reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

witajcie

Kunda wspólczuję widoku jak
Kunda pisze:
mackowi chcieli ukrecić głowe. Macio płakał przez cały czas a teraz biedak spi.

Mama_Igi gratuluje pracy i wspólczuję teściów, a tak na marginesie ja tez za swoimi nie przepadam

zQo tak to jest na początku, pamiętam jakl moje siostrzenice zaczęły chodzić do żłobka, to więcej czasu przesiedziały chore w domu

a ja mam mega doła, ukradli nam wózek :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

reklama
Hej :laugh:

zQu gratulacje postepow, dzielny chlopak :-* co do tesciow to powiem Wam ze mam ich w d... (przepraszam za wyrazenie, ale inaczej sie tego nie da powiedziec) ja Ige tez chcialam dac do zlobka i pewnie jak by bylo miejsce to bym dala, zlobki u nas sa oblegane i trudno dziecko zapisac wiec Iga zostaje z grubym (tesciem) oni z nami cale zycie mieszkac nie beda, za jakis rok sie wyprowadza, ja to wytrzymam podzialam im jeszcze troche na nerwy :laugh: tak Rafal jak najbardziej po mojej stronie, jak by bylo inaczej juz by mnie tutaj nie bylo 8)

Pycha jak to Wam ukradli wozek, gdzie jak? chamstwo nie zna granic!!!!!!!!!!!!!

Mordziulka chyba w wawie z Hubciem bo cos sie nieodzywa?

Calusy :-* :-*

Witam :D
My dzisiaj do kontroli idziemy no i mysle ze pani doktor powie ze jest duzo lepiej nynek powoli zaczyna byc do zycia tzn ze choroba mija jeden plus choroby to ze nauczyl sie sam zasypias bez cyca.
Momo Igi to przynajmnie jakas nadzieja jest rok to mozna jeszcze sie pomeczyc ale niektorzy mieszkaja całe zycie z rodzicami czy tesciami ja bym nie dała rady.
U nas do przedszkola to juz jest pewien problem sie dostac ale do złobka nie było zadnego a jestem bardzo zadowolona jest zapisanych 12 dzieci na 3 panie a nigdy nie ma kompletu bywa i tak ze jest tylko 3 dzieci wiec opieka super naprawde nie ma co narzekac no tylko te chorobska niestety.
Pycha oprostu skandal bardzo wspólczuje straty wozka i co teraz zrobisz masz jakis drugi czy musisz kupic?

witam!!!

zQo mam nadzieję ze po kontroli przyniesiesz dobre wieśći

a jesli chodzi o wózek to mam spacerówke po siostrzenicach, własnie ją piorę, tylko nie wiem jak damy radę, bo po pierwsze to jest troche przewiewna, a pogoda jeszcze rózna jest, a po drugie nie ma przekładanej rączki i wczoraj wybralismy się na spacer i ciągle był płacz, bo jak mała nie spała to nas nie widziała ,

Witam!

U mnie w pobliżu nie ma złobka, a do przedszkoli to sa zapisy i trzeba dziecko zapisac juz w lutym bo potem nie ma miejsc a czekac aż jakies dziecko zrezygnuje...

A my w piatek idziemy do neurologa i jestem bardzo ciekawa co nam powie. Mam nadzieje ze bedzie juz widział poprawe.

Pycha może jak wyjedziesz z maja na spacer to nie bedzie płakac bo bedzie ogladac okolice :D

No to jestesmy pokontroli wiesci ani dobre ani zle nadal areszt domowy nie ma mowy jeszcze o spacerkach biedne to moje dziecko juz drugi tydzien siedzi w domu no i w poniedzialek znow do kontroli takze do swiat nici ze złobka
Pycha to dobrze ze chociaz ta spacerowke masz
kundz u nas to nawet dwa złobki takze mozna sobie wybrac ten ktory bardziej odpowiada
a ja zaraz do pracy musze a szczerze mowiac mam ostatnio ogolnie lenia

reklama
Do góry