reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

Zabka nie Tylko Ty jedna pracujesz ja juz dawno poszłam do pracy :) tylko ze zawsze na popłudnie nie jest tez lekko i my tez na cycusiu :p ale jakos dajemy rade,
straszna cisza tu ostatnio pozdrawiam

reklama
Obiecałam wkleić zdjęcie Marty, oto moja córka...
tu razem z bratem

_574858_n.jpg

Hej :laugh:

No narezscie ktos sie odezwal... no wszystkich wymiotlo, co sie dzieje, dziewczyny wracac do watku :police:

nenar sliczna masz corcie,a jakie ma duze oczy... boska :p

U nas duze zmiany, mala siada na nocniczek z rezultatem, i wyszedl jej pierwszy zabek!!! ;D

heh hej
wkońcu sie odzywam, ale u nas nic ciekawego, czekamy na wizyte u neuroloda, ale to dopiero 22 lutego, a przed tym jeszcze szczepienia niestety

nenar śliczna ta twoja Martusia
Mama_Igi gratulacje dla Idusi, ja właśnie sie zastanawiałam kiedy nocnik

pozdrawiam i zycze miłego dnia

WITAM MOJE DZIECKO TEZ PRAWDOPODOBNIE BYLO NIEDOTLENIONE W OKRESIE OKOLOPORODOWYM. NIE JESTESMY PRZKONANI NA 100% BO W BADANIACH NIC NIE WYCHODZI ALE PO PORODZIE, CO ZOBACZYLAM DOPIERO W DOMU MIAL DRZENIA I DRGAWKI. PODEJRZEWALI PADACZKE ALE EEG WYKLUCZYLO JA. WE WRZESNIU ZOSTAL ZDJAGNOZOWANY W CENTRUM ZDROWIA DZIECKA W WARSZAWIE. JEST OPUZNIONY PSYCHORUCOWO Z PODEJRZENIEM PORAZENIA MOZGOWEGO. JEZDZIMY NA REHABILITACJE ALE JESZCZE DUZA PEZD NAMI DROGA. W GRUDNIU SKONCZYL RO A JESZCZE NIE SIEDZI. DLA MNIE TO TEZ BYL SZOK ALE KOCHAM GO NAJBARDZIEJ NA SWIECIE!!!!!

Mordziulka witaj :) :).Przykro mi z powodu synka :(.Piszes że zdiagnozowali
was w centrum zdrowia dziecka,a co to znaczy??Jakie synuś miał badania i jaka jest diagnoza?\

Pozdrowienia dla wszystkich,przepraszam że się nie odzywam ,ale naprawdę sie nie wyrabiam :-[

Witajcie dziewczyny!

Mordziulka czesciej do nas zagladaj, z checia poznamy blizej Ciebie i Twoje dzieciatko ;D i strasznie mi przykro... brak mi slow :(

Pycha my wlasnie jutro idziemy na sprawdzenie blizny... zobaczymy czy trzeba doszczepiac czy taka wystarczy.

Anek24 zdjagnozowali ze
mordziulka pisze:
JEST OPUZNIONY PSYCHORUCHOWO Z PODEJRZENIEM PORAZENIA MOZGOWEGO.

Jutro jade do rodzicow wiec moze mnie nie byc przez kilka dni :laugh: w sobote Iga konczy rok wiec bedzie impreza na calego wiec chyba sobie nieodpoczne ::)

reklama
Witam dziewczyny
Nenar sliczna coreczka ;D
Momo igi to super tez bym juz tak chciała bo moj syneczek dalej bezzebny no i gratulacje z nocniczkowych sukcesow ;D
mordziulka wiem co przezywasz sama to przechodziłam ale musisz byc dobrej mysli no i pracowac pracowac i jeszcze raz pracowac jeszcze moze nie byc tak zle jak to teraz wygląda uwiez mi mam 12 letnią corke po porazeniu no i moze ma pewne deficyty ale ogolnie radzi sobie niezle.pozdrawiam

Do góry