reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

po ochrzczeniu Milenki mala wiecej spi, poza tym bez zmian, sama lubi sie bawic i gaworzyc, ale nie przekreca sie na boczek ani na brzuszek, takze Anik twoj Filip pozostaje niedoscigniony w osiagnieciach :)
mam od wczoraj zastoj w lewej piersi :(
walcze masazami i zimnymi oraz cieplymi okladami, mamnadzieje, ze nie dorobie sie zapalenia
Melanie dostalam te same tabletki od gina co ty, ale nie jestem swiadoma negatywnych nastepstw :(
kiedys jak bralam cilest to odechcialo mi sie seksu - to dopiero antykoncepcja ;D

reklama
no mamusie, dzieciaczki jak malowane, chrup chrup i po nich, wszystkie paluszki oblizałam...

Ineczko
, córcia to powinna na czerwonym dywanie w hollywood stanąć z taką kreacją. brawo !

Koreczek u nas podobnie :( Majeczka daje popalic placz przerywany usmiechami. fanaberie mlodej damy ::) A mnie dynka peka. Dobrze, ze chociaz Natalka zadowolona jest caly czas, bo chyba bym oszalala. ::)

Od rana ruch u nas jak w Paryżu. Nie wiem od czego zacząć żeby niczego nie pominąć.

Blanus Arisa śliczniutka słodziutka i kochaniutka. Podobna do tatusia. Szkoda biedulko, że masz tak mało czasu dla siebie, ale i tak widać że jesteś szczęśliwa. Oczka Ci się śmieją. No i dzięki za komplementa. Znowu się rumienię. :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :laugh:

Ineczka zatkało mnie jak zobaczyłam Milenkę w tej kreacji. Joanka trafnie ją określiła: gwiazda z Hollywood ;D ;D ;D Taka biba to znowu nie była.... 13 osób aby ;D ;D ;D ;D Kuba miał w niedzielę urodziny, więc połączyłam dwa w jednym i za jedną robota i bałaganem załatwiłam wszystko. ;D ;D ;D

Joanka miło mi poznać Krzysia. Podobny do Majki i chyba do mamusi co??? Zaraz jedną foteczkę wkleję na pierwszą stronę bo jego ramka w galerii jeszcze pusta ;) ;D ;D

Melanie tak jak dziewczyny piszą leć po kreację i do kościoła.  ;) Wczoraj o 20 mialam dzieci z głowy. Łukasz zasnął jak aniołek, bez problemów. Obudził się o 2 na karmienie i spał do 6.30 rano. pojadł troszkę i zasnął do 9.30. pojadł znowu i dalej śpi ;D ;D ;D

Zapowiada się ciepły i słoneczny dzień. Miłego dnia mamuśki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Blanus cudowna ta twoja Ariska i jak sie prześlicznie uśmiecha :laugh: :laugh: :laugh:
Ineczka Milenka wyglądała przeuroczo, podpisuje sie pod stwierdzeniem że jak z Hollywood :laugh: :laugh: :laugh:
Joanka przystojny wrocławianin nam rośnie :D Igusi tez sie podoba

A ja musze sie pochwalic ze od paru dni Iga już sie świadomie do mnie uśmiecha ;D ;D ;D np jak podchodze żeby zabrac ją z łóżeczka to jaktylko mnie zobaczy to sie szczerzy, albo jak ja trzymam na rączkach i jej śmiszne rzeczy opowiadam.
dzis ide wreszcie na uczelnie do tego niefajnego gościa o którym już coś tam wspominałam, bo wcześniej albo ja nie mogłam albo jego nie było. zobaczymy co mi powie trzoszeczkę sie stresuje. Jednak postanowiłam zrezygnowac z numeru że wchodze do niego z iga na ręku ;D ;D ;D pójde sama bo jak wariat to nie wiadomo jak by na dziecko zareagował :p :p :p niunia postoi z ciocia na uczelni na dworze a ja skocze do niego :)

Blanka - cudeńko Wasze wygląda na bardzo szczęśliwe :) moją trudniej sprowokować do śmiechu :( ale też się uśmiecha i wtedy serce pęka z dumy i miłości ;) ale Wasz brzdąc to rewelacyjnie się śmieje. Współczuję Ci tego zabiegania, ale podobno matki mają niespożyte pokłady energii i sił jeśli chodzi o dzidziusia, więc na pewno sobie poradzisz. Ja też czasem myślę że już nie wyrobię, nie dam rady, poddam sie, niech sobie leży i płacze, ja nie mam sił, ale... no wiesz pewnie jak jest, coś Cię podnosi z fotela, bierzesz dziecko na ręce i zapominasz o swoim zmęczeniu. No jest w tym jakaś magia. Trzymam kciuki za Ciebie :) A Filipkiem Anika się nie przejmuj, to jakiś super sprinter w rozwoju ;) Moja Maja też jest mniej więcej na etapie Twojej Ariski ;)
Joanka - a Twój Krzyś najmłodszy o ile dobrze pamiętam, a jaki duży! Sliczny chlopiec z niego :)
Ineczka - wow, co to za księżniczka z tej Twojej córci! domyślam się że kreacja Twojego wyrobu?

Ineczka pisze:
walcze masazami i zimnymi oraz cieplymi okladami, mamnadzieje, ze nie dorobie sie zapalenia
Melanie dostalam te same tabletki od gina co ty, ale nie jestem swiadoma negatywnych nastepstw :(
kiedys jak bralam cilest to odechcialo mi sie seksu - to dopiero antykoncepcja ;D

a mi i bez nich się nie chce :p :( ;)

idę pooglądać nowe fotki w galerii :D

Ineczka jeszcze nie widziałam tak ładnej kreacji do chrztu i ten rewelacyny płaszczyk - suuuuuuuuper !!!

Blanus
świetnie Ariska wygląda na tych wydzierganych rękach tatusia i w bluzeczce małej piratki :D
uśmiech rewela ;D

Joanka ja cie perdziele, to Ty nie tylko ładne dziewczynki rodzisz ::) ;D
i nic więcej nie powiem
...no chyba, że jeszcze jakieś fotki wkleisz ;D ;D ;D

Kobietki dziekuje bardzo za komplementy. Kreacja faktycznie mego wyrobu (troche maz pomagal, zwlaszcza ze poswiecil monete ze swojej kolekcji do zaszycia w plaszczyku aby sie malej pieniadze trzymaly ;)  )
ale z tym hollywood to troche przesada, no moze byc Cannes za role mandzurskiej ksiezniczki ;D

reklama
Do góry