reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej koleżanki drogie:-):-)

PAULA-Miłej zabawy Wam życzę:-):-)A ta bratowa też dzisiaj tam będzie???

Oj ja też bym sobie poszła na jakieś weselicho:tak:ale nic się nie szykuje:-(

reklama
HELLO WEKENDOWO.

Paula udanego weselicha,a bratową się nie przejmuj,a jak będzie na tym weselu to ją olej:-p
U nas pełną parą Maciuś szykuje się do szkoły:):-)

A to ja po wczorajszej wizycie u fryzjera.

A wysiedziałam się tam za wszystkie czasy.Normalnie odcisków dostałam na d.u.p.i.e :-p od 11 do 15.30

Wracam do domu głodna jak wilczyca;-) a tu mężuś obiadek ugotował,(już drugi dzień z rzędu),polędwiczki w sosie z ziemniaczkami i surówką,mniamuśny.I nawet sam surówkę przygotował a nie kupił.Dumna jestem z niego.Dosyć że się chłopakami super zajął to jeszcze obiad zrobił.:-):-)

Mnie może w weekend za dużo nie być,bo jutro jedziemy na ognisko na wieś.Szwagier męża obi co roku takie ognisko dla swoich dzieciaczków na zakończenie wakacji,zadzwonili żebyśmy przyjechali.
A w niedziele jedziemy do Radomia na pokazy lotnicze "AIR SHOW"-prezent urodzinowy dla Maciusia ,bardzo chciał zobaczyć i powiedział że to może być jego prezent.:-)

Witam kobietki!!
4 dni bez neta masakra:wściekła/y:
asiulka...bardzo ladna maz fryzurke,kolorek fajny przebija mi sie tam taki gołębi bardzo fajny ,ale podziwiam cie za to siedzenie ja bym nie dala rady tyle wysiedziec hehe
As...ale masz core duza a jaka ona do ciebie podobna ja bym nie rozroznila gdybys nie napisala:):-)
Paula..udanego weselicha:-):-),a bratowa to ja bym sie wogule nie przejmowala,olej ja;-)
U nas ja zwykle weekend samotny na trzy tygodnie znowu mojego M wywialo,a w tamtym tygodniu troche wykorzystalysmy go i pojezdzilysmy troszke bylysmy z dziewczynami w takim centrum dla dzieci mozna tam robic jakies doswiadczenia,ogladac jak co dziala i takie tam ciekawie bylo wkleje kilka fotek.

Załączniki

• P1030202.jpg
    P1030202.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 18
  • P1030210.jpg
    P1030210.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 18
  • P1030230.jpg
    P1030230.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 20
  • P1030213.jpg
    P1030213.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 17
  • P1030204.jpg
    P1030204.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 19
Witam o 3 miesięcznej przerwie bez neta:tak: ale wreszcie się doczekałam:tak:

MIeszkamy już od czerwca w nowym domu w nowym mieście i jak do tej pory jeśteśmy zadowoleni, Karolinka w poniedziałek zaczyna szkołe co trochę mnie martwi bo to nowa szkoła i ona sama mówi że trochę się boi jak ą zaakceptują koledzy, mam jednak nadzieję że sobie poradzi:-(
Kiedyś czeka nas jeszcze jedna przeprowadzka jak do PL będziemy wracać ale tak naprawdę to nie chciałabym się już nigdy nigdzie przeprowadzać bo te pierwsze tygodnie to koszmar, poukładać te wszystkie graty a do tego jeszcze takie małe bobo które wszędzie wejdzie:-D i po swojemu pomaga rozwalając wszystko:-D
Ale daliśmy radę!!

Byłam też z dziewczynkami w PL u dziadków prawie miesiąc i 1go sierpnia Karolinka miała zabieg usunięcia 3go migdałka i podcięte oba boczne. Wszystko jest dobrze, dziecko teraz normalnie oddycha i śpi, ale te pierwsze dni po zabiegu były ciężkie:no: do tego jeszcze te upały, ale dzięki Bogu już po!!!

No a teraz już spowtem w IRL Lenka rozrabia na całego już chyba niedługo zacznie nam chodzić, bo wszystko na to wskazuje:-D ale jest przekochanedziecko.

Życzę wszystkim udanej soboty i teraz będę już z Wami na bieżąco:tak:

witaj malaulaka!:-)
Fajnie ze juz wrocilas,w jakim miescie mieszkacie? Karolcia napewno sobie poradzi w nowej szkole,nie bedzie zle;-);-). To mialyscie udane wakacje:-)
Caluski:-):-)

Maciuś częstuje dla e-cioteczek to urodzinowe ,magiczne ciasteczka proszę się częstować.:)

I coś do picia:)(bezalkoholowe bo od Maciusia:)
:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry