reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
;D Melanie, Izis, sprytne z Was dziewczyny ;D Znikam, bo maluchy domagaja sie uwagi. Do pozniej.
Aniulka, mam nadzieje, ze Kuba wroci szybko do zdrowka

Wszystkie dzieciątka piękne. Bliźniaczki słodziutkie i faktycznie po włoskach można je rozpoznać ;D ;D

Igunia to okaz zdrowia ładniutki klopsik a Kuba z dnia na dziń przystojniejszy ;)

Aniulka, jak Lukasz wysoko glowke podnosi :D Silny chlopiec z niego. Moje bable, jeszcze tak nie potrafia, przekladaja glowke, ale nie potrafia sie tak wysoko podniesc ::) :(
Faktycznie moje dziewczeta mozna rozpoznac po ilosci wloskow oraz gabarytach. ;D Mam fisiolka i czupurka, ktore dostarczaja mi calodziennych atrakcji ;D :D
Melanie ;)

Aniabania - śliczne te Twoje córeczki czy one są jednojajowe i będą w przyszłości prawie takie same.
Wszystki dzieciątka piękne a Łukaszek naprawdę główkę wysoko podnosi.

Melani śliczny mała Paris ma uśmiech.
Moja malutka teraz usmiech się za każdym razem jak się do niej mówi i prawie do każdego. A potem nawiązuję konwersację ;D

reklama
Melanie pisze:
A moje dziecko zapomniało, że dzisiaj w nocy przesunął sie czas i budziła sie o starym czasie  ;D

A Twoje dziecko to sama słodycz ;D ;D

Dlaczego nie ujawniłaś się w nowej fryzurce, tylko wklejasz fotki z daleka, tak, że Cię nie widać????

Jak radzicie sobie dziewczyny z wysypka u maluchów???

Ja juz chyba mam odpowiedź od czego Łukasz miał wysypkę: Od proszku. Zmieniłam proszek i po wysypce prawie śladu nie ma ;D ;D ;D

Do góry