reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Melani przyjrzalam sie na zywo i faktycznie oczy bedzie miec moje. Na razie ma granatowe, choc na zdjeciu wyszly zielonkawe.

Anik na czym Filipek ma ten gips biedulek? Az szkoda takiej kruszynki.

reklama
Czesc Mamusie :)

praca mnie wykancza i niestety niewiele czasu pozostawia mi dla siebie, jak juz skoncze prace (a Arisa spi) to nie wiem, czy lepiej cos zjesc, czy sie wykapac, czy moze odpoczac. ::)
A juz na pewno nie uda mi sie nadgonic tego co napisalyscie :-[

Zajrzalam do galerii RAAAANY jakie slicznosci :) ;D ;D ;D
Aniulka, Anik, Grooha, Gabi, Marta - chlopaki jak marzenie :) az szkoda, ze Arisa bedzie miec do Was daleko :( ale... dla chcacego nic trudnego ;)
na szczescie w Warszawie mam Kubusia Izis - zdjecia z basenu mnie powalily! Jak tylko z Niunia wyzdrowiejemy, to tez sie wybierzemy ;)

Aniulka GRATULACJE!!! Pieknie wygladalas z brzuszkiem, ale teraz po prostu olsniewajaco ;) i ten usmiech :laugh:

Melanie jak zawsze jak modelka ;) super Ci w tych wloskach, tez bym chciala takie miec :) i fryzure i wlosy!!!
a Paris jest slodziusia - zezik dodaje jej zadziora!

Edit Majeczka od samego poaczatku byla sliczna, ale z wiekiem robi sie coraz subtelniejsza i ma coraz wieksze oczy :)

jeeej, jak czytam, co robi Filip Anika, to zaczynam sie martwic, ze Arisa jest leniuchem - poza smianiem sie, gaworzeniem i machaniem lapkami, nie robi nic ::) nooo, regularnie cwiczy czkawke ;) przynajmniej kilka razy dziennie... ale to troche za malo :(

AniaiBania widzialam sie ostatnio ze swoja siostra - ta ktora ma blizniaczki - wielkie slowa uznania dla Ciebie, to prawdziwa harowa! Ale Twoje sliczne coreczki na pewno wynagradzaja Ci wszystkie trudy :)

Dziewczyny, nie pamietam moze juz o tym pisalam, ale jesli meczycie sie z gruszka do nosa, naprawde warto kupic fride - stosujemy od 3 dni i wreszcie Arisa ma jak oddychac, a przy okazji nie dostaje szalu!

Anija wlasnie niedawno o Tobie myslalam :) GRATULACJE!!!! Napisz gdzie rodzilas i jak bylo?

Kurcze, przeczytalam, jak walczycie z ciemieniucha i juz sie boje :( jak to wyglada i od czego sie robi? Mozna dzialac zapobiegawczo?
Aaa, nie jestem pewna na 100% ale od kiedy przestalismy uzywac oliwki po kapieli - tylko krem nawilzajacy nivea, Arisa ma znacznie mniej krostek na buzi, wlasciwie juz wcale... a pediatra powiedziala, zeby smarowac jej skore oliwka tylko kiedy jest przesuszona, bo zatyka pory :( i wlasnie od niej moga robic sie krosty :(

mam tyle do napisania, ale ledwo juz siedze przy kompie :(
wkleje jeszcze kilka zdjec Niuni i ide spac!

Duze buziaki dla Was
;)
b.

zalamka - nawklejalam chyba z 12 zdjec, chcialam wyslac posta i...

"Następujące błędy zdarzyły się podczas wysyłania tej wiadomości:
Twoja sesja dobiegła końca podczas pisania. Spróbuj ponownie wysłać wiadomość.
Nie wpisano tematu.
Nie wpisano treści wiadomości. "

szlag mnie trafi :(

Blanus ale rozśmieszacie waszą Arisę, no takie uśmiechy wali, że ho ho.
Kiedy i mój brzdąc się tak uśmieje?
Arisa śliczna. Olaf też tak sądzi.

Dzisiajesza noc była chyab jednya w swoim rodzaju, mała przed chwilą zasneła a wcześniej to był płacz, śmiech i jeszcze raz płacz.
Melani
- rzeczywiście po chrzcie czasem dzieciaczki są spokojniejsze , wiec jak najszybciej ciuszek na imprezke dla Paris i działaaj ;D

reklama
Galeria sie zasypala, ze az ciezko otworzyc  ;D
Blanus moj maz az padl jak zobaczyl szczesliwa minke Ariski wybierajacej sie na spacerek  ;D
Edit Majeczka piekniejsza niz zwykle
Aniulka niezla impre mialas
ja ze chrzcin mam niewiele zdjec z cyfrowki, bo nagrywalismy nia filmiki (padl nam akumilator do starej kamery) a zdjecia dopiero musze wywolac z tradycyjnych filmow, ale takiej biby to nie mielismy ;D
Anik nie moglam sie doczekac, ale niestety te wasze fajne zdjecia mi sie nie otwieraja  :(

Do góry