reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

Hejka, my już po wizycie u neurologa. To chyba była nasza przedostatnia wizyta :) Kacperek na dzień dzisiajeszy jest zupełnie zdrowy. Radosny, rozbrykany maluch.
Już w czasie rozbierania przeturlał sie na brzuszek, podczas badania próbował zrzucić ze ściany lusterko i wyrwał lekarce zabawkę z rąk kiedy sprawdzała czy chwyta. ;D Normalnie 5 sekund nie leżał spokojnie. Podczas wizyty zaczął głośno gaworzyć i pokrzykiwać, czyli okaz zdrowego niemowlaka. :)
Widzę, że chyba nasze wszystkie dzieciaczki zasmarkane i zakichane :mad: Cóż, dużo zdrówka i byle szybciej wiosna nadeszła :)
U nas ząbków również ani widu ani słychu, chociaż 21 stycznia kończymy już pół roczku. Moje maleństwo przestało się jakoś ostatnio ślinić, ale nie wiem co to oznacza.
Eg 16, my na pierwszą wizytę czekaliśmy około miesiąca, a na kolejne umawiałam się co 2 mieiące, a teraz pójdziemy dopiero w maju. Niestety ale kolejki do specjalistów są długie, a dla takich maleńkich dzieci jak nasze 2 miesiące to bardzo długo.

reklama
Witam!
Chciałam się tylko przywitac i dać znać że żyjemy,bo na nic innego narazie nie mam czasu :(.No ale nadchodzi weekend i wtedy mam nadzieje nadrobie zaległośći ;).Witam nowa mamusie :) zQo pisz jak najczęściej

eg właśnie o to chodzi, że wcale mi sie do tych zabków nie spieszy :)

Żabko ciesze się że synus zdrowiutki :) :) :)

A u nas od wczoraj ciężko, byliśmy wczoraj u lekarza z Mają, bo kaszlała i miała katarek :( , a dziś cos mi się zdaje że kolki wróciły :( , mała cały dzień marudna, na dodatek bardzo mało je, może przez chorobę straciła apetyt, ja już nie wiem co mam robić, bo nawet to co dotychczas ją uspokajało nie działa, ja tez chora, mam straszny kaszel, :(

A u nas żeby się dostać do neurologa trzeba dzwonić 15 każdego miesiąca i wtedy zapisują na następny miesiąc

hej!!
Wiamy nowe mamuśki.
My dziś na rehabilitację...
Mam pytanko do mamuś które też rehabilitują............... czy dostajecie ćwiczenia do domu?? Bo my mamy zadanka domowe.............
Oj ja też mam sporo do załatwiania przed powrotem do pracy...............Tomuś będzie na szczęście z babcią

Hej hej a co tu tak cicho???

A ja mam trochę luzu, Maja od samego rana śpi z tatusiem, bidulka wykończona katarkiem i kaszelkiem, a ja własnie posprzatałam całą chałupkę, fakt że tego niewiele, ale trochę się zmęczyłam, jeszcze tylko pokój małej został, ale to jak się obudza.
A zaraz pójdę się jeszcze dotlenić i oderwać od domu na zakupach.

Pozdrawiam i życze miłego weekendu. :) :) :)

Witajcie!

A w szczegolnosci nowe mamusi i ich pociechy :laugh: ... fajnie ze jest nas coraz wiecej 8)

Juz jestesmy... wyjechalysmy tak nagle nawet nie mialam czasu napisac ze nas nie bedzie... ale widze ze watek ciagniecie i bardzo dobrze.Teraz nie mam czasu ale pozniej nadrobie zaleglosci czytowo-pisowe. Trzymajcie sie. Do pozniej :-*

Witam na początku nowego tygodnia!!!!

U nas juz lepiej, dochodzimy do zdrowia, a Maja nawet dziś na śniadanko zjadła taką porcję jak zawsze, więc apetyt wraca :) :) :)

Właśnie dostałam telefon, ze w końcu przywioza mi zamówione meble, więc będe miała zajęcie i wkońcu nie będe musiała upychać ubranek Mai.

Od samego rana próbuję się dodzwonić do przychodni, żeby się umówić do neurologa na luty i ciągle zajęte. Moze odłożyły słuchawkę, bo bardzo wredne baby tam siedza. :mad:

Witam z rana!
My ostatnio tez po wizycie u neurologa i wszystko jest na dobrej drodze ale jeszcze troche musimy sie pomeczyc niestety,cwiczymy własciwie tylko w domu a do rehabilitanta idziemy tylko po instrukcje.
ja dzis jestem w bojowym nastroju chyba miesiaczka sie zbliza i podobno jestem nie do zycia.
Karmicie jeszcze moze swoje maluchy piersia?bo my nadal na cycusiu a jak macie z miesiaczka przy karmieniu bo ja dostłam miesiac temu i ciekawa jestem czy w tym tez dostane ale wszystko na to wskazuje.Pozdrawiam

reklama
Witajcie!

Nareszcie sie dopchalam, moja mala jak widzi ze siadam przezd komputer odrazu zaczyna plakac i wyciagac raczki, nic nie daje mi napisac... moge tylko poczytac ale na stojaco :mad:

Pycha cieszy nas to bardzo ze Maja czuje sie juz lepiej, oby tak dalej. Widzisz tak to jest w przychodniach... wstrestne babsztyle!

zQo ja karmilam, ale na pocztaku wrzesnia odstawilam mala od cycusia... a okres dostalam dopiero w pazdzierniku. To jest plus przy karmianiu piersia ;D, ale dopiero teraz Iga odzwyczaila sie wstawania w nocy i picia ;)

Pozdrawiamy

Do góry