reklama
siwasek
Fanka BB :)
a dla nas powoli 50 z h&m robia sie za male a 56 sa dobre, bylam wczoraj pierwszy raz na zakupach i takie sliczne rózowe komplety w h&m sa dla dziewczynek ze szok ale musiałam sie powstrzymac od kupowania bo mała ma juz zapasy ciuszków i tych niezdazy załózyc ;D ale ciesze sie bo ja wreszcie mam w czym chodzic, upilam sobie spodenki- dzinsy , bo juz nie moglam patrzec na te szerokie z ciazyAniulka pisze:No własnie ja też lubię H&M za to, że zawyżają rozmiarowkę. My już w niektóre 62 się nie mieścimy, a H&M są dobre, nawet jeszcze lekko luźne.
Ja juz nad jedna bluzą z kapturem stałam z nożyczkami w ręku, celem obcięcia kaptura. Powstrzymałam się bo stwierdziłam, że szkoda mojej roboty, bo i tak ta bluza niedługo będzie za mała
M
Melanie
Gość
siwasek pochwal się dżinami :laugh: zrób sobie w nich fote
ja jeszcze nie kupuje, jeszcze nie schudłam
ja jeszcze nie kupuje, jeszcze nie schudłam
Dobrze że u mnie nie ma sklepu H&M bo bym miała całą sterte z tamtąd. Ale za to cała masa ciuszków tej firmy jest w moich lumpeksach i i tak mam prawie wszystkie lumpeksowe ciuszki tej firmy
Ja tez nie kupuje sobie jeszcze ciuchów bo czekam na mniejsze rozmiary. Wczoraj jednak byłam zmuszona, bo w sobotę chrzciny i coś trzeba na siebie założyć. Kupiłam sobie czekoladowy komplet ze sztruksu. Spodnie i marynarka ;D ;D ;D
Ja tez nie kupuje sobie jeszcze ciuchów bo czekam na mniejsze rozmiary. Wczoraj jednak byłam zmuszona, bo w sobotę chrzciny i coś trzeba na siebie założyć. Kupiłam sobie czekoladowy komplet ze sztruksu. Spodnie i marynarka ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
pokazuj ;D
Nie moge Dałam do krawcowej na skrócenie nogawek i rękawów bo musiałabym na szczudłach wystąpić. ;D ;D ;D Jutro lecę jeszcze jakąś bluzkę do tego dokupić. Będzie jednak problem z rozmiarem, bo mam cyce jak donice, chyba 44 rozmiar przyjdzie mi kupic :laugh: :laugh: :-[
Byłam przed chwila w naszej galerii. Jejciu jak nasze wrzesniaczki pięknie rosną....
Izis Kubus rosnie w oczach, duży juz chłopaczek.
Koreczek Daria też juz pannica, że ho ho, a jaka ma ekstra spódnicę!!
Flo Natalka też sliczna.
Oj będą miały nasze wrześniowe chłopaki w kim wybierać. A jakby któraś wolała starszaków to mam takiego jednego w zanadrzu ;D ;D ;D ;D
Byłam przed chwila w naszej galerii. Jejciu jak nasze wrzesniaczki pięknie rosną....
Flo Natalka też sliczna.
Oj będą miały nasze wrześniowe chłopaki w kim wybierać. A jakby któraś wolała starszaków to mam takiego jednego w zanadrzu ;D ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
no to po chrzcinach pokażesz
ja mam dzisiaj kiepski humor
tzn w dzień było super ale wieczorem znowusz mi dzieciak krzyczał paskudnie
i to chyba nie kolki
ach.... jutro napisze
teraz spadam na Magde M.
ja mam dzisiaj kiepski humor
tzn w dzień było super ale wieczorem znowusz mi dzieciak krzyczał paskudnie
i to chyba nie kolki
ach.... jutro napisze
teraz spadam na Magde M.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Ja podobnie jak ty furmowe ale z lumpexu i tą sukieneczke tęż w szperaczku wyszukałam hihihihihAniulka pisze:Nie moge Dałam do krawcowej na skrócenie nogawek i rękawów bo musiałabym na szczudłach wystąpić. ;D ;D ;D Jutro lecę jeszcze jakąś bluzkę do tego dokupić. Będzie jednak problem z rozmiarem, bo mam cyce jak donice, chyba 44 rozmiar przyjdzie mi kupic :laugh: :laugh: :-[
Flo Natalka też sliczna.
reklama
M
Melanie
Gość
Dooooobra Aniulka już nie smutam
Te nasze akcje z krzyczeniem, to mogą byc jakieś lęki : tak sobie myślę.
Zastanawia mnie fakt, że jak biorę Paris na ręce i szybko unoszę ja w górę i opuszczam w dól, to ona wtedy nie płacze
a przecież jakby ja bolało, to by płakała cały czas :
jest jeden minus tej metody bolą mnie szybko ręce i plecy
ale działa chociaż w ten sposób, że można ją na chwilkę uspokoić
jak podsuwam jej cycka, to krzyk jakby ją ze skóry obdzierano
a na przykład po godzinie pije już normalnie ???
kompletnie nie kumam o co loto
byc może wyczówa nas niepokój
ale przecież na początku nie jesteśmy zaniepokojeni
no dobra a teraz z innej beczki
mąz popstrykłał nam wczoraj fajne fotki na spacerku
jak przyjdzie z pracy to je obrobi, więc pokaże je pod wieczór
miłego dnia
Te nasze akcje z krzyczeniem, to mogą byc jakieś lęki : tak sobie myślę.
Zastanawia mnie fakt, że jak biorę Paris na ręce i szybko unoszę ja w górę i opuszczam w dól, to ona wtedy nie płacze
a przecież jakby ja bolało, to by płakała cały czas :
jest jeden minus tej metody bolą mnie szybko ręce i plecy
ale działa chociaż w ten sposób, że można ją na chwilkę uspokoić
jak podsuwam jej cycka, to krzyk jakby ją ze skóry obdzierano
a na przykład po godzinie pije już normalnie ???
kompletnie nie kumam o co loto
byc może wyczówa nas niepokój
ale przecież na początku nie jesteśmy zaniepokojeni
no dobra a teraz z innej beczki
mąz popstrykłał nam wczoraj fajne fotki na spacerku
jak przyjdzie z pracy to je obrobi, więc pokaże je pod wieczór
miłego dnia
Podziel się: