reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Ineczka, kreacja Majeczki istotnie przepiekna ;) Mala ksiezniczka. O zaszywaniu monety jeszcze nie slyszalam, ale niewatpliwie wykorzystam ten patent ;D
Dzisas, ide dzisiaj po raz kolejny na szczepienie. Moje biedactwa dzisiaj maja dostac dwie szczepionki (3 ZASTRZYKI), mam nadziej, ze jakos to przetrwamy ::)
A propos tableteczek, ja mialam tak jak Ineczka, jak bralam tabletki, to na przytulanki mi ochota odeszla ;D Ide dzisiaj do lekarza prosic o zastrzyk, albo plastry, bo tabletkach, ktore dostalam zoladek mi rozsadzalo ::)Obym tylko dostala, bo kolejnych blizniakow nie planuje ;D

reklama
Blanus Arisa superaśna taka smieszka-pocieszka ;D
Ineczka jestem pod wielkim wrażeniem Milenki w sukienusi wyglądała jak mała księżniczka ty to masz zdolności :)
Joanka krzycho to duży chłopak ale jaki duży się urodził ::)

My juz po szczepieniu - Filip zaryczał przy wkłuciu i zaraz potem przestał płakać i zaczął i uśmiechać. Dobrze że nie kupiłam tego żelu znieczulającego ;)
a

Ineczka, pięknie wyglądała ta mała królewna.

ja planuję chrzest na święta więc pewnie będę musiała ją opatulić jak eskimosa, kościół XII wieczny z takimi murami, że tam nawet kiedy na zwenątrz jest 40 stopni to można zamarznąć.

Joanka, ten przystojniak to wykapana mamusia!

reklama
Do góry