reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula13 moj m pracuje w delegacji przyjeżdza co tydzień a jak jest daleko w delegacji to przyjeżdza co dwa lub trzy tygodnie a ja non stop sama z dziećmi ja też zaraz spadam bo musze synsia nauczyć czytać

reklama
i jak poszła nauka czytania??????:-)

może by zrobić tabelkę naszych dzieciaków??? Czy Wiki jest tu jedyną dziewczynką??????

Ostatnia edycja:
No proszę nie było mnie jeden dzień a tu tyle nowych twarzy!!!!:szok: Paula chyba jednak przeniesienie na pierwszą stronę pomogło:tak:
Witam wszystkie nowe mamusie 2002!!!:-)
Chyba faktycznie Wiki jest narazie jedyną kobietką rocznika 2002:-D
My dziś ćwiczyliśmy czytanie wyrazów na literkę "N";-) Ufff trochę czasu nam zeszło.:tak:
Pozdrawiam cieplutko bo u nas -10!:szok:
Postaram się tu częściej zaglądać ale narazie w pracy gonią nas niesamowicie i nie wiem w co ręce włożyć!:crazy::baffled:

Dobry wieczór mamusie,ja jestem tutaj nowa moja córka Patrycja też 2002r,a mam jeszcze dwie córy Karolinke 10lat,i Kinge 8lat,są trzy dziewczynki a rozrabiają jak by bylo z dziesieciu chłopców haha,wszedzie ich pełno i byle tylko cos zbroic:-),ale przyznam ze jest bardzo wesolo:tak: Pozdrawiam wszystkie mamusie:blink: P.S Wychodzi na to ze moja Patrycja bedzie dziewczynka do pary z Wiki:happy:

hej nauka czytania ufffffffffffff ciężko mu to idzie ale może jakoś powolutku teraz uczeń jest wszkole oraz starsza córka a ja zmałą wdomku siedze imam troche luzu bo jak wrócą ze szko.ły naprawde mam bardzo wesoło że czasami niewiem jak sie nazywam:rofl2:. a tak nawiasem to mój synek tu chyba najmłodszy bo z końca grudnia świąteczny

O Monia hej wreszcie jakaś nowa laska z 2002 doszła :-):tak:To juz mamy Wiki i Patrycję na forum:-) ale czym się martwić tylu kawalerów tu będą miały w czym dziewczyny wybierać:-p
Patrycja do zerówki w szkole czy przedszkolu chodzi?
i z jakiego miesiąca jest?

Asik a widzisz :-):happy2:jest nas coraz więcej......zastanawiam się dlaczego teraz tak szybko dało się sprawę załatwić a wcześniej nic nie wyszło:no::sorry2:
Pociesz się ze u nas -16.........dobrze ze ciepłownie naprawili, bo by Wiki znowu nie poszła do przedszkola.......
Moja nie ma książek w domu- wszystkie w przedszkolu........( a Wy?)ale mamy stare książki do pierwszej klasy po koledze to tam sobie czyta czytanki.........ale myślę co by elementarz kupić ........

Bodzio oj moja tez z czytaniem rożnie.......czasem sobie wyrazy wymyśla takie ze szok......ale pocieszmy się ze "ćwiczenie czyni mistrza" ja pamiętam, ze bardzo wstydliwa byłam i jak miałam coś nagłos czytać to tak się jąkałam ze szok........dukałam okropnie:crazy:

Asiulka Twój Emil nosi okulary? a jaką ma wadę? moja Wiki też nosi.........teraz mamy iśc na kontrolę do okulisty.........podobno wada jej się unormuje, ale ma astygmatyzm który niestety zostaje na całe życie:sorry2:

może w olnym czase wysyłajcie mi prywatną wiadomość z danymi dzieciaków..........imię, datę urodzenia jak chcecie możemy umiescić jeszcze wzrost i wagę to będziemy miały fajną tabelke porównawczą........waga i wzrozst po urodzeniu i teraz............kto jest za??????????????:nerd:
Ja mogę to zrobić i umieszcze ją w nowym temacie .....

Hej dziewczyny wpadłam tu tylko na minutkę, bo moja ekipa już w komplecie w domu:tak: Wpadne do was wieczorkiem a na razie pozdrawiam nową mamusie 2002 i drugą dziewczynkę w naszej grupie:tak: i jestem jak najbardziej za nowym wątkiem:tak:
Do wieczora! Pa..........

reklama
Asiulka sorrki bardzo za pomyłkę:baffled:.........oj ja coś ostatnio co innego myślę a co innego piszę........i kiedy wybraliście się do okulisty długo nosi okulary? ( chodzi mi o to kiedy się zorientowaliście ze coś jest nie tak.........)

Asik u mnie tez już komplecik to zmykam.....:-)bo mnie Wiki karci ze siedzę tylko przy kompie:rofl2::dry:

dobra to czekam na wiadomości od Was z datami........

Do góry