reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

reklama
rehabilitant mi zalecił tylko ze to wcale nie takie proste narazie macio ssie cumla ale jak tylko widzi ze nie patrze to wymienia go na kciuka.Prubujemy mu g\dac druga raczke ale lewa trudniej mu sie wkłada do buzi i szybko sie denerwuje a co z tego wynika...prawy kciuk laduje w buzi.

ej dziwczyny co jest? juz wam sie tu pisac nie chce? pycha kunda wiem ze spotykamy sie na mamach w domu ale tu tez czasem cos napiszcie!
ja powoli szykuje sie do wawy. narazie nie jezdze na reh bo hubert ma taki katar ze normalnie caly czas leci mu z kinolka!!!!!

Biedny hubcio :(
Ja wczoraj wyprubowałam smoczek na cwiczeniach i musze sie przyznac ze czasami macio go ssał zamiast kciuka. A to juz sukces.

kunda to fajnie maly sukcesik ale lepiej takimi malymi kroczkami niz odrazu na szczyt a potem bardzo szybko w dol.......
brawa dla maciusia!!!!!!!!

Czesc dziewczyny!

Mordziulka dzieki za mobilizacje, wybaczcie dziewczyny ale jakos nie mam teraz czasu siedziec przed komp. poszlam do pracy, jeszcze teraz musialam biegac za badaniami (cale szczescie ze dzisiaj odbieram wyniki ;D) porzarlam sie z tesciami na maksa i nie wiem co mam ze soba zrobic mowie Wam koszmar :mad: najchetniej bym nas spakowala(mnie i Ige) i pojechala do rodzicow, ale szkoda mi pracy tyle jej szukalam, jeszcze mam takiego fajnego szefa :laugh:, a z drugiej strony dlaczego ja mam ustepowac (ja jestem strasznie wredna i msciwa) i nawet nie mam z kim o tym pogadac, najlepiej by bylo z mama, ale nie chce jej martwic znajac ja zaraz pewnie bedzie mowila zebym wrocila do domu, zebym zostawila to w cholere szkoda mojego i Igi zdrowia, wiec wole jej o niczym nie mowic. Zastanawialismy sie nad wynajeciem nawet kawalerki, ale chyba juz mi to przechodzi ja nie ustapie, tykm bardziej ze mieszkanie jest przepisane na Rafala :D

Iga miewa sie dobrze, strasznie dala mi w kosc przez weekend (musialam kupis jej czopki na uspokojenie, taka byla rozdrazniona) wychodza jej gorne jednynki, lada dzien powinny juz byc ma strasznie spuchniete dziasla i widac juz zabki. Robi sie coraz madrzejsza i sprytniejsza, rozumie co sie do niej mowi, mowie Wam fajna sie taka zrobila (no gdyby nie te zabki ::) )

D

cos mi ucielo :mad:

Dobrze kochane ja musze uciekac szykowac sie do pracy a przede wszytskim do dziecka, teraz nie widzi mnie calymi dniami (dobrze ze weekendy mamy dla siebie :laugh:) napiszcie co tam u Was, jak dzieciaczki zdrowko i postepy w rehabilitacjach (mordziulka Hubcio siedzi?) i kiedy jedziecie do Wawy?. Ja jutro nadrobie zaleglosci czytowe.

Trzymajcie sie cieplutko, buziaki dla maluszkow :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dzisiaj na rehabilitacji Maciuś miał ukrecanie główy - nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale wygladało jakby mackowi chcieli ukrecić głowe. Macio płakał przez cały czas a teraz biedak spi.

Czesc Kunda i Maciusiu :-*

Biedactwo, ale lekarze i rehabilitanci chyba wiedza co robia? my trzymamy za Was wszystkich kciuki zeby te rehabilitacje szybko sie sponczyly :)

reklama
Witam :)
strasznie do was nie zaglądałam ale jak zwyle nie miałam czasu,konrad chodzi do złobka od połowy marca no i niestety juz zaliczyl zapalenie oskrzeli,zaczął juz siedziec (wkoncu) i pełzac,nadal jest bezzebny.Pozatym zrobił sie z niego straszny nerwus
jutro idziemy do kontroli i mam nadzieje ze w poniedziałek pojdzie do złoba
Mamo igi wspołczuje kłopotow z tesciami najgorsze to mieszkac z tesciami jabym jednak wolała sie wyprowadzic niz całe zycie uzerac sie a co mąz na całą sytuacje jest po twojej stronie????

Do góry