reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

uf.. to ja bym musiala co 3 dni wydawac po 30 zlotych
a ja moja mala karmie nan 1
i jest dla niej chya za slabe bo je caly czas ::)
::)

reklama
Aniulka pisze:
No własnie ja też lubię H&M za to, że zawyżają rozmiarowkę. My już w niektóre 62 się nie mieścimy, a H&M są dobre, nawet jeszcze lekko luźne.

Ja juz nad jedna bluzą z kapturem stałam z nożyczkami w ręku, celem obcięcia kaptura. Powstrzymałam się bo stwierdziłam, że szkoda mojej roboty, bo i tak ta bluza niedługo będzie za mała
a dla nas powoli 50 z h&m robia sie za male a 56 sa dobre, bylam wczoraj pierwszy raz na zakupach i takie sliczne rózowe komplety w h&m sa dla dziewczynek ze szok ale musiałam sie powstrzymac od kupowania bo mała ma juz zapasy ciuszków i tych niezdazy załózyc ;D ale ciesze sie bo ja wreszcie mam w czym chodzic, upilam sobie spodenki- dzinsy :D :D :D, bo juz nie moglam patrzec na te szerokie z ciazy ;) ;) ;)

Dobrze że u mnie nie ma sklepu H&M bo bym miała całą sterte z tamtąd. Ale za to cała masa ciuszków tej firmy jest w moich lumpeksach i i tak mam prawie wszystkie lumpeksowe ciuszki tej firmy ;)

Ja tez nie kupuje sobie jeszcze ciuchów bo czekam na mniejsze rozmiary. ;) ;) Wczoraj jednak byłam zmuszona, bo w sobotę chrzciny i coś trzeba na siebie założyć. Kupiłam sobie czekoladowy komplet ze sztruksu. Spodnie i marynarka ;D ;D ;D

Nie moge :( :( Dałam do krawcowej na skrócenie nogawek i rękawów bo musiałabym na szczudłach wystąpić. ;D ;D ;D Jutro lecę jeszcze jakąś bluzkę do tego dokupić. Będzie jednak problem z rozmiarem, bo mam cyce jak donice, chyba 44 rozmiar przyjdzie mi kupic :laugh: :laugh: ;) :-[

Byłam przed chwila w naszej galerii. Jejciu jak nasze wrzesniaczki pięknie rosną....
Izis Kubus rosnie w oczach, duży juz chłopaczek.
Koreczek Daria też juz pannica, że ho ho, a jaka ma ekstra spódnicę!!
Flo Natalka też sliczna.

Oj będą miały nasze wrześniowe chłopaki w kim wybierać. A jakby któraś wolała starszaków to mam takiego jednego w zanadrzu ;D ;D ;D ;D

no to po chrzcinach pokażesz :)

ja mam dzisiaj kiepski humor :( :( :(
tzn w dzień było super ale wieczorem znowusz mi dzieciak krzyczał paskudnie :( :( :(

i to chyba nie kolki
ach.... jutro napisze

teraz spadam na Magde M. :)

Melanie nie smutaj, jutro bedzie lepiej. ;)

Bedą fotki z chrzcin to coś tam wkleję naopewno. :)
A impreza będzie podwójna bo z tortem urodzinowym dla Kubusia bo w niedzielę mój zuch kończy 5 lat!!!

Aniulka pisze:
Nie moge  :( :( Dałam do krawcowej na skrócenie nogawek i rękawów bo musiałabym na szczudłach wystąpić. ;D ;D ;D  Jutro lecę jeszcze jakąś bluzkę do tego dokupić. Będzie jednak problem z rozmiarem, bo mam cyce jak donice, chyba 44 rozmiar przyjdzie mi kupic :laugh: :laugh: ;) :-[

Byłam przed chwila w naszej galerii. Jejciu jak nasze wrzesniaczki pięknie rosną....
Izis Kubus rosnie w oczach, duży juz chłopaczek.
Koreczek Daria też juz pannica, że ho ho, a jaka ma ekstra spódnicę!!
Flo Natalka też sliczna.

Oj będą miały nasze wrześniowe chłopaki w kim wybierać. A jakby któraś wolała starszaków to mam takiego jednego w zanadrzu ;D ;D ;D ;D
Ja podobnie jak ty furmowe ale z lumpexu i tą sukieneczke tęż w szperaczku wyszukałam hihihihih

reklama
Dooooobra Aniulka już nie smutam :D

Te nasze akcje z krzyczeniem, to mogą byc jakieś lęki ::) tak sobie myślę.
Zastanawia mnie fakt, że jak biorę Paris na ręce i szybko unoszę ja w górę i opuszczam w dól, to ona wtedy nie płacze
a przecież jakby ja bolało, to by płakała cały czas ::)
jest jeden minus tej metody bolą mnie szybko ręce i plecy :p :p :p
ale działa chociaż w ten sposób, że można ją na chwilkę uspokoić

jak podsuwam jej cycka, to krzyk jakby ją ze skóry obdzierano

a na przykład po godzinie pije już normalnie :p ???

kompletnie nie kumam o co loto :(

byc może wyczówa nas niepokój
ale przecież na początku nie jesteśmy zaniepokojeni :p

no dobra a teraz z innej beczki
mąz popstrykłał nam wczoraj fajne fotki na spacerku
jak przyjdzie z pracy to je obrobi, więc pokaże je pod wieczór :)

miłego dnia :)

Do góry