Witam ja jestem......ale czasu nie mam na nic
no jak teraz luknełam to tak jak Atfk
U As widzę sprzątanie rodzinne
Doris oj szkoda ze tak bez śniadanka......ale cóż zrobić
ważne ze tak daleko a masz najbliższych przy sobie
i super ze jedzonko robicie razem.......
U nas niedziela u mamy mojej.....a w poniedziałek do Łodzi do teściów jedziemy ;-)No już jutro z rana tez do mamy bo zawsze tam koszyczek szykujemy i wspólnie wszyscy poświęcić mykamy:-)
Bratowa w niedzielę ma robić biały barszcz.......zamówiłam takie chlebki do tego.....więc rano wstać muszę i je z piekarni odebrać
o trampolinie wspominałas u siostry ......a masz fotkę????
Jak macie fajne przepisy na sałatki to moze na gotowaniu powstawiamy?/
Asik wreszcie jesteś....no wiesz trochę masz farta ze Cie w tym roku sprzątanie ominęło
no ale zobaczysz potem będziesz musiała tyrać
Piwonia to czekamy na cynk...... w niedzielę.......tylko nie zapomnij się pochwalić!
Monia moja babcia to taki robi do torta raczej krem niz masę.......ale dobrze ze przypomniałaś zapytam
o ozdób nie robiłam
A plamka skromniutka........i super mi bardziej Twoja pasuje;-)
Monia i jak ten implant????? i na ile ma to wystarczyć? ja tez u gina byłam......ale co mi tabsy zaproponował.......ale ja wiem czy sobie wątrobę rozwalać.......
ale z drugiej strony jak nie biorę tabsów to ma @ w cały świat i się tylko stresuje ze moze ........
Monia wstaw zdjęcie cacka jakie mąz sobie sprawił......
asiulka o kurcze ospa?
współczuję.......
Dzagud super ze imprezka urodzinowa Weroniki sie udała;-)
Troszke podczytałam.............no ale padam ........myakm się kąpac i do łózka
aaaaaa pochwale się ze u nas na placu zabw mój A. robi córkom domek
Wiki tam go zawsze umie podgadać;-) Tatuś ma jeszcze zwolnienie , bo ręka nie do końca jeszcze oki to z nudów czego się nie robi........jak skonczy to wstawię fotki
a teraz pa pa DOBRANOC