długi na zdjęciu, wielki chłopak z niego wyrośnie ile ma już wzrostu??

jak się urodził to miał 59 a teraz nie wiem, bo nie mierzyliśmy, ale ubranka kupuję mu na 3miesięczne dzidzi, bo na tułów są dobre, ale na nóżki trochę za długie. Już tak to moje maleństwo tak dziwnie zbudowane, że tułów ma długi jak wąż, a nóżki krótkie i wszystkie śpioszki wiszą

Joanka przyłączam sie do stwierdzenia że masz śliczne dzieciaczki. Ale u Krzysia to moja Iga ma większe szanse niż pozostałe wrześniowe panny bo ona mieszka w tym samym kochanym mieście :laugh: :laugh: :laugh:
a Antek to nam sie szykuje na niezłego przystojniaka, a teraz dumnie reprezentuje nasz kraj na obczyźnie, niech sie dowiedza Irlandczycy że Polska to piękny kraj w kt órym dzieci sa nadzwyczaj śliczne. nie wiem dokładnie jakie dzieci sa w Irlandii, ale jak dostaje zdjecia od rodzinki z Anglii to dochodze do wniosku ze u nas w Polsce to dziecai sa duuzo ładniejsze :) :) :) :) :)hehehe

reklama
Do góry