reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

No! :D Ja sie tylko ciesze ze jezdze jednym autobusem. A od przystanku jest blisko ten osrodek. Tylko ze nie zawsze jest autobus niskopodłogowy i czasami jest taki zech ze wogóle nie da sie wózka wnies bo ma jakies idiotyczne rórki i barierki :(
Ale jak ja to mówie jak trzeba to trzeba. Teraz dziecko popłacze a za kilka lat bedzie wdzieczne.

reklama
Hej dziewczyny :laugh:

troszke spoznione ;)

WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

U nas wszytsko dobrze (no pogoda do d...y, nawet na spacer nie mozna wyjsc, ciagle pada i pada bleee) Iga calymi dniami marudna, jak jej czegos nie dam odrazu bunt i wrzask ::) mamy diabel, chyba ja zgłosze do tego nowego programu "urwis".

Tak Iga swietowala dzien kobiet (zobaczcie co ma w uszach, hahaha... kolczyki ;D)
p10146220yi.jpg

kapiel (mycie zabkow)
p10146408hj.jpg

p10146485up.jpg

posiłek
p10146706mv.jpg

p10146094ey.jpg

spacerek-sanki
p30745639tj.jpg

p30745721wp.jpg

p30745756in.jpg

Napisz co u Was ... i wklejcie zdjecia Waszych maluchow 8)

Oczy Iguni rzeczywiście piekne

Maja jak dostała od dziadka tulipanka to chciała go zjeśc, bo ona wszystko co jej wpadnie w łapki to od razu do buźki

a to Majusia dzis rano, przygladała sie jak jemy śniadanko.............
bild00992oz.jpg

......... i tak jej się to znudziło
bild01051hw.jpg

nie no tu znowu cisza!!!!! pycha dobrze ze chociaz czasem zagladasz na mamy siedzace.....
juz wam sie znudzilo piosanie? ja tez nie mam za duzo czasu ale cos tam zawsze skrobne!

Czesc dziewczyny!

pustki jak nie wiem, wieccie co ja podam Wam moj nr gg.. ja ktos bedzie mial ochote sie odezwiac to smielo moze walic ;D (na priv)

kurcze nie chce mi sie latac po calym watku i szukac wszytskich... to moj nr. 1244123 (ale len ze mnie co? :laugh:)

a tu znowu cisza niedlugo zamkna nasz watek!
co u was? ja wlasnie dzis na dobre wyszlam z hubciem ze szpitala bo mial ostra jelitowke. dopiero od wczoraj je. ale znowu nam psikusa zrobil w szpitalu wszystko ok a jak do domu przyszlismy tak kolo12 to od tamtejh pory zrobil juz 3.5 kupki zadkiej. juz sama nie wiem co mam myslec. na szczescie nie zwraca! moze jakos to bedzie!

reklama
Z mojego Macia to niezły podrywacz, dzisiaj podrywał pania rehabilitantke, dopuki nie kazała mu robic tego czego nie chciał, swoje wielkie niezadowolenie zaprezentował wielkim rykiem :D

Ciesze sie ze z Hubciem juz wszystko dobrze :D

Do góry