reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

W Galerii śliczne nowe zdjęcia jak zobaczyłam te urocze buźki Natali, Darii i Kubusia na nowych zdjęciach to humor mi sie poprawił, cudowne dzieciaki :) :) :) :) :) :)

Izis masz bardzo fajna mate eukacyjna, gdzie kupiłas? I wogóle jakie maty polecacie, jakies firmowe? bo musze cos takiego kupic i zastanawiam sie...

reklama
bo ja kiedys widziałam mate w Rossmanie za 50zł, była przeceniona ale nie wydawała mi sie zbyt rewalycyjna, bo dla taiego dziecka to trzeba chyba patrzec zeby były nasycone kolory i ciekawe elementy i pewnie te firmowe są lepiej przemyślane i są ciekawsze dla dzieci. musze sie wybrac do supermarketu dla dzieci i pooglądac na pewno będą miec wybór :) :) :)

Właśnie Melanie - za pieniążki otrzymane na chrzcie chcę kupić Filipowi matę. Ale te Tiny Love są takie pstrokate że boję sie że go to będzie męczyć. Jak Paris sie na tym czuje???

Chyba zamówię sobie taka skromniejszą by mały nie był bombardowany tą ilością atrakcji...
a

to nasza:

B00000J4TE.01.PT02._SCLZZZZZZZ_.jpg

Dzisiaj poleżała z 20 minut i słuchała dzwoneczków, bo my mamy jeszcze takie dzwoneczki do niej
fajnie dzwonią - nawet delikatnie i dorosłemu nie zszarga nerwów ;D
narazie jeszcze nie wyciąga rączek, więc nie bawi sie ale obserwuje

położyłam ją z tą mata koło lustra i patrzała w lustro hihihi

B000067PXI.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Filip chwyta już zabawki więc musze mu sprawić jakąś nową bo ma na razie dwie. Lubi leżeć i chwytać to co nad nim wisi -ale do tego ja jestem mu potrzeban bo nie mamy żadnego pałąka i muszę mu trzymać zabawkę.
a

reklama
Do góry