reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Cześć dziewczyny wieczorowa porą:-):-)

ASIULKA-Wszystkiego naj...naj....najlepszego dla Maciusia:-):-)
tak masz suwaczek schowany ,że nawet nie zauważyłam:-:)zawstydzona/y:

No i włoski masz super:-)
MAŁAULKA-Witaj kochana znowu:tak:mam nadzieję że teraz będziesz częściej zaglądać:tak:
Mam nadzieję że teraz juz będzie ok:-)

MONIA-ja też dzisiaj samotnie spędzam wieczór:-(J poszedł do pracy,Kubuś u babci na noc,a Dawid już dawno śpi:tak:

reklama
OOO,może się spotkamy;-):-D:-D:-D

o to to napewno zwłaszcza jak w górę bedziemy zapatrzone...:-D:-D:-D

Wybaczcie dziewczęta , że nie odpiszę każdej z osobna. Brak czasu...:sorry2:

Zdjęcia świetne:tak:. Tylko jedno ale... Nie zastanawiałyście się nad stworzeniem zamkniętej grupy społecznościowej i tam wklejaniu zdjęć? :sorry2:

Maciusiu

503.gif

Serdeczne życzonka
samego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
uśmiechu na twarzy
i wszystkiego o czym marzysz.
539.gif

645.gif

Witajcie niedzielnie!
U nas pogoda paskudna leje i leje,tak wiec siedzimy same w domku:-).
asiulka...ale mieliscie pokaz w tym radomiu,ale tragedia,dzieci mialy niezle widowisko,widzieliscie cale to zdarzenie jak sie rozbil ten mysliwiec??
doris...ja juz jestem weteranka samotnych wieczorow i weekendow:-(,tak wiec rozumie ciebie
justa...ktos tu kiedys proponowal zeby zamknac,bo to roznie jest rozne elementy moga ogladac zdjecia naszych pociech,ale sprawa ucichla,ja bym byla jak najbardziej za zeby zamknac,nie wiem jak reszta mysli:-)
ide dalej sie ponudzic,do szkoly dopiero we wtorek bo jutro jakies swieto tu jest,i tak musze wytrzymac jeszcze jeden dzien,a tak sie ciesze ze juz sie szkola zaczyna:happy2:

My już w domu -niestety,pokazy jak już wiecie nie zakończyły się pomyślnie.
W drodze do Radomia mijaliśmy 4 wypadki drogowe ,bo się każdemu na pokazy spieszyło:szok::wściekła/y:

Dojechanie do samego lotniska graniczyło z cudem,już do Radomia był wjazd zablokowany przez policję.
Więc kierowali wszystkich na drużki polne.Znaleźliśmy fajne miejsce,jakieś 300metrów od lotniska.Efekty pokazu były super,mój Maciuś zachwycony był pokazami z tymi kolorowymi dymami.
Pooglądaliśmy kilka pokazów,i pojawił się SU z zaciekawieniem oglądaliśmy jego akrobacje.A tu nagle znikł za linią lasu,każdy myślał że to taki efekt specjalny,a tu nagle pojawiła sie zamiast samolotu ogromna chmura dymu i ognia:-:)-:)-(
asiulka...ale mieliscie pokaz w tym radomiu,ale tragedia,dzieci mialy niezle widowisko,widzieliscie cale to zdarzenie jak sie rozbil ten mysliwiec??

Kochana na moich oczach to było, Dobrze że Maciuś nie widział tej tragedii,akurat poszedł do samochodu po picie..:-(:-:)-(

Najgorsze jest w tym wszystkim to ,że służby medyczne miały utrudniony dojazd przez gapiów,normalnie ludzie lecieli na łeb na szyję żeby zobaczyć miejsce wypadku.Z małymi dziećmi przez pola i łąki lecieli.Aż coś się robiło.Żandarmeria wojskowa i policja wkroczyła bardzo szybko i pomalutku opanowali sytuację,zablokowali dojazd do miejsca tragedii,ale i tak ludzie sposobami się tam dopchali.Uwierzcie mi że potrafili autem na łąkę wjechać i jechać po niej aby być jak najbliżej:szok::szok:.
Najlepiej wyglądało też to że starsi na ogół schorowani panowie,jak wsiedli na swoje rowery to normalnie wyścigi sobie urządzili,kto pierwszy na miejscu.I przy tym utrudniali jazdę kierowcom,bo po prostu nie zwracali w ogóle uwagi na auta,i kilka razy o mały włos jakiś dziadeczek nie wleciał pod auto
Coś okropnego.:-:)-:)-(

(*)(*)(*)(*) światełko dla pilotów :-:)-(

Cześć:-)
PAULA-jak tam po weselu??wybawiłaś się?a byliscie z dziewczynami,czy sami??

ASIULKA-widzę że suwaczek odsłoniłaś,no to teraz wszystko ładnie widać:tak:
No to nie udał sie pokaz:-(jak oglądałam wiadomości i o tym mówili o Tobie pomyślałam :-(to dobrze że Maciek tego nie widział:-(

JUSTA-ja jestem za:-):tak:zreszta wcześniej też byłam:tak:

A ja dzisiaj postanowiłam odzwyczaić Dawidka od smoczka i posypałam troche solą i nie brał go przez cały dzień,a na koniec wyrzucił go do śmietnika:szok:
A teraz leży w łóżeczku i mówi dida,dida:-(z dydkiem już by dawno zasnął:-(a tak jeszcze coś tam miauczy sobie:-(Ciekawe jak to nam pójdzie??:eek::cool2::shocked2:
A tak wogóle to przestał mi spać w dzień:cool:wieczorem już o 8 śpi i z rana budzi się około 8:-)
A wasze dzieci jeszcze śpią??

zdjęcia świetne:tak:. Tylko jedno ale... Nie zastanawiałyście się nad stworzeniem zamkniętej grupy społecznościowej i tam wklejaniu zdjęć? :sorry2:

już kiedyś to proponowałam

maciusiu

503.gif

serdeczne życzonka
samego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
uśmiechu na twarzy
i wszystkiego o czym marzysz.
539.gif

645.gif

dziękujemy za życzenia.
Widzę laska że nick zmieniłaś??

Rzeczywiście masakryczny widok....:-(
Stalismy w gigantycznej kolejce kiedy to SU zaczął pokaz. Przeleciał ,zawarczał obok nas i cisza... Nic nie wiedział co się swięci, bo nic nie było widać ...
Dzwoni do mnie siostra i mówi co się stało , bo nad Radomiem grzyb dymu się utworzył. Ja na to co ty mówisz? :eek:Jak kolejka po bilety przesuwa się.:tak:
A po paru minutach tłum cofający się od kasy mówi, że wypadek sie zdarzył...:-(
Więcej chyba nie muszę pisać....
[*]
[*]
[*]:-(

Jak zakłada się grupę społecznosciową zamkniętą napiszę wam jutro w wolnej chwili...

P.S. Zmieniłam nick na Juste ponieważ -j- łamał regulamin.:tak:;-)

Rzeczywiście masakryczny widok....:-(
Stalismy w gigantycznej kolejce kiedy to SU zaczął pokaz. Przeleciał ,zawarczał obok nas i cisza... Nic nie wiedział co się swięci, bo nic nie było widać ...
Dzwoni do mnie siostra i mówi co się stało , bo nad Radomiem grzyb dymu się utworzył. Ja na to co ty mówisz? :eek:Jak kolejka po bilety przesuwa się.:tak:
A po paru minutach tłum cofający się od kasy mówi, że wypadek sie zdarzył...:-(
Więcej chyba nie muszę pisać....
[*]
[*]
[*]:-(

Jak zakłada się grupę społecznosciową zamkniętą napiszę wam jutro w wolnej chwili...

P.S. Zmieniłam nick na Juste ponieważ -j- łamał regulamin.:tak:;-)

Justyna pisałam do admina o tą grupę próbowałam założyć ale coś mi nie wyszło,spróbuje jeszcze raz,a czemu -j-łamał regulamin

reklama
Do góry