reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

Witam w niedzielę! Wiem,że tak będzie i dzięki za słowa otuchy. To wszystko spadło na mnie jak grom z jasnego nieba! Dziecko rodzi się w zamartwicy a ja dopiero po 4 latach dowiaduję się jakie to może mieć skutki. A na dodatek zostałam sama z dziećmi na pół roku, bo mąż pojechał do pracy za granicę. Jest jeden plus,że idę na wychowawczy to będę z dziećmi 24 godziny. Wiem,że to dla Marty bardzo ważne.Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny... cos ostatnio tu pustki :police:

Iga sprawowala sie dobrze podczas naszej nieobecnosci... wracajac liczylam tylko kilometry zeby jak najszybciej byc w domu (czytajcie przy Niusi) :laugh: w sobote idziemy na roczek do Cypriana ( kuzyna Igi) Iga bedzie swietowac za 2 tygodnie!!! rany jak ten czas szybko leci ::) . Iga jest strasznie marudna, kupki juz jej przeszly... moze faktycznie to na zeby! jak cos napewno dam znac 8)

Nenar powiem Ci szczerze ze ja tez nie wiedzialam, w szpitalu nikt mi nie powiedzial jake skutki moze miec niedotlenienie powiedzieli tylko ze wszystko jest dobrze... trafilam na te forum i tutaj dopiero nabywam wiedze co i jak. Stworzylam ten watek zebysmy mogly dzielic sie watpliwosciami i radami, moze komus to cos pomoze.

hej!!
Mamo Igi ja czasem się zastanawiam czemu ten mój Tomus taki nerwus....... może to właśnie niedotlenienie............. a ma niecałe pół roczku
Rehabilitantka powiedziała nam że jak nie wyłączymy atosu to mogą byc problemy w nauce...... zaburzenie koordynacji oko reka czyli wchodzi.... dysleksja wzrokowa, słuchowa, dysgrafia, dysortografia.....
Ja za tydzień wracam do pracy i już się martwię......
Paskudna pogoda!! Nie mozna nawet na dwór wyjść...

No i nici z jutrzejszego neurologa, Adaś jest chory, ma brzydki kaszel (chociaż płucka jeszcze czyste) i dostaje 2 razy dziennie antybiotyk Biofuroksym w zastrzykach, no i syropki Hedelix i Eurespal, a na katarek Nasivin. Biedactwo strasznie płacze przy zastrzyku. A miał być też szczepiony w tym tygodniu i też nici. :mad:

cześć

Eg życzymy duzo zdrówka dla Adasia!!!!!

Pozdrawiam

P.S. coś ostatnio nie mam nastroju do pisania, a mąż sie na mnie obraził, że więcej czaasu spędzam przed kompem niż z nim

hej!!
Zdróweczka dla Adasia!!!
Eg16 szczepieniami się nie przejmuj.... nasz Tomek pierwszy raz był szczepiony jak miał 12 tyg... a nie 6....
Atos to taki odruch noworodkowy który ma prawo być do końca 6 miesiąca jak przekręcasz głowkę w bok to prostuje , odowdzi się rączka...
Pozdrawiamy

Czesc dziewczyny!

Ale tu cicho :o odezwijcie sie...

My juz jestesmy w domu, caly tydzien balowalysmy a szczegolnie w sobote na roczku Cypka. Pozniej wpadne mala wstaje ...

reklama
Hej Mamusie, ja teraz juz jestem matka pracująca wiec zagladam do ws, ale nie zawsze mam czas sie odezwac :)
Jakos mi czas leci w tej pracy, jest nawet lepiej niz sie spodziewalam. Mielismy ciężki tydzien po moim powrocie do pracy, bo synek nie spal po nocach i caly czas chcial siedziec przy cycu, ale juz wszystko wrocilo do normy.
jestesmy zdrowi i tego zyczymy wszystkim mamusiom i pociechom :)
trzymajcie sie cieplutko :)

Do góry