reklama
zQo
Entuzjast(k)a
[size=10pt]Gratulacje dla Igusi
Wyniki w sumie ok nie jest zle ;D
Wyniki w sumie ok nie jest zle ;D
zQo
Entuzjast(k)a
Gratulacje dla Igusi
nenar
Fan(ka)
Cześć dziewczyny! Mam dwójkę dzieci, Marta niedługo skończy cztery lata a Szymon 5 miesięcy. Marta urodziła się w zamartwicy, dostała 6 punktów. Wiem, że to nie była moja wina, poprostu położna(jak można tak ją nazwać) przeciągała poród. Zaczełam rodzić o 20 a skończyłam o 7,50 następnego dnia. Marta miała krwiaka na główce. Nigdy nie myślałam o neurologu ale też nikt mi nic nie podpowiedział. Całe szczęście Marta jest zdrowa. Na swój wiek a ma cztery lata, jest bardzo rozwinięta, zaczyna czytać, pisać i liczyć. Ale tak jak pisał Żużaczek jest nadpobudliwa. Poród Szymona był całkiem inny. Oczywiście wybrałam inny szpital i jestem bardzo zadowolona. Szymona rodziłam 6 godzin a był dużo większy od Marty bo ważył 4,880. Dziewczyny nie martwcie się i nie bierzcie winy na siebie. To wina lekarzy i położnych! To wszystko zależy od nich.Pozdrawiam Was serdecznie
nenar
Fan(ka)
Dziecko jak się rodzi to oznaczją w jakich cechach życia.
1 to warunki dobre
2 to niedotlenienie
3 to zamartwica
4 to bez oznak życia
Jak będę miała chwilę to wkleję zdjęcia moich skarbów
1 to warunki dobre
2 to niedotlenienie
3 to zamartwica
4 to bez oznak życia
Jak będę miała chwilę to wkleję zdjęcia moich skarbów
Żabka
Zaangażowana w BB
hejka, ja juz po 3 dniu w pracy.
Nie jest tak źle, o ile nie mam czasu na myślenie, bo tesknie za maluszkiem.
Niania super, Kacperek za nią przepada, cieszy sie rano na jej widok
Muszę jakoś wpaść w rytm, bo rano wstaje nieprzytomna, chyba za późno chodzimy spać
Witam nowe mamusie,
zQo, ciesze się ż e wyniki dobre,
Gratulacje dla Igi, powtorzę się : ZUCH DZIEWCZYNA !!, możę te rozwolnienie to z powodu ząbków?? :
Pycha i Eg, mam nadzieje że maluchy pozwolą Wam trochę odpocząć, Kacperek też ostatnio budzi się w nocy i cały czas chce spać przy cycu
Nie jest tak źle, o ile nie mam czasu na myślenie, bo tesknie za maluszkiem.
Niania super, Kacperek za nią przepada, cieszy sie rano na jej widok
Muszę jakoś wpaść w rytm, bo rano wstaje nieprzytomna, chyba za późno chodzimy spać
Witam nowe mamusie,
zQo, ciesze się ż e wyniki dobre,
Gratulacje dla Igi, powtorzę się : ZUCH DZIEWCZYNA !!, możę te rozwolnienie to z powodu ząbków?? :
Pycha i Eg, mam nadzieje że maluchy pozwolą Wam trochę odpocząć, Kacperek też ostatnio budzi się w nocy i cały czas chce spać przy cycu
Żabka
Zaangażowana w BB
Aha, Aneciku, zycze dużo wytrwałości, a na pewno Adaś nadrobi wszystkie braki. Nam tez w listopadzie neurolozlka powiedziala ze nieprawidlowy podpór, a na ostatniej wizycie tydzien temu nie miala sie juz do czego przyczepić. Trzymaj sie, bedzie dobrze
melduje sie z samego rana olice:
Dzien dobry
Iga dalej ma biegunke, smekta nic nie pomogla... dalam jej teraz marchwianke i zaraz zrobiejeszcze herbatke jagodowa, tak mi sie odsrala ze musialam jej wszystko zmienic... nawet papucie :
Napiszcie co u Was... wpadnie pozniej :laugh:
Widzisz Zabka a Ty tak sie martwilas niana... a trafil Ci sie taki skarb, fajnie fajnie ze Kacperek ja polubil to najwazniejsze, to teraz mozesz spokojnie pracowac 8)
Nenar a Twojej malej bilo serduszko jak sie urodzila?bo u nas nie bylo oznak zycia tylko serduszko bilo, i mala miala zaznaczone z objawami niedotlenienia.
zQo to dobrze ze wyniki ok, jak bedzie zdrowie to bedzie wszystko!
:-* :-* :-*:-*Wiec zycze Wam i waszym maluszka duzo zdrowka:-* :-* :-* :-*
Dzien dobry
Iga dalej ma biegunke, smekta nic nie pomogla... dalam jej teraz marchwianke i zaraz zrobiejeszcze herbatke jagodowa, tak mi sie odsrala ze musialam jej wszystko zmienic... nawet papucie :
Napiszcie co u Was... wpadnie pozniej :laugh:
Widzisz Zabka a Ty tak sie martwilas niana... a trafil Ci sie taki skarb, fajnie fajnie ze Kacperek ja polubil to najwazniejsze, to teraz mozesz spokojnie pracowac 8)
Nenar a Twojej malej bilo serduszko jak sie urodzila?bo u nas nie bylo oznak zycia tylko serduszko bilo, i mala miala zaznaczone z objawami niedotlenienia.
zQo to dobrze ze wyniki ok, jak bedzie zdrowie to bedzie wszystko!
:-* :-* :-*:-*Wiec zycze Wam i waszym maluszka duzo zdrowka:-* :-* :-* :-*
reklama
zQo
Entuzjast(k)a
Witam z rana ;D
u nas nocka nie zaciekawa,juz wczoraj kupiłam pierwsza paczke mleka mysle moze jak dam mu na noc lepiej pojesc to dłuzej pospi,ale niestety zjadł z cyca pozniej butle z kleikiem super zageszczonym a za godzine juz było dojadanie itak co 1.5-2 godziny a po 6 juz pobudka na dobre,moj kochany terorysta ;D
Nenarto i tak corcia miała sporo apgarów jak przy zamartwicy moja miała tylko 1 za serce(tez Marta) no i niestety konsekwencje sa do dzisiaj najpierw miała stwierdzone porazenie mozgowe a teraz encefalopatie narazie sierozwija ale niewiadomo co bedzie dalej
Mamo Igi biedna twoja igusia : zycze duzo zdrowka
Pozdrawiam
u nas nocka nie zaciekawa,juz wczoraj kupiłam pierwsza paczke mleka mysle moze jak dam mu na noc lepiej pojesc to dłuzej pospi,ale niestety zjadł z cyca pozniej butle z kleikiem super zageszczonym a za godzine juz było dojadanie itak co 1.5-2 godziny a po 6 juz pobudka na dobre,moj kochany terorysta ;D
Nenarto i tak corcia miała sporo apgarów jak przy zamartwicy moja miała tylko 1 za serce(tez Marta) no i niestety konsekwencje sa do dzisiaj najpierw miała stwierdzone porazenie mozgowe a teraz encefalopatie narazie sierozwija ale niewiadomo co bedzie dalej
Mamo Igi biedna twoja igusia : zycze duzo zdrowka
Pozdrawiam