reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

asiulka to egzamin na prawko ma!!;-)
mandat powiadasz........hmmm nie mają co robić tylko parkometry stawiają-dziury by polepili lepiej!!!
jestem jestem!!a wy???

reklama
As też się melduje .Zwariowany dzień dzisiaj mam.
Fotki Wasze słodkie.
Kapelusz odjazdowy.:-D:-D
Do tej pory ,poprasowałam trochę,ogarnełam domek i zajrzałam na BB :-D:-D
Ja dziś założyłam sobie,że chleb upiekę ,bo mi się upominają
okna muszę pomyć przynajmniej 4-5 szt. dzisiaj
teraz przepierkę w ręku robię
zaraz do przedszkola z konikami czas wyjść
potem z małym rehabilitacja
ech dobrze,że obiad mam :-D:-D:-D:-D
A wieczorkiem w ramach odpoczynku zamierzam zasiąść do mojego obrazu i wreszcie skończyć kolejną kartkę schematu
To tyle dziś u mnie.

Doris ale super kapilinder......:-D:tak:a będziesz na tej paradzie?????? to foty byś zrobiła;-)
Oj nawet mnie nie wkurzaj.......:sorry:kurde mamy awarie kasową a tu jeszcze to....
a wypadzik fajnie było......byłysmy po zakupach na pizzy........my do auta i karteczka za szybą rozwaliła mój cudny humorek:wściekła/y:
Potem mój A. dolała oliwy do ognia.....bo nie mógł przeżyć ze mnie 4 h:szok: nie było ( z czego 2h Tatianka spała) a non biedny musiał siedzieć z młodą......( no niby ja jestem przyzwyczajona :baffled:)
Juz świruje bo 3 tydz na zwolnieniu siedzi.......a on pracuś a tu ręka unieruchomiona i szału dostaje......:sorry:
Włąśnie do dr go zawiozłam.......zobaczymy co z tym gipsem.......moze wreszcie mu zdejmą:-p

Atfk u nas to prawie wszędzie to dziadostwo poustawiali.......:szok:
zebym celowo.....to pal sześc......ale nie zauważyłam naprawdę:-(
a właśnie dziur to my mamy w Polsce dostatek.......łatają łatają i tak w koło Macieju by robota była:laugh2:

As oj to pracowity dzionek:szok:a piec do chleba masz?
na jką rehabilitację z Kubą chodzisz?????/
obraz?????? pochwal się co tam robisz......

Monia gdzie Ty??????????????????

chyba tez okno umyje.........

zmykam na troszkę,obiadek dokończyć!!
moja Kajka też chyba lewą nogą wstała:rofl2: bo dymi od rana....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciao dziewczynki

PAULA-na tej paradzie tylko dzieci chodza na wokol rodzicow an sali gimnastycznej na przedstwaieniu:-)jak mi wyjda ladne zdjecia to wstawie,tylko tam u nich na tej sali jest troche ciemno i mi zdjecia nie wychodza:crazy:
hmm..wogole zastanawiam sie nad kupnem nowego apartu:tak:
AS 76-ty jeszcze masz czas na malowanie:szok::szok:kurcze daj jakas rade ja to wszystko zorganizowac:-D
AFTK-ja mam na razie spokoj z moimi grymasnymi dziecmi:-DKuba w szkole a Dawid spi:-D:-D

Doris eeeeeee to mamuska grasuje na necie:-D
moja młodsza tez usypia;-) moze wreszcie okno dokończę myć........wywaliłam z szafy wszystkie firanki i nic mi nie pasi...........ja to lubię ciągle nowe:-p:zawstydzona/y:
już mam ochotę cos poprzestawiać w domu........:baffled: no ale juz nie mam jak:szok: lubię zmiany......w domu.......:sorry: dobrze ze nie w życiu osobistym hi hi:-p

No mi jak w pomieszczeniu robię tez słabe wychodzą:rofl2::crazy:
a jaki aparat chcesz kupić?????
mi by sie dwa przydały........:baffled:jeden taki mały co by fotki w pomieszczeniach robić........a drugi to mi się marzy porzadna lustrzanka cyfrowa:cool2::oo:

mój pies sie w niedziele juz kapał w stawie.........wariat wiosnę poczuł i wskoczył......potem wstawię moze na galeryjkę foty ze spacerku niedzielnego.......

Doris ale super kapilinder......:-D:tak:a będziesz na tej paradzie?????? to foty byś zrobiła;-)
Oj nawet mnie nie wkurzaj.......:sorry:kurde mamy awarie kasową a tu jeszcze to....
a wypadzik fajnie było......byłysmy po zakupach na pizzy........my do auta i karteczka za szybą rozwaliła mój cudny humorek:wściekła/y:
Potem mój A. dolała oliwy do ognia.....bo nie mógł przeżyć ze mnie 4 h:szok: nie było ( z czego 2h Tatianka spała) a non biedny musiał siedzieć z młodą......( no niby ja jestem przyzwyczajona :baffled:)
Juz świruje bo 3 tydz na zwolnieniu siedzi.......a on pracuś a tu ręka unieruchomiona i szału dostaje......:sorry:
Włąśnie do dr go zawiozłam.......zobaczymy co z tym gipsem.......moze wreszcie mu zdejmą:-p

Atfk u nas to prawie wszędzie to dziadostwo poustawiali.......:szok:
zebym celowo.....to pal sześc......ale nie zauważyłam naprawdę:-(
a właśnie dziur to my mamy w Polsce dostatek.......łatają łatają i tak w koło Macieju by robota była:laugh2:

As oj to pracowity dzionek:szok:a piec do chleba masz?
na jką rehabilitację z Kubą chodzisz?????/
obraz?????? pochwal się co tam robisz......

Monia gdzie Ty??????????????????

chyba tez okno umyje.........
ech Ci faceci..;-)
Nie mam pieca do chleba.Miałam kupić automat niby,ale jak mój Darek spróbował mojego chlebka z piekarnika to już automat nie potrzebny :rofl2::rofl2:
Kubuś urodził się z wylewami co było efektem późniejszego rzekomego paraliżu czterokończynowego,potem były inne przygody.Młody jest po 2 letniej rehabilitacji ciągłej.
Potem już było lepiej i rehabilitacje były coraz krótsze.
Teraz nam tylko usprawnianie nanualno-logopedyczno-edukacyjne zostało.
Codziennie ok.godziny do półtorej z nim spędzam nad książeczkami logopedycznymi i różnymi zajęciami sprawnościowymi.
Dokładniej można poczytać na moim blogu.
Co do obrazu ...
Obraz będzie taki:

obecnie wygląda tak:

A tu jest link do albumu jak powstawał ten obraz
Obraz Jesus - haft krzyżykowy - Hobby > Robótki ręczne/Rękodzieła - Fotosik.pl

zmykam na troszkę,obiadek dokończyć!!
moja Kajka też chyba lewą nogą wstała:rofl2: bo dymi od rana....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciao dziewczynki
nieraz dzieciaki mają zły humor ,ale im mija przecież i znów są fajne.;-)

PAULA-na tej paradzie tylko dzieci chodza na wokol rodzicow an sali gimnastycznej na przedstwaieniu:-)jak mi wyjda ladne zdjecia to wstawie,tylko tam u nich na tej sali jest troche ciemno i mi zdjecia nie wychodza:crazy:
hmm..wogole zastanawiam sie nad kupnem nowego apartu:tak:
AS 76-ty jeszcze masz czas na malowanie:szok::szok:kurcze daj jakas rade ja to wszystko zorganizowac:-D
AFTK-ja mam na razie spokoj z moimi grymasnymi dziecmi:-DKuba w szkole a Dawid spi:-D:-D

Pytasz jak to zorganizować.
Nic na siłę ,ale odrobinę z głową.
Ja często robię kilka rzeczy na raz i wtedy mi się nie nudzi .
:-D:-D:-D
Nauczyłam się tak robić jak zaczełam sama szykować imprezy rodzinne.U nas najbliższa rodzina to 25 osób ,więc szykowania zawsze na full było.
Trzeba się było jakoś wyrobić.
Od tamtej pory samo jakoś tak się po kolei układa.

Doris eeeeeee to mamuska grasuje na necie:-D
moja młodsza tez usypia;-) moze wreszcie okno dokończę myć........wywaliłam z szafy wszystkie firanki i nic mi nie pasi...........ja to lubię ciągle nowe:-p:zawstydzona/y:
już mam ochotę cos poprzestawiać w domu........:baffled: no ale juz nie mam jak:szok: lubię zmiany......w domu.......:sorry: dobrze ze nie w życiu osobistym hi hi:-p

No mi jak w pomieszczeniu robię tez słabe wychodzą:rofl2::crazy:
a jaki aparat chcesz kupić?????
mi by sie dwa przydały........:baffled:jeden taki mały co by fotki w pomieszczeniach robić........a drugi to mi się marzy porzadna lustrzanka cyfrowa:cool2::oo:

mój pies sie w niedziele juz kapał w stawie.........wariat wiosnę poczuł i wskoczył......potem wstawię moze na galeryjkę foty ze spacerku niedzielnego.......

gdzie jest ta galeryjka?
Oświećcie mnie...

Hej laseczki,
u nas jest przepiękna pogoda,już zaliczyliśmy wyjazd do kielc,zdałam testy dziś na prawko ,egzamin praktyczny dopiero 30 kwietnia:szok::szok:
Byłam też kupić chłopakom buty wiosenne ,o w morde jakie drogie są za Maćka zapłaciłam 80zł,za Emila 60 normalnie pochlastać się idzie.
Teraz mały gagatek śpi ,większy ogląda bajkę a M.pojechał na myjkę ze swoim autkiem ukochanym.Czasem mi się śmiać chce że tak dba o auto.Ale nowe to na razie dba.;-):-)
Trzymajcie się laseczki do wieczorka,może zajrze ,ale nie obiecuje bo mój ukochany ma dziś 30 urodzinki,może go gdzieś zabiore,tylko muszę pogadać z mamcią o opiece dla chłopaków.
gratulacje :tak::-)
No niestety wszystko dla dzieci jest strasznie drogie.:wściekła/y::wściekła/y:
Urodzinki trzeba uczcić jak najbardziej.

Ja już sobie pranie powiesiłam,obiadek też zjedliśmy z Kubusiem,spacerek Kubusia dziś na koniku godzinny zaliczony,BB odwiedzone i nadrobione zaległości:-D:-D:-D.
Zaraz za okna się biorę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry