reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie pisze:
heh... no to masz super, że zlokalizowałaś źródło

ja myślę, że u nas to raczej to mleko, bo 3 dni temu zjadłam naleśnika i Paris znowusz wysypało
a teraz jakby schodziło i ma taka suchą szorstką skórkę
a jaki proszek używałaś Aniulka my mamy Jelpa i sądzę, że on nie powinen uczulać  ::)

pokaże jak wyglądam ale prawie nic sie nie zmieniło
może jutro pyknę jakąś foteczkę  ;)
Ciebie też bym sobie obejrzała  :) i pozostałe koleżanki wrześnióweczki  :)

Aniulka
dziękujemy za te słodkości  :-*

Melanie ja głupia ci... skończył mi się Jelp i prałam w Vizirze i dopiero wczoraj się pokapowałam że to od proszku! Ale ze mnie wredna macocha ::) :-[

Izis Kubuś śliczny chłopak a mama jak juz do formy wróciła.
Beacia duży ten Twój synuś. Grooha - świetna fryzurka małego - moja Natalka ma jeszcze za mało włosków na modelowanie?
Dziewczyny co robicie aby wasze maleństwa usypiałe same w łóżeczku (na nocy sen). Moja mała usypia sama ale jedynie na brzuszku na pleckach strasznie się złości?

Dziewczyny, pomóżcie. Czy nie wiecie jak dostać sab-simplex, pytałam juz w dwóch najwiekszych aptekach w Łodzi i mieli tylko pastylki do ssania
Mały od przedwczoraj całymi dniami okropnie płacze, goraczki nie ma, nic innego mu nie dolega, a pryyyka, ze hej.
Słyszłam o sab-simplex ze jest rewelacyjny, ale nie mam pojecia jak go mozna zdobyc, moze macie jakies namiary??
Ogromnie bede wdzieczna za odpowiedź.
Juz nie daje rady, chodze jak zombi...

Isiaczek z tego co wiem, to sab simplex nie jest w sprzedazy w polskich aptekach
można go kupić w internecie
napewno na allegro

ja stosuje teraz u Paris espumisan i jest ok
wczoraj nie dałam dziecku espumisanu i chyba dlatego nie robiła kupki całą dobę a wczesniej były często
teraz juz nie zrobie tego błędu, będe dawała cały czas - 4 razy dziennie po 4 kropelki

sab simplex dawaliśmy wczesniej i też było ok
ale nie zauważyłam - przynajmniej jak do tej pory, żeby była jakaś kolosalna różnica pomiędzy tymi kropelkami

reklama
Isiaczek nie ma za co

koreczek może zjedż kompot z jabłek albo wypij jakąś herbatke -w tym kierunku ;)
u nas ten espumisan chyba świetnie działa na kupkę

Do góry