reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Tunia słodka ta Twoja malutka Rozalka :)

a Ciebie to bym nie poznała, na avatarze masz taką małą fotkę i myślałam, że troche inaczej wyglądasz :)
fajna mamcia z Ciebie :)

reklama
Rozalka kochaniutka jakie ma ładne duże oczy ::)
i ty Tunia w końcu w pełnej krasie sie pokazałaś podisuję sie pod słowami Melanie :)

dziewczyny ja siebie też nie poznaję :) na awatarze jest zdjęcie z czasów kiedy byłam jeszcze piękna i młoda, no i co najważniejsze lżejsza o dobrych parę kilogramów ;D

Rozalka dziękuje za komplenenty, nie dałam jej dzisiaj butelki i nie ma tych czerwonych kropek, hm... ??? przecież ta jej mieszanka to nie powinna powodować alergii, bo to przeciez dla alergików.

Isiaczku podaję namiary na Pana, który sprzedaje sab simplex - jego numeer telefonu 0692926158. Lekarstwo sprowadza z Czech i sprzedaje w Polsce. Osobiście u niego zamawiałam, przesyłka szybka, koszt jednej buteleczki to ok. 24 zł z przesyłką.
U nas sab simplex pomógł - zero kolek.

Za mną wspaniała noc. Natalka usnęła o 21 a obudziła się dopiero o 4.30 a potem znowu szybko usnęła i wstała o 8. Rewelacja jestem wyspana na maxa ;D ;D Byle tak dalej.

Winia ale ty chyba karmisz mlekiem sztucznym co?
Gabi ale kiedy odbyła sie ta pierwsza kapiel bo Mikołaj wyglada na takiego dużego faceta? ;)

Izis - na wieczór mała dostaje sztuczne mleczko a od wczorja dostaje nowe. Dlatego tak długo może wytrzymac bez jedzonka. Do wczoraj jednak budziła się w nocy o 2 i o 5.

reklama
Do góry