reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
martap ja tak mialam z hubciem przez dwa miesiace dzien i noc nosilam go na rekach! spal po pol godziny bardzo zadko!!!!!!! ale jakos poszlo viburkol tez dawalam ale niewiele pomagal! bo hubert w szpitalu luminal dostawal! trzymam kciuki i napisz czasem jak u was!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no i znowu cisza!!!!!! hubert wlasnie mi usnol wiec teraz moge sobie poklikac. najprawdopodobniej dzis zaczynamy rehabilitacje u nowej pani! czekam tylko na telefon! mam nadzieje ze jakos sie pouklada ze bedzie mogla dosc czesto z nim cwiczyc!
Macio też usnał w trakcie zabawy ;D My dzisiaj jedziemy na cwiczonka i jestem ciekawa czy macio pochwali sie nowe umiejatnoscia, w sobote zaczał sie sam przewracac z brzuszka na plecki. Wyszło mu to dopiero 4 razy ale to zawsze cos ;D
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kunda pewnie ze duzo!!!!!! teraz pewnie bedzie czesciej sie przewracal! a macio siedzi juz? zrywa glowke?
martap22
Mama kwietniowa 2006
wczoraj bylismy na pirwszym spacerku.po nim mala spala jak zabita i musialam ja budzic na kapiel i karmienie.w ogole wczoraj byla bardzo grzeczna,jakby inne dziecko dzis tez jest niezle, niestety mala juz na ranem zaczyna swoje marudzenie.ale dzis nawet szybko mi usnela,bo juz o 8.30 a wojowala od 5 rano. to i tak sukces bo potrafila wojowac od 3 rano do godz. 15 nawet szkoda tylko ze w dzien ladnie nawet spi a jakos w nocy nie chce i mamusia sie nie wysypia. ale moze jak sie obudzi (spi caly czas od 8.30) i usnie spowrotem to ja tez sie zdrzemne.propo czopkow, to nie chce ich uzywac na razie,moze jak bedzie wielka potrzeba.poza tym boje sie dac jej czopka,jak bym to wsadzila?oj,rozbudza sie,najwyzsza pora
Pycha
mama Mai i Marty
hej hej
dawno tu nie zaglądała, a raczej zaglądałam ale nie pisałam,
martap22 u nas pierwsze 3 miesiące były ciężkie, mała tez ciągle płakała, w nocy było spoko ale w dzień koszmar, miała kolki, a teraz jest super ciągle sie śmieje, a jak płacze to raczej z konkretnego powodu, więc głowa do góry bedzie dobrze
dawno tu nie zaglądała, a raczej zaglądałam ale nie pisałam,
martap22 u nas pierwsze 3 miesiące były ciężkie, mała tez ciągle płakała, w nocy było spoko ale w dzień koszmar, miała kolki, a teraz jest super ciągle sie śmieje, a jak płacze to raczej z konkretnego powodu, więc głowa do góry bedzie dobrze
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
martap22 masz racje z tymi czopkami! ja dawalam hubciowi luminal znaczy dalam 2 razy w domu bo przepisali mi bo juz nie wiedzielismy co jest grane a to raczej nie dobrze zeby dziecko plakalo dzien i noc z mala przerwa (pol godzinna) na spanie i tak spal moze z 5-6 razy na dzien wiec jakies 3 h ale to za malo na niemowle w nocy bylo to samo! jakos znioslam maz tez razem na zmiane go nosilismy (moj maz oczywiscie do pracy chodzil ale zawsze bardzo pomagal!) wiec mysle ze mozna a czopki faktycznie zostaw w razie potrzeby koniecznej! jestes mama wiec sama bedziesz wiedziala kiedy dac!
duzo cierpliwosci! i na pewno dacie rade! kciuki trzymamam!
duzo cierpliwosci! i na pewno dacie rade! kciuki trzymamam!
reklama