reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

dobry wieczor mamuski!
cos ostatnio nie siadacie! a ja w kazdej wolnj chwili bo tak mnie ta stronka przyciagnela!!!!!!!! :laugh:
maz wlasnie usypia hubcia wiec mam troszke czasu! ale jestem dzis padnieta i zaraz uciekam!
mamo igi chyba male swieto mialas w sobote? ucaluj swoja roczna corunie!!!!!!!!
pozdrawiam!!!!!!!!!

reklama
halo halo!!! jest tam kto? mamo igi jak po roczku? czyzby bylo tak wesolo ze jeszcze sie nie mozesz pozbierac i do kompa nie masz czasu siasc? my wlasnie skonczylismy turnus i 6 marca jedziemy do profesora do wawy na kontrol. mam nadzieje ze bedzie bardziej zadowolony niz ostatnio! teraz hubert odpoczywa przez tydzien cwiczymy tylko w domu! bo dostal pozadnego kopa na turnusie!
ale wiecie co jaja sobie ze mnie robi ja myslalam ze on jeszcze nie do konca rozumie co sie dzieje a on po prostu nie chce ze mna cwiczyc!!!! cwana bestia z niego! a ma dopiero 14 miesiecy!(jutro o 18) opiera sie walczy cos okropnego mowie wam!!!!!! ciezki mam orzech do zgryzienia! czy ktos z was ma podbnie?

hello

w środę jedziemy do neurologa, trochę mam cykora, ale mam nadzieje, że jednak wszystko będzie OK

dziewczyny a co u was i waszych dzieciaczków???

Pozdrawiam

Czesc dziewczyny!

U nas wszystko dobrze, mala pomyka juz jak stara, roczek w 100% udany (zdjec jeszcze nie mam, zostaly na komp. w Świebodzinie, ale jak juz beda to napewno wkleje) mamy 2 zeba (mi tez wychodzi, ostatni zab madrosci ;D ) jakos czas nam plynie, dalej szukam pracy 8) Pozdrawiam Was kochane mamuski i dzieciaczki, pozniej napisze cos wiecej moze ktoras z Was sie odezwie :police: ???

no nareszcie ktos sie odezwal!!!!!!!! ale jestescie zapracowane kochane mamuski!
ale mnie tez za dlugo nie chce sie siedziec bo u nas okropna pogoda!!!!!! szaro zimno pochmurno a na dodatek cos tam siumpi! a ja na miasto musze!
mamo igi a ty nie masz orzeczenia o niepelnosprawnosci? przepraszam ze pytam jesli nie masz ochoty to nie odpowiadaj. pytam tylko bo wtedy to wszystko sie liczy!

a mi wszyscy mówią, ze Majce juz zaczynają się pomału zabki, bo strasznie się ślini, gryzie piaski i jest troche marudna, ale coś mi się nie chce wierzyć, bo chyba trochę za szybko???
chociaż córce kolezanki już w 4 m-cu wyszedł pierwszy zabek, a Maja za kilka dni zacznie już 5 m-c

mamo igi nie wiem czy wiesz i przepraszam ze osmielam sie tak pisac ale jesli twoja mala ma jakies problemy z rozwojem (bo np. moj hubert po tym jak zostal niedotleniony jest opózniony psycho-ruchowo) np. tez rozwija sie wolniej a ty masz stwierdzone ze doszlo do niedotlenienia to powinnas sie ubiegac o takie orzeczenie lekarskie i na podstawie tego jesli musisz a musisz chyba przebywac z nia caly czas to dostajesz pieniazki tzw opieka a poza tym powinnas sie starac o zasilek pielegnacyjny i rehabilitacyjne to wychodzi ponad 600 zl. ja takie cos dostaje. jesli chcesz wiecej wiedziec i jak mozesz to zalatwic i jesli wogóle twoja mala rozwija sie inaczej niz na jej wiek przysluguje i rehabilitujesz ja to napisz a ja ci wszystko powiem. pozdrawiam!!!!!
dobranoc!! kolorowych snow!!!!!!!! :D :D :D

reklama
Czesc dziewczyny!

Pycha moja mala tez sie tak slinila w wieku 3 miesiecy i co dopiero 5 dni przed roczkiem wyszedl jej zabek 8) ;D, ale nie jest wykluczone ze moga jej wyjsc wiec jak juz zobaczysz perelke to nas powiadom ;) :laugh:.

Mordziulka, ja nie biore pieniazkow na Ige (tylko rodzinne) Iga od poczatku rozwija sie normalnienigdy nie miala problemow z rozwojem, nigdy jej nie rehabilitowalam nie bylo takiej potrzeby, byla niedotleniona ale jak narazie (pfu pfu) nie ma po tym sladu, wszytsko jest w normie i mam wielka nadzieje ze tak pozostanie. Dlatego jak Iga skonczyla roczek jest coraz bardziej samodzielna moge isc do pracy. I nie masz za co przepraszac ludzka rzecz :laugh: ;)

A gdzie reszta dziewczyn :police: meldowac sie na forum raz dwa 8)

Do góry