reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

hej
7jmb nmśn aer2kjhb3khnwkhnrf -------- Tomuś przy komputerze...............
Mamo Igi pocieszyłaś mnie bo ja się bałam że rozpuszczam synka dając mu w nocy cyca...
Co do rehabilitacji my mamy teraz włanczać atos ćwiczeniami i asymetrai nam skacze i podpór kuleje...........
oj jak mi się nie chce do pracy wracać.........

reklama
Witam!
A my dzis mamy juz 8 mies :o
własnie wrocilismy z przychodni z pobierania krwi synus i mamusia kuli sie razem,jutro zobaczymy jakie mamy wyniki.
Ja niepamietam kiedy całą noc przespałam,jak wstaje na 2 karmienia to jest super.
Jak mi sie nic nie chce...chyba jakas zimowa depresja mnie złapała..
pozdrawiam.

Hej hej

Maja od rana tak mi dała popalic że nic mi się nie chce, może wieczorem jak złapię jakąś wenę to coś napiszę, a teraz tylko zgłaszam sięże jestem. ;D

Czesc dziwczyny i chlopaki:-)

Mala zasnela, a ja zaraz wyruszam rozwozic swoje dokumenty w sprawie pracy, ciekawe czy ktos zadzoni ::)

anecik a ja juz chce isc do paracy... moze jestem wyrodna matka, ale wydaje mi sie ze 8 godz. rozlaki dobrze nam zrobi, tym bardziej ze z Iga zostaja tescie wiec moge byc o nia spokojna ;D. Musze wyjsc miedzy ludzi bo to siedzenie w domu juz mnie wykancza.

Pozdrawiamy

Adaś też mi dzisiaj w nocy dał popalić- budził się co 2,5 godziny i dawaj, mama baw się, mama flacha, mama kupka, nie myśl se mama że teraz będzie upragniona 4-5 godzinna przerwa, znowu się obudzę za 2 godzinki. ;) A że mąż miał dzisiaj nockę więc wszystko sama niestety. Teraz obaj leżą w wielkim małżeńskim łożu i odsypiają. :laugh:

Witajcie!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Wszystkiego najlepszego dla Konradka z okazji 8-ej miesiecznicy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dziewczyny nie ma tak lekko ja tez musialam sie przemeczyc... ale wyrosna z tego ;D
My dzisiaj nawet na spacerku nie bylysmy, uszykowalam jej ciuszki chcialam zmienic pieluszke co sie okazalo byla kupa(wielka kupa, ktora znalazla sie tez na rajstopkach i body) podczas sciagania body kupka znalazla sie tez na pleckach raczkach i wloskach... wiec mala zaliczyla popoludniowa kapiel... no i po spacerku :mad: , teraz spi... ni i zobaczymy co bedzie robic w nocy! ::)

:-*buziaki

No jestem pierwsza... ;D

Mala od wczoraj ma rozwolnienie, nie wyglada na chora... nie wiem co jej dolega ??? teperatury nie ma, bawi sie normalnie, nie marudzi, nie placze a z pupy leci jak z kranu. No nie wiem...

Lece ja znowu przebrac ::)

Witam!
Konradek bardzo dziekuje za zyczenia ;DTeraz własnie lezy sobie na kocyku i probuje teroryzowac wszystkich ,moze ktos sie zlituje i wezmie na raczki.
dzisiaj odbieramy wyniki ciekawe co wyszło?????
pozdrawiam i zycze miłrgo dnia

reklama
Tesc juz pojechal do apteki po suszone jagody... zobaczymy czy zadziala.

A wyniki napewno bede b. dobre... napisz pozniej 8) ... ja tez zawsze mam takie leki jak mam odebrac Igi wyniki.

Do góry