reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

kunda to suuuper! ciesze sie ze macio ok! mam nadzieje ze ja tez niedlugo bede mogla wam powiedziec ze u nas tez lepiej!

reklama
Czesc ddziewczyny O0

jestem normalnie padnieta, jutro cos skrobne i nadrobie zaleglosci czytowe. A teraz do wyra. Calusy dla dzieciaczkow :-* :-* :-* :-* :-*

no widzisz mamo igi jak chcesz to potrafisz!!!!!!!!! teraz jestes bardziej zajete bo jestesm mama pracujaca a mam wrazenie ze czesciej zagladasz!
no wracam do roboty!

Czesc dziewczyny!

Wpadlam zobaczyc co slychac w naszym watku, a tu cisza :p, przez weekend nie pisalam poprostu nie bylo czasu (ladna pogoda wiec calymi dniami na spacerach) wczoraj byla znowu rozmowaz z tesciami, stwierdzili ze jednak to jest glupia sytuacja sie tak nie odzywac, zebysmy zachowywali sie normalnie, oni nie beda sie wtracac do naszych sprawa (slub i do wychowywania dziecka) a tesc nadal bedzie zajmowac sie mala (oczywiscie jak wyrazimy na to zgode) bo jak nie to nie, on nie bedzie sie prosic zeby sie nia opiekowac. Chyba wiem o co im chodzi... siwta ida!!! :laugh: oni zawsze jezdza na wieta go gorzowa do swoich rodzicow, i pewnie sie domyslaja ze ja teraz po tej ostatniej awan. nie pojade (i dobrze mysla, 14 z raza jade juz do swiebodzina) najpierw mowi mi ze jestem obca itd. a teraz mysla ze pojade z nimi na swieta ??? swieta spedza sie z rodzina a nie z obcymi ;D juz widze ich miny jak R powie im ze ja z Iga jedziemy do swiebodzina (on do nas dojedzie) beda przerazeni co powiedza w gorzowie, dlaczego prawnuczka nie przyjechala ::) ale o to niech juz oni sie martwia... ja jade do swoich :laugh: no dobra uciekam, zaraz musze zmykac do pracy... jeszcze prysznic i uszykowac obiad dla malej.

Calusy dla dzieciaczkow :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Mama_Igi współczuje takich teściów, ja tez mam nienajlepszych, wczoraj np. moja teściowa zadzwoniła że nie przyjedzie na chrzciny, bo nie dostanie przepustki, a jest w senatorium. a wydaje mi się że tu chodzi o dojazd, bo ona jest 160 km od nas i ktos musiłby po nia pojechać, a potem odwieżć, wiec za dużo kasy by staciła.

a tak na marginesie to ja mieszkam koło Gorzowa

moi tescie nie byli u Igi na roczku, chodz mieli 40 km. ale tesc stwierdzil ze oni maja uraz po ostatniej awant. (1 powazne spiecie) i nie przyjada, wiec stwiedzilam nie to nie... mi tam oni do szczescia nie potrzebni a Idze bylo bez roznicy (za mala zeby cos rozumiec)

Mamo Igi i Pycha współczuje teściów. Trudno mi zrozumiec jak mozna nie przyjechac na tak wazna chwile jak chrzciny wnuczki. No ale sa rózni ludzie :p

hej :laugh:

dziewczyny, u nas tak jest bo mieszkamy pod jednym dachem, mamy calkiem inne zdanie co do wychowania, karmienia i prowadzenia domu. Rafala matka cale zycie biegala ze szmata, nikt jej nie pomagal w sprzatamiu (78m2) gotowala i starala sie zeby wszystkim bylo dobrze, normalnie dom na pokaz ::) a teraz sie wscieka jak widzi ze Rafal mi pomaga przy sprzataniu, gotowaniu, ona cale zycie sama wszystko robila, moj tesc umie tylko herbate zrobic i kanapki.

Tak sobie pomyslalam, Iga nigdy nie bedzie mieszkac z tesciami ;D :p

Mama_Igi chyba musimy się przezucic na wątek pt. "teściowie" 8)

a wiesz ze u nas identycznie, moja teściowa od wielu lat nie pracuje i tez wszystkim ciągle usługiwała, teraz jak pojechałado tego senatorium to zostawiła pełną lodówę i zamrażalkę, ze oni tylko wyjmuja i podgrzewają

reklama
Do góry