reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

Oj to współczuję wam, a przede wszystkim Hubciowi, bo taki maluszek, a juz musi tyle przejść.
Ale mam nadzieje że, będzie coraz lepiej i dobrze ze macie dobrego lekarza.
pozdrawiam i życze powodzenia i przede wszystkim zdrówka!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Mordziulka na pewno bedzie dobrze jak juz macie swietnego lekarza to połowa sukcesu.
Biedny Hubcio taki mały a tyle badań musi przejsc :D życzymy szybkiego powrotu do zdrówka.
Nam pani doktor od rehabilitacji powiedziała ze juz widzi mała poprawe a cwiczymy dopiero 3 tyg, wczesniej prubowałam coś cwiczyc w domu a raczej mabilizowac Macia do podnoszenia główki.A teraz to juz profesjonalnie cwiczymy.

pycha i kunda dzieki za slowa otuchy. wiem ze mamy swietnego lekarza ale jednak wolalabym nie korzystac z pomocy neurologow! wogule zeby hubcio byl w pelni sprawny ale skoro juz tak musi byc to jakos musimy temu podolac a profesor na pewno nam pomoze!
kunda dobrze ze widac u macia poprawe! wiesz dobrze ze zaczelas tak wczesne to na pewno szybko pujdzie i juz niedlugo o tym zapomnicie!

wiesz mordzilka jak chodze na ta rehabilitacje to jest tam tyle dzieci ze na pierwszy rzut wygladaja na zdrowe, w kazdym razie ja nie widze jakis wad. no ale jesli chodza to widocznie cos jest nieprawidłowe.zawsze tt lepiej teraz jak dziecko jest małe pochodzic po lekarzach i potem miec spokoj. wiadomo ze najlepiej aby dzidzia była zdrowa i nie trzeba było chodzic do lekarzy...

pewnie im wczesniej tym lepiej i dla dzidzi nawet bo jak mala to mozna szybciej wycwiczyc hubert byl juz duzy i dlatego u nas sie to tak wlecze!

Kurcze mam dylemat jak przestawic macia na smoczek albo na kciuka z lewej reki. Ostatnio prubowałam posnarowac mu sokiem z cytryny i co... nic bo sok mu zasmakował :p

kunda to moze posmaruj mu smoczka albo palec lewej raczki sokiem z cytryny skoro mu tak smakuje! :laugh: :D :laugh: :D

reklama
juz mielismy plana ze ta prawa reke mu gdzies uwiazemy zeby tylko ten kciuk nie szedł do buzi bo to jeszcze poteguje jego ułozenie na prawa strone.

Do góry