reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witaj Bodzio :-)
super, ze chcesz dołączyć do tego forum.......
opowiedz coś o swoim dziecku/ dzieciach?;-)i o sobie:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, dzieki za zaproszenie do rozmowy, jestem mama 6 letniego kuby (min) ;), kuba jest bardzo wesolym dzieckiem , caly czas by gadal i rozrabial hehe ;), uwielbia swoich braci (2 letnie blizniaki), poza tym chodzi do szkoly a w wolnym czasie chodzi z tata na pilke lub hokej ;), mieszkamy w krakowie, dzieki jeszcze raz za zaproszenie, i chetnie dolacze sie do dyskusji, jesli tylko pozwoli mi na to czas ;) pozdrawiam cieplo ;0

Ali hej super ze wpadłaś:-)
No z trójeczką to pewnie na brak czasu nie narzekasz co:-)
Kuba trenuje czy tylko kibicuje? Mója córka tez z tatą chodzi na meczę. Mój dla rozrywki gra a ona jako kibic:-D a tak to w tym roku chodzi na lekcje pływania......tez żywioł taki to musi się wyżyć
Nie masz suwaczków.......to napisz kiedy dokładnie urodziły się Twoje dzieci:tak:
oj i jak dajesz radę?:rofl2: moja 1, 5 roczna tak daje popalić, ze nie wiem czasem jak się nazywam:crazy:
Dziś np. nie dała Wiki ćwiczyć literek.........nic ją nie interesowało, prócz tym co siostra ma na kartce:wściekła/y:
Moja dziś w domu starszyzna, bo awaria elektrociepłowni na osiedlu gdzie jest przedszkole i przyjechała z tamtą z powrotem do domu:szok:
Nie wiem taki mróz jak tam ludzie w domach............jak od 2 w nocy nie mieli ogrzewania:baffled:

Ostatnia edycja:
:-)Cześć Dziewczyny

Jestem mamą Adasia (6lat) i Julii (21 miesięcy). Adaś w tej chwili jest w szkole a Julka szykuje się do spania.:-):-):-)

Sześciolatki to fajne dzieciaki, mają tyle pomysłów. Adaś cały czs coś konstruje i buduje . Ostatnio po obejrzeniu domowego przedszkola budował kurnik:szok:

4muchy witaj!!!!!!!!

chętnie zobaczymy karmnik Adasia :szok: ale masz budowniczego w domu:-)
Moja druga pociecha tez już śpi:tak:
masz coś suwaczek nie aktywny bo wychodzi, ze Julia ma 1 rok 9mies......

To moja Wiki najstarsza bo już 13 stycznia 7 lat kończy

Ostatnia edycja:
a więc tak jestem mamą błżęja 6 lat oraz 2 córki 9 lat i 7 m ce błżejek bardzo lubi oglądać bajki mógł by oglądać non stop i lubi rysować chetnie chodzi do zerówy jak to on mówi ale początki były trudne ja nie pracuje jestem słomianą wdową i tak od 9 lat jak tylko sie urodziła najstarsza córka

reklama
Bodzio to dzielna kobitka jesteś:tak:
Zajmować się 3 dzieci to nie łatwe zadanie......ja tez ciągle sama bo mój jak nie praca tak coś w domu wiecznie robi :dry:

A bajki.......oj Wiki tez lubi:-D

Dobra my lecimy na basen:blink: ale zimno brrrrrr narka

Do góry