reklama
A
aniabania
Gość
;D Melanie, Izis, sprytne z Was dziewczyny ;D Znikam, bo maluchy domagaja sie uwagi. Do pozniej.
Aniulka, mam nadzieje, ze Kuba wroci szybko do zdrowka
Aniulka, mam nadzieje, ze Kuba wroci szybko do zdrowka
M
Melanie
Gość
izis pisze:a skąd wiesz :
zmam je, no nie ? ;D
A
aniabania
Gość
Aniulka, jak Lukasz wysoko glowke podnosi Silny chlopiec z niego. Moje bable, jeszcze tak nie potrafia, przekladaja glowke, ale nie potrafia sie tak wysoko podniesc :
Faktycznie moje dziewczeta mozna rozpoznac po ilosci wloskow oraz gabarytach. ;D Mam fisiolka i czupurka, ktore dostarczaja mi calodziennych atrakcji ;D
Melanie
Faktycznie moje dziewczeta mozna rozpoznac po ilosci wloskow oraz gabarytach. ;D Mam fisiolka i czupurka, ktore dostarczaja mi calodziennych atrakcji ;D
Melanie
M
Melanie
Gość
Aniulka faktycznie Łukaszek to siłacz
no no no
no no no
M
Melanie
Gość
A moje dziecko zapomniało, że dzisiaj w nocy przesunął sie czas i budziła sie o starym czasie ;D
reklama
Melanie pisze:A moje dziecko zapomniało, że dzisiaj w nocy przesunął sie czas i budziła sie o starym czasie ;D
A Twoje dziecko to sama słodycz ;D ;D
Dlaczego nie ujawniłaś się w nowej fryzurce, tylko wklejasz fotki z daleka, tak, że Cię nie widać????
Jak radzicie sobie dziewczyny z wysypka u maluchów???
Ja juz chyba mam odpowiedź od czego Łukasz miał wysypkę: Od proszku. Zmieniłam proszek i po wysypce prawie śladu nie ma ;D ;D ;D
Podziel się: