reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
O jak miło, że jeszcze tu ktoś zagląda ;-) :-)

No tak 3 klasa się zaczęła, poważna sprawa. U nas na razie luzy, zebranie dopiero 20 września.

Wszystkim 3-klasistom życzę samych sukcesów, no i niech ten czas szybko mija do następnych wakacji ;-)

No jakoś mało się tu pisze...:-D:-D:-D
U nas powolutku do przodu.
Nauczyciele chwalą Kubusia i mówią ,że ładnie do przodu poszedł.:tak::tak:
Dumna jestem z niego.Tym bardziej,że na razie zrezygnowaliśmy z asystenta i mały daje radę sam tylko z udziałem nauczyciela wspomagającego.:tak::-):-)

U nas bez rewelacji.;-)
Zebranie już było, trójka klasowa wybrana, obowiązki ucznia omówione itp, itd.
Jakoś Julka tak się w II klasie wyrobiła, że teraz nie mam z nią najmniejszych problemów z odrabianiem lekcji. I dobrze! Bo teraz więcej czasu muszę poświęcić swojemu IV- klasiście.:tak:
Czy z religii dzieci wasze mają jakieś zaliczenia pacierza, znowu? :eek:Powtórka z II klasy :eek:, same podstawowe modlitwy , w sumie 10.:tak:

As 76 widzę po suwaczku, że się jakieś maleństwo szykuje, gratulacje :-)

Justa_82
u nas na religii dzieciaki dostały małą składaną książeczkę z tabelką gdzie ksiądz musi się podpisać po spowiedzi w każdy pierwszy piątek miesiąca. Z powtórzenia modlitw mieli na razie tylko sakramentu.

Moja łobuzica jak na razie grzeczna wyjątkowo, aż ją wychowawczyni pochwaliła. U nas z lekcjami też nie ma problemu, w sumie Gabi to już w 1 klasie sama odrabiała, jedynie przychodziła po pomoc jak było coś trudnego dla niej.

wampi to i u nas dzieci od czerwca,w każdy pierwszy piątek miesiąca zaliczają spowiedź , co potwierdza autograf księdza w książeczce. :tak:

A czy u was są organizowane "Zielone szkoły"?
Ja jakoś jeszcze swojej pociechy nie widzę samodzielnej na takim wyjeździe. :sorry2:

Szczerze mówiąc nie wiem czy jest u nas zielona szkoła, ale nie interesowałam się tym, bo moja jest jeszcze za bardzo roztrzepana jak na takie wyjazdy.

Chciałam się pochwalić, że w tym roku załapałam się do 3 klasowej ;-) mam nadzieję, że sobie poradzę. Na pierwszym zebraniu poszło 50zł na ubezpieczenie, 20zł na ksero i 20zł na składkę klasową, czekam na kolejne wydatki...

Moja ma już pierwszy tydzień choroby za sobą, ale podobno sporo dzieci w szkole choruje, więc nie mam co się dziwić.

Kochane chciałam złożyć Wam życzenia z okazji Świąt.

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość , a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił, odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji.
Dużo zdrówka i radości !

f1bptv.jpg.gif

reklama
Kochani,
życzę Wam i Waszym rodzinom spokojnych, radosnych i magicznych Świąt Bożego Narodzenia.
Ciepła rodzinnego i radości wśród bliskich, spełnienia marzeń - zwłaszczatych największych :-)
Umiejętnści cieszenia się z drobnych rzeczy, pełnego uśmiechu każdego dnia w roku :)

A naszym dzieciom - zdrowia, zdrowia i radości :)

Do góry