reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Tak moje dzieci sobie pomagają :-D:-D:-D:-D

Klaudia uczy Kubusia jak myć

A tu już samodzielnie walczą ze ściereczkami.:-D:-D:-D
Jestem z nich mega dumna :tak::tak::-):-)

sprzed kilku minut:
Kubuś z takim tekstem mi wyjechał myjąc drzwi
Mamo ja to wcale nie rozumiem dlaczego Ty nie lubisz wiosennych porządków.
To czysta przyjemność i sama zabawa :szok::szok::szok::szok:

Dosłownie minutę temu po umyciu 3 pary drzwi:
Mama masz rację --przy tych drzwiach to trzeba się porządnie nazachrzaniać !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam ja jestem......ale czasu nie mam na nic:baffled: no jak teraz luknełam to tak jak Atfk
U As widzę sprzątanie rodzinne:happy:

Doris oj szkoda ze tak bez śniadanka......ale cóż zrobić:sorry: ważne ze tak daleko a masz najbliższych przy sobie:tak: i super ze jedzonko robicie razem.......
U nas niedziela u mamy mojej.....a w poniedziałek do Łodzi do teściów jedziemy ;-)No już jutro z rana tez do mamy bo zawsze tam koszyczek szykujemy i wspólnie wszyscy poświęcić mykamy:-)
Bratowa w niedzielę ma robić biały barszcz.......zamówiłam takie chlebki do tego.....więc rano wstać muszę i je z piekarni odebrać:szok:

o trampolinie wspominałas u siostry ......a masz fotkę????

Jak macie fajne przepisy na sałatki to moze na gotowaniu powstawiamy?/

Asik wreszcie jesteś....no wiesz trochę masz farta ze Cie w tym roku sprzątanie ominęło:laugh2: no ale zobaczysz potem będziesz musiała tyrać:-D

Piwonia to czekamy na cynk...... w niedzielę.......tylko nie zapomnij się pochwalić!

Monia moja babcia to taki robi do torta raczej krem niz masę.......ale dobrze ze przypomniałaś zapytam:zawstydzona/y:
o ozdób nie robiłam:sorry:
A plamka skromniutka........i super mi bardziej Twoja pasuje;-)
Monia i jak ten implant????? i na ile ma to wystarczyć? ja tez u gina byłam......ale co mi tabsy zaproponował.......ale ja wiem czy sobie wątrobę rozwalać.......:sorry:ale z drugiej strony jak nie biorę tabsów to ma @ w cały świat i się tylko stresuje ze moze ........:szok:
Monia wstaw zdjęcie cacka jakie mąz sobie sprawił......:szok::tak:

asiulka o kurcze ospa?:szok: współczuję.......

Dzagud super ze imprezka urodzinowa Weroniki sie udała;-)

Troszke podczytałam.............no ale padam ........myakm się kąpac i do łózka:baffled:
aaaaaa pochwale się ze u nas na placu zabw mój A. robi córkom domek:tak:
Wiki tam go zawsze umie podgadać;-) Tatuś ma jeszcze zwolnienie , bo ręka nie do końca jeszcze oki to z nudów czego się nie robi........jak skonczy to wstawię fotki:-D

a teraz pa pa DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Ja tylko wpadam się przywitać nocną porą, bo padam na twarz i nie mam siły czytać wszystkiego dokładnie:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Pomimo tego, że święta spędzamy u teściów cały czas jest coś do zrobienia, bo ja tak nie umiem siedzieć jak gość gdy inni biegają;-) a poza tym pogoda przepięka więc dzieciaki cały czas przeganiają mnie z jednego spaceru na drugi :-):-);-) Widzę, że wy dziewczyny ciężko zaganiane również i podziwiam was supermenki :-D;-) Jak ja się cieszę, że mnie to ominęło ale Paula ma rację- co się odwlecze to nie uciecze:-D:-D Dobra zmykam do łóżeczka, bo jutro ciąg dalszy biegania;-) Buziaki

Dobry wieczor albo dzien dobry:-)
Ja jeszcze jarzynki gotuje i zaraz spadam spac,a mam chwile to zagladnelam;-).
Paula...implant swietnie,nic nie odczuwam wszystko jest ok,wyciaga sie go po 3 latach,tak wiec sama rozumiesz komfort niesamowity,z tabsami mialam ciagly klopot zapominalam sobie albo godziny pieprzylam a teraz mam swiety spokoj,mozna go w kazdej chwili wyciagnac,a pozatym jest jeszcze jeden plus przez ten okres 3 lat zanika@:-) wraca po wyciagnieciu implanta.
Zdjecie cacka,zaraz po swietach bedzie malowal i bez przerwy musze sluchac co do czego jak i co:szok::szok:ale troche spokoju jest ha.
Dziewczyny Zdrowych Spokojnych Swiąt,smacznego jajeczka:)

Załączniki

• P1010509.jpg
    P1010509.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 22
Wpadłam by się przywitać.
Ja już podłogi sobie poodświeżałam.:tak::tak:Wyschną zanim rodzinka wstanie.:-):-)
W zasadzie to już mam wszystko porobione i mogę już odpoczywać.
Po południu wstawiam jeszcze biały barszczyk i robię 2 sałatki.:-):-):-)

Zajączka pięknego,
dyngusa mokrego,
koszyczka pełnego,
śniadania smacznego,
pisanek kolorowych,
świąt wesołych i zdrowych,
palemki ozdobnej,
owieczki modnej.
Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą:
DOROTA,Janusz,Kuba,Davidek

wielkanoc-wesolych_swiat.jpg

Czesc dziewczyny:-):-)oj widze ze zapracowane w nocy bylyscie i nie spalyscie:-)
MONIA-te implanty to musza byc rozne chyba,co??bo moja kolezanka miala taki na 6 miesiecy zakladany:eek::eek:
PAULA-ok zdecia wstawie tylko musze siostre poprosic zeby mi je wyslala,bo sama jeszcze nie widzialam:-D
A z tym placem zabaw na ogrodku masz fajnie:tak:oj jak mi tego brakuje:-(my jak mieszkalismy w domku to Kuba tez mil taki plac zabaw,ale niestety sie przeprowadzilsmy do bloku i musielismy oddac,a jak na zlosc moja siostra jeszcze wtedy nie miala tez domku i musialam oddac komus obcemu:wściekła/y:
Na watku jedzeniowym wkleje fajny przepis na jajka zapiekane:-)
DOBRA lece pa:-)

Ostatnia edycja:
PAULA-kurcze myslalm ze nikt nie zauwazy:-D:-D:-Dja potem sie kapnelam :-D:-D:-Dszybko zmienilam ale Ty bylsas szybsza:-(

No a my jednak bedziemy miec normalnie sniadanie,rodzice nie pracuja jutro a nawet maja dzisiaj wolne:tak:wiec spedzedzimy jak nalezy te swieta:tak:

reklama
No i ja tylko na moment wpadam przywitać się i życzyć Wam wszystkim

Słonecznych i radosnych Świąt Wielkiejnocy,
smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.

Happy_Easter_Sweetie.gif

Do góry