reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

reklama
helooooo

mamo igi nareszcie!!!!!! juz myslalam ze nastepny post bedzie......
narazie w domku dzis wrocilismy ale tylko na przepustke jedziemy zpowrotem w niedziele na noc bo w poniedzialek hubert ma wazne badanie!
ach ci tesciowie, ja na swoich nie narzekam wrecz zadowolona jestem nie mieszkamy razem tylko z moja mama ale i tak czasem zgrzyty sa wiec zawsze to lepiej na swoim ale my narazie nie mamy na to szans!!!!! mamo igi to czym (jesli mozna wiedziec?) ci tak zaskurzyli?
kunda ciesze sie ze macio postepy robi! i wiesz co nawet jak ci lekarze powiedza ze nie bardzo albo male to ty i tak sie ciesz z najmniejszego chociazby!!!!!!
zQo szkoda mluszka ale nie martw sie jakos bedzie i juz niedlugo na spacerek pujdziecie!
aha mamo igi a gdzie pracujesz?

Hej :laugh:

zQo duzo zdrowka dla synka :-* jeszcze toche i zrobi sie cieplo (ja caly czas sobie tak wmawiam ;)
Pycha to chyba trzeba zmienic wozek, u Igi bzlo odwrotnie jak nas widziala to plakala bo chciala na raczki zebz moc wszzstko ogladac :laugh: teraz juz tupta, ale jeszcze czasami cyrki odprawia ze chce na raczki:mad:
mordziulka a jak tam z huberta siedzeniem? to daj znac jak wyniki badan, a tescie wqrwiqja mnie za caloksztalt, bo wtracaja sie do wszytskiego, A wystarczyloby sie tylko NIE WTRACAC i jakie byloby zycie spokojniejsze.
Mlodzi musza miec czas na popelnianie bledow,tak jak kiedys i oni.
W koncu takie jest zycie.Chca sie czuc potrzebni a robia wszystko ,by tak nie bylo. A pracuje w "zabce" i jestem bardzo zadowolona, mam swietnego szefa, na rozmowie juz przeszlismy na TY, mlodziutki 27 lat, ale najwazniejsze ze sie dogadujemy!
Kunda to daj znac jak co tam po piatkowej wizcie.. ale napewno wszystko bedzie dobrze ;D

dobra uciemam, mala ma w pieluszce grubsza sprawe :p :laugh:

witam z rana :D chyba dzis pierwsza jestem ::)
U nas w domu znowu wiekszosc chorusow tylko najstarsza corka jeszcze jakos sie trzyma no ale uroki wiosny ciepło sie zrobiło i o przeziebienie nie trudno
Wczoraj tez byłam z moją gimnazjalistka na bilansie no i mamy skierowanie do ortopedy z powodu kregosłupa,czy wiecie co ortopeda zleca na skrzywienia takie wieksze widoczne na pierwszy rzut oka??Ja kiedys zwariuje 3 dzieci i z kazdym jakis problem.
Mordziulka a co hubciowi robią diagnozują go ??
a jednak mama Igi mnie wyprzedziła

Witam!
Mordziulka jak tam Hubcio na Badaniach?

Ja tam na tesciów nie narzekam, bo naprawde sa super, jak poprosze to zawsze tesciowa zostanie z Maciem bez zadnych problemów. No ale mieszkamy osobno. Oni mieszkaja bardzo blisko bo dom obok. Zawsze uwarzałam ze młodzi powinni mieszkac osobno.

ja tam na swoją obecną tesciową tez nie narzekam bo jest 400 km odemnie i tak jest dobrze bo wiem jacy tesciowie potrafią byc upier....miałam jednych takich ale uwolnij mnie od nich moj pierwszy mąz umierając i od tamtej pory tylko dziewczyny tam chodzą jako ze jestem natyle miła ze pozwalam wnuczkom dziadków odwiedzac tak zraz w miesiącu :p zeby to nie było zbyt czesto

hej!
do tej pory hubert mial tylko na krew teraz w poniedzialek jedziemy i bedzie to najwazniejsze na miesnie! bo we krwi wyszlo cos nie tak! ale doktorek prowadzacy nie chcial zrobic tych badan dopiero jak poszlam do profesora zeby z nim pogadac to wszedl akurat i profesor mu powiedzial ze ma zrobic to to i to chociaz ja nic profesorowi nie mowilam ze on niebardzo chcial! wiec w poniedzialek bede wiedziec wiecej. profesora nie ma do poniedzialku i dlatego mnie puscili bo on podejmuje decyzje odnosnie hubka a hubert nie bierze zednych lekow wiec tylko zajmowalismy miejsce mnie to tez na reke bo kasa za hotel leciala jak nie wiem! za dwie doby 112 zl!!!!!!!!!!!! wiec cztery mam zglowy!
jak juz bede wiedziala to napisze! pewnie bedzie to we wtorek!
mamo igi trzymaj sie jakos wytrzymasz roczek! fajnie ze prace masz!

Uff dzisiaj mały na cwiczeniach darł sie tylko 15 min i nawet przy ukrecaniu głowy był w miare spokój, chyba doszedł do wniosku ze po co ma płakac jak nikt nie reaguje

kunda widzialm gdzies swierzez zdjecia macia i superosko wyglada!!!!!!!!! no wloski ma super hubert tez mial takie dlugie! nie denerwuja cie? ja mialam dosc bo ciagle mu w oczy wchodzily wiec spinalam mu spineczka..jak dziewczynce!!!!

reklama
nie nie wchodza mu do oczku wiec jest w porzadku.
bylismy dzis u neurologa i wszystko w pozadku, wg niego Macio robi postepy i nie jest juz taki krzywy jak na poprzedniej wizycie, no i mamy zgode na szczepienia

Do góry