mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej dziewczyny! dzieki za slowa otuchy ja zawsze staram sie byc dobrej mysli! i dzis uslyszlam bardzo dobre slowa od p. doktor neurolog. ja caly czas kontroluje dziecko u profesora tego co nas pokierowal do centrum (jestem mu bardzo wdzieczna bo byl 4 neurologiem z ktorym mialam doczynienia i ktory nie zlekcewazyl nas i nie stwierdzil ze hubert nie siedzi bo jest za gruby!!) ale rehabilituje go w konskich u pani ktora swoje dziecko ma smiertelnie chore ale jakos sobie radzi wiec rozumie takie mamy jak ja! ona rowniez pomagla nam dostac sie na turnus rehabilitacyjny. tam wlasnie po raz pierwszy spotkalismy pania doktor i ona dzis powiedziala nam ze jest przekonana ze u huberta nie ma zadnej nieprawidlowosci neurologicznej!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D hura!!!!!!!!!!!!
ale na poczatku marca jade do profesora i mam nadzieje ze on to potwierdzi! bo jak narazie po tym co przeszlam z lekarzami wierze tylko jemu!!!!!
al;e fajnie ze jest taka stronka gdzie mozna podzielic sie takimi smutkami jakie przezywaja mamy! (ale ja za puzno sie o niej dowiedzialam!!!!)
mamo Igi dzieki! :laugh: :laugh: :laugh:
pozdrawiam wszystkie mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale na poczatku marca jade do profesora i mam nadzieje ze on to potwierdzi! bo jak narazie po tym co przeszlam z lekarzami wierze tylko jemu!!!!!
al;e fajnie ze jest taka stronka gdzie mozna podzielic sie takimi smutkami jakie przezywaja mamy! (ale ja za puzno sie o niej dowiedzialam!!!!)
mamo Igi dzieki! :laugh: :laugh: :laugh:
pozdrawiam wszystkie mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!