reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Hej witam się świątecznie!!! Widzę, że wszyscy świętują bo strasznie tu cicho od wczorajszego wieczora:-) Wpadłam tylko żeby życzyć wam troszkę spóźnionych Wesołych Świąt:zawstydzona/y:

U nas wieeeeelkie obżarstwo i jeszcze większe nieróbstwo:-) My też zachwilkę lecimy w gości i będziemy jeść dalej:-) ale najpierw delikatny spacerek żeby stracić chociaż 1 kalorię:-D:-D:-D Buziaki

Witam poświątecznie!!!

Widzę, że was wszystkie "wcięło":-D albo jeszcze świętujecie;-) Ja mam dziś ostatni dzień luzu- jutro niestety spowrotem do pracy :-( i znowu kierat:wściekła/y: Ah uciekam delektować się ostatnim dniem spokoju:tak: o ile przy dwójce dzieci można mówić o spokoju:-D

Piwonia jak tam twoje najmłodsze dziecię?:-) Chłopiec czy dziewczynka?;-)

witam i ja!!!święta ,święta i po świętach...tyle szału i proszę:rofl2:.
u nas ogólnie spokój-poza tym,ze Fifi chyba jakiegoś wirusa załapał bo całe święta bolał go brzuszek i do kibelka latał:crazy:...ehhhh
pozdrawiam z rana

Witam poświątecznie........

Atfk uuuuuuuuu no to mieliście wesoło jak młodego wirusisko męczyło ale juz oki?:sorry:

U nas całe święta poza domem.......najpierw u mamy, potem wszyscy zjechaliśmy się do babci i cioci......wczoraj pojechaliśmy do teściów jak juz wspomniałam a wracając wpadliśmy do psiapsiółki mojej i o 22 byliśmy w domu:szok:

reklama
Hej faktycznie jakoś tu "pustawo";-)

Ja walczę z testami i od jutra niestety znów "witaj szkoło":wściekła/y::-(

Piwonia oj to stworzycie niezwykle silną żeńską ekipę domową;-):-D A może jeszcze coś tam maluszkowi wyrośnie:-D Gratuluję tak czy inaczej- najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa!:tak:

Do góry