reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

reklama
Mamo Igi
Na ten zjazd jeszcze nie mam planu i jadę bez małego, ale niedługo zrobi się cieplej to sie umówimy na kawę, bo mały też będzie przyjeżdzał do teściów.

Ale musimy się na nią umówić z dzieciaczkami jak będzie już cieplej. Mateusz chętnie pozna młodszą koleżankę.

Czesc dziewczyny ;D

a co tu tak pusto ???gdzie wszystkie jestescie? :police: meldowac sie... raz, dwa... Zabka, Pycha, Anek24, Mordziulka, Nenar, zQo ...wracac do watku 8)

marika29 my nie widzimy problemu, jakos sie zgadamy na ta kawke jak bedzie cieplo :)

A to zdjecia zrobione dzisiaj rano :laugh:

p22300010ut.jpg

p22300027tp.jpg

witam witam!!!!!!!
moj hipek jeszcze nie spi! to jest nocny marek! wlasnie buja sie na koniku (kolanie taty!) potem zamierzamy wreszcie poogladac troszke filmy bo nam sie na kompie troszke nazbieralo. a poza tym hubert jest chory bylismy dzis u lekarza i ma zmiany w oskrzelach no i zastrzyczki!!! ale takie co po nich nie placze! na szczescie. ale na serio! nawet jak jest kluty i to gruba igla!

wiecie co moja mama byla dzis w kielcach w jakiejs prywatnej klinice i podobno robia tam wszystkie badania na co czlowiek jest chory i wogule ponoc wszystko! i gadala z lekarzem na temat hubcia i on jej powiedzial zebysmy przyjechali tylko nie wiem co o tym sadzic bo to medycyna konwencjonalna polaczona z chinska. moze ktos cos slyszal? a moze ktos korzysta? chetnie bym sie cegos dowiedziala. mama byla zadowolona.ten lekarz powiedzial jej ze maja sporo takich dzieciakow!
caluski!

reklama
Hej :laugh:

Pycha... sle duza panna z tej Tojej malej ::) ;D

Mordziulka ja nic nie slyszalam o takiej metodzie, ale moze warto sprobowac (chyba nie zaszkodzi?)a na czym to wogole polega? jak sie przeprowadza te badania?

Pozdrawiamy

Do góry