reklama
As też się melduje .Zwariowany dzień dzisiaj mam.
Fotki Wasze słodkie.
Kapelusz odjazdowy.
Do tej pory ,poprasowałam trochę,ogarnełam domek i zajrzałam na BB
Ja dziś założyłam sobie,że chleb upiekę ,bo mi się upominają
okna muszę pomyć przynajmniej 4-5 szt. dzisiaj
teraz przepierkę w ręku robię
zaraz do przedszkola z konikami czas wyjść
potem z małym rehabilitacja
ech dobrze,że obiad mam
A wieczorkiem w ramach odpoczynku zamierzam zasiąść do mojego obrazu i wreszcie skończyć kolejną kartkę schematu
To tyle dziś u mnie.
Fotki Wasze słodkie.
Kapelusz odjazdowy.
Do tej pory ,poprasowałam trochę,ogarnełam domek i zajrzałam na BB
Ja dziś założyłam sobie,że chleb upiekę ,bo mi się upominają
okna muszę pomyć przynajmniej 4-5 szt. dzisiaj
teraz przepierkę w ręku robię
zaraz do przedszkola z konikami czas wyjść
potem z małym rehabilitacja
ech dobrze,że obiad mam
A wieczorkiem w ramach odpoczynku zamierzam zasiąść do mojego obrazu i wreszcie skończyć kolejną kartkę schematu
To tyle dziś u mnie.
Paula 13
mama Wiki i Tati
Doris ale super kapilinder......a będziesz na tej paradzie?????? to foty byś zrobiła;-)
Oj nawet mnie nie wkurzaj.......kurde mamy awarie kasową a tu jeszcze to....
a wypadzik fajnie było......byłysmy po zakupach na pizzy........my do auta i karteczka za szybą rozwaliła mój cudny humorek
Potem mój A. dolała oliwy do ognia.....bo nie mógł przeżyć ze mnie 4 h nie było ( z czego 2h Tatianka spała) a non biedny musiał siedzieć z młodą......( no niby ja jestem przyzwyczajona )
Juz świruje bo 3 tydz na zwolnieniu siedzi.......a on pracuś a tu ręka unieruchomiona i szału dostaje......
Włąśnie do dr go zawiozłam.......zobaczymy co z tym gipsem.......moze wreszcie mu zdejmą
Atfk u nas to prawie wszędzie to dziadostwo poustawiali.......
zebym celowo.....to pal sześc......ale nie zauważyłam naprawdę:-(
a właśnie dziur to my mamy w Polsce dostatek.......łatają łatają i tak w koło Macieju by robota była
As oj to pracowity dzioneka piec do chleba masz?
na jką rehabilitację z Kubą chodzisz?????/
obraz?????? pochwal się co tam robisz......
Monia gdzie Ty??????????????????
chyba tez okno umyje.........
a wypadzik fajnie było......byłysmy po zakupach na pizzy........my do auta i karteczka za szybą rozwaliła mój cudny humorek
Potem mój A. dolała oliwy do ognia.....bo nie mógł przeżyć ze mnie 4 h nie było ( z czego 2h Tatianka spała) a non biedny musiał siedzieć z młodą......( no niby ja jestem przyzwyczajona )
Juz świruje bo 3 tydz na zwolnieniu siedzi.......a on pracuś a tu ręka unieruchomiona i szału dostaje......
Włąśnie do dr go zawiozłam.......zobaczymy co z tym gipsem.......moze wreszcie mu zdejmą
a właśnie dziur to my mamy w Polsce dostatek.......łatają łatają i tak w koło Macieju by robota była
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
PAULA-na tej paradzie tylko dzieci chodza na wokol rodzicow an sali gimnastycznej na przedstwaieniu:-)jak mi wyjda ladne zdjecia to wstawie,tylko tam u nich na tej sali jest troche ciemno i mi zdjecia nie wychodza
hmm..wogole zastanawiam sie nad kupnem nowego apartu
AS 76-ty jeszcze masz czas na malowaniekurcze daj jakas rade ja to wszystko zorganizowac
AFTK-ja mam na razie spokoj z moimi grymasnymi dziecmiKuba w szkole a Dawid spi
AS 76-ty jeszcze masz czas na malowaniekurcze daj jakas rade ja to wszystko zorganizowac
Paula 13
mama Wiki i Tati
Doris eeeeeee to mamuska grasuje na necie
moja młodsza tez usypia;-) moze wreszcie okno dokończę myć........wywaliłam z szafy wszystkie firanki i nic mi nie pasi...........ja to lubię ciągle nowe
już mam ochotę cos poprzestawiać w domu........ no ale juz nie mam jak lubię zmiany......w domu....... dobrze ze nie w życiu osobistym hi hi
No mi jak w pomieszczeniu robię tez słabe wychodzą
a jaki aparat chcesz kupić?????
mi by sie dwa przydały........jeden taki mały co by fotki w pomieszczeniach robić........a drugi to mi się marzy porzadna lustrzanka cyfrowa
mój pies sie w niedziele juz kapał w stawie.........wariat wiosnę poczuł i wskoczył......potem wstawię moze na galeryjkę foty ze spacerku niedzielnego.......
moja młodsza tez usypia;-) moze wreszcie okno dokończę myć........wywaliłam z szafy wszystkie firanki i nic mi nie pasi...........ja to lubię ciągle nowe
już mam ochotę cos poprzestawiać w domu........ no ale juz nie mam jak lubię zmiany......w domu....... dobrze ze nie w życiu osobistym hi hi
mi by sie dwa przydały........jeden taki mały co by fotki w pomieszczeniach robić........a drugi to mi się marzy porzadna lustrzanka cyfrowa
mój pies sie w niedziele juz kapał w stawie.........wariat wiosnę poczuł i wskoczył......potem wstawię moze na galeryjkę foty ze spacerku niedzielnego.......
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
..............
Ostatnia edycja:
ech Ci faceci..;-)Doris ale super kapilinder......a będziesz na tej paradzie?????? to foty byś zrobiła;-)
Nie mam pieca do chleba.Miałam kupić automat niby,ale jak mój Darek spróbował mojego chlebka z piekarnika to już automat nie potrzebny
Kubuś urodził się z wylewami co było efektem późniejszego rzekomego paraliżu czterokończynowego,potem były inne przygody.Młody jest po 2 letniej rehabilitacji ciągłej.
Potem już było lepiej i rehabilitacje były coraz krótsze.
Teraz nam tylko usprawnianie nanualno-logopedyczno-edukacyjne zostało.
Codziennie ok.godziny do półtorej z nim spędzam nad książeczkami logopedycznymi i różnymi zajęciami sprawnościowymi.
Dokładniej można poczytać na moim blogu.
Co do obrazu ...
Obraz będzie taki:
obecnie wygląda tak:
A tu jest link do albumu jak powstawał ten obraz
Obraz Jesus - haft krzyżykowy - Hobby > Robótki ręczne/Rękodzieła - Fotosik.pl
nieraz dzieciaki mają zły humor ,ale im mija przecież i znów są fajne.;-)zmykam na troszkę,obiadek dokończyć!!
moja Kajka też chyba lewą nogą wstała bo dymi od rana....
ciao dziewczynki
PAULA-na tej paradzie tylko dzieci chodza na wokol rodzicow an sali gimnastycznej na przedstwaieniu:-)jak mi wyjda ladne zdjecia to wstawie,tylko tam u nich na tej sali jest troche ciemno i mi zdjecia nie wychodza
Pytasz jak to zorganizować.
Nic na siłę ,ale odrobinę z głową.
Ja często robię kilka rzeczy na raz i wtedy mi się nie nudzi .
Nauczyłam się tak robić jak zaczełam sama szykować imprezy rodzinne.U nas najbliższa rodzina to 25 osób ,więc szykowania zawsze na full było.
Trzeba się było jakoś wyrobić.
Od tamtej pory samo jakoś tak się po kolei układa.
Doris eeeeeee to mamuska grasuje na necie
gdzie jest ta galeryjka?
Oświećcie mnie...
gratulacje :-)Hej laseczki,
u nas jest przepiękna pogoda,już zaliczyliśmy wyjazd do kielc,zdałam testy dziś na prawko ,egzamin praktyczny dopiero 30 kwietnia
Byłam też kupić chłopakom buty wiosenne ,o w morde jakie drogie są za Maćka zapłaciłam 80zł,za Emila 60 normalnie pochlastać się idzie.
Teraz mały gagatek śpi ,większy ogląda bajkę a M.pojechał na myjkę ze swoim autkiem ukochanym.Czasem mi się śmiać chce że tak dba o auto.Ale nowe to na razie dba.;-):-)
Trzymajcie się laseczki do wieczorka,może zajrze ,ale nie obiecuje bo mój ukochany ma dziś 30 urodzinki,może go gdzieś zabiore,tylko muszę pogadać z mamcią o opiece dla chłopaków.
No niestety wszystko dla dzieci jest strasznie drogie.
Urodzinki trzeba uczcić jak najbardziej.
Ja już sobie pranie powiesiłam,obiadek też zjedliśmy z Kubusiem,spacerek Kubusia dziś na koniku godzinny zaliczony,BB odwiedzone i nadrobione zaległości.
Zaraz za okna się biorę
Ostatnia edycja:
reklama
Paula 13
mama Wiki i Tati
Asiulka no i jak gdzie męzusia zabrałaś? pewnie do sypialni co
As no ładne dzieło
Dzieci urodzone w 2002 r. - Forum BabyBoom
tu masz inne temaciki naszego forum........;-)
ja właśnie wróciłam od sąsiadki........ oj trzy mamuśki z dziećmi......
no ale nawet redsa wypiłam
Mykam na 39 i pół pa pa
As no ładne dzieło
Dzieci urodzone w 2002 r. - Forum BabyBoom
tu masz inne temaciki naszego forum........;-)
ja właśnie wróciłam od sąsiadki........ oj trzy mamuśki z dziećmi......
no ale nawet redsa wypiłam
Mykam na 39 i pół pa pa