reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Izis czyli mozna prosto z porodowki na basen ;)

Wlasciwie to byl duzy 3 830 g i 53 cm dlugosci, 10 pkt
Chociaz teraz wydaje mi sie dwa razy wiekszy i bardzo wydoroslaly na buzi, tydzien temu wazyl juz 5200 i mierzyl 60 cm.

Anija to całkiem spory. Zaraz uzupełnię dane w galerii

Melanie jest trochę lepiej ale niezupełnie. Obudził sie o swojej porze, dostał mleczko a teraz marudzi :( :( :( Zostawiłam go samego, może się wyciszy i zaśnie. bo na razie nie płacze tylko żali się nad sobą ;)

Śpi. ciekawe czy na dobre ??????????

Faktem jest że nie był taki nerwowy jak zawsze. Mam nadzieję że teraz tak już będzie. ::) ::) ::)

Melanie pędź do kościoła z Paris ;D ;D ;D ;D ;D

Filip też śpi. Kurcze, dzis spał w dzień ok. 4,5 godziny. Już sie martwiłam że coś mu dolega. Ale jutro szczepienie - ciekawe jak po nim będzie spał.  :p
No i dziś przed spaniem znowu poprzewracał sie kilka razy z brzucha na plecy. ;D
a

woow Anik to super siłacz z Filipka.  Jakie macie jutro szczepienia??? Juz drugie???

A Łukasz zasnął na dobre dzisiaj bez codziennej nerwowki. Może złe duchy zostały z niego wypędzone w sobotę?? Bardzo się ciesze ze tak ładnie zasnął bo to pierwszy taki wieczór od kilku tygodni. ;D ;D ;D ;D ;D

witam!
chyba też pobiegnę do kościoła z Rozalcią  ;) dzisiaj w dzień prawie w ogóle nie spała, teraz nie mogła zasnąć, było trochę marudzenia i płaczu. no ale wkońcu jest już dużą dziewczynką i nie będzie całego dnia spała. cudnie się śmieje i próbuje rozmawiać :) a i interesuje się wszystkim dookoła. i tak się cała dźwiga, że aż się boję żeby sobie krzywdy nie zrobiła.
chciałam jej zwiększyć porcję nutramigenu, ale się nie udało, pluła że hej!!! właściwie to się jej nie dziwię :) ochyda.enfamil pije bez problemu, a najbardziej to smakuje jej prosto z cycunia  ;D
zasnęła niedawno, hm ciekawe na jak długo.

Aniulka - my dopiero to pierwsze szczepienie mamy bo przez to zapalenie płuc tak nam się przesunęło.
No Filip silny - dziś ważony - ok. 6500 (około bo wagę gipsu lekarz oceniał na oko). ;)
a

reklama
A no tak przecież Filipek był chory.... zapomnialam :-[ :-[. No klopsik z niego. ;) ;) Ciekawe ile Łukasz będzie ważył jak bedzie miał 2 miesiące bo jest młodszy od Filipka o 16 dni a ważył w czwartek 5.800. Pewnie też około 6.5 kilo. ::) ::) ::) ::)
Bicepsy juz Ci się wyrobiły od noszenia??? bo ja jak tylko mogę to oddaję Łukasza na ręce komu innemu bo moje ręce juz wysiadają :p ::) :laugh: ;)

Do góry