reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
no to się nasze chłopaki popisali!!!dumne możemy być!ale niedosyt im pozostanie:confused: zapewne!!zwłaszcza w piątek jak będą odbierać świadectwa;-)!!
ale fajnie,że to juz tuż tuż wakacje!!!barddzo sie ciesze- tak jak Wiola mówisz...wstawanie poranne to katorga wiec tyle bedzie ,że sie wyspią
!!Ja urlop w sierpniu więc póki co w lipcu bedą urzedowac na miejscu! Jedziemy co prawda w przyszłym tygodniu całą paczką na przedluzony weekend nad morze i sie zacznie sezon na całego!!a typowe wczasowanie to od sierpnia!

wiola jak samopoczucie???
Gratki dla chłopaków!!!

asiulka
Ty tam uważaj bo zdrowie to podstawa!!!
Brawo do Macka!!

zdolne te nasze chłopaczorki!!!:-)

to sie nam chlopcy zgrali ze srednią, jakby sie umówili :-D:-D:-D
Asia uwazaj na siebie, kregoslup dokucza Ci co chwilę, mam nadzieje, ze lekarz po powrocie z urlopu pomoze
ATFK milego wypoczynku

ja nie narzekam, leze sobie i korzystam z przywilejow lozka, czasem mam wene do dzialania, ale musze ja pochamowac, bede z niej korzystac pozniej :-) w koncu dotarlo do mnie, ze juz sobie dlugo tak nie poleze, wiec teraz korzystam :-D
wczoraj spakowalam torbe do szpitala dla Mai, moja jak zwykle gotowa w lazience
dzisiaj tez mam wizyte u gina i bede wiedziala juz konkretnie co kiedy robimy
blizna troche ciagnie, do tego dochodzi bol wiazadel i ja juz chyba przewrazliwiona jestem, bo nie wiem co jest co
Majeczka sie rusza, a ja maniakalnie tego pilnuje, oj strach zostaje caly czas, ale jak patrze na suwaczek to nie wierze, jeszcze jakis czas temu marzylam o takiej cyferce, a ona sie pojawila :-D

362644136.gif
362644136.gif

Nareszcie wakacje :)
Chłopaki zadowoleni,Emil z tego tytułu nocuje dziś u dziadków :).
A raczej trochę z przymusu,bo my oboje z Rafałem jutro mamy I zmianę.

U mnie wczorajszy dzien troszkę na wariata.

Rano do pracy,powrót po Emila do szkoły.
Potem zakupy szybki obiad i na 18 do kościoła,
bo Maciuś miał pasowanie
na wyższy stopień ministranta.

Wróciliśmy o 19 z Emilem,
Maciek jeszcze został bo mają zakończenie roku farmacyjnego,
czyli podsumowanie 10 miesięcy tego co się u nich działo,
duży griil,napoje imprezka koło kościoła,
mieliśmy zostać z Emilkiem ale chłodno jest więc wróciliśmy.
Do pracy idę na 4.30,czyli o 3 muszę wstać,
masakra kto mnie dobudzi,
potem mamy piknik rodzinny od R z pracy,
szaleństwo dla dzieciaków na maxa.

Spokojnego wieczoru

gratu;ujemy pasowania!!!
trzecia rano pobudka :no: mam nadzieje, ze dajesz rade
moi chlopcy tez zachwyceni wakacjami, swiadectwa w szufladzie, dzisiaj pojechali z tata do kina i na pizze z okazji zakonczenia roku
ladne swiadectwa, jest co swietowac :-)

no kobietki ja też witam sie wakacyjnie...choć ja w pracy:-)!
moje dzieciaczki też zadowolone!nagród przywieźli, świadectw godne pochwały więc lato zaczęliśmy w dobrych nastrojach!
teraz w czwartek jedziemy na rozpoczęcie sezonu calą naszą ekipą wiec będzie super- pogodę zapowiadają piękna wiec tym bardziej się cieszę!
relaks sie przyda ..ja tez zakończyłam rok szkolny w pracy, wczoraj rady, zebrania wiec był taki młyn że usnęłam w domu na siedząco:szok:!
W domku mam gości- przyjechała moja siostra z dzieciaczkami mi.in z malutkim Antośkiem więc jestem zakochana w tym ,małym człowieczku!!Zostają na 2 tygodnie więc sie nabawię szkrabika po pracy a tak to babcia może się nacieszyć a siostrunia odpocząć!
wiola wielki dzionek coraz blizej!!trzymam kciukaski i szybciutko nas informuj jak sie tam sprawy mają i kiedy Majunia się pokaże ,żeby wirtualne cioteczki mogły świętować!
gratki dla chłopaków!!
faktycznie sie zmówili w tym roku:-D
asiulka co u Ciebie??jak Twoje uczulenie?
jakie plany an wakacje?

pozdrawiam póki co!!!

Asiulka musialas trafic na paskudne truskawki :-( ja ostatnio korzystam, ale chlopcy robia koktajle z jogurtem, uwielbiam je
oby szybko przeszlo paskudztwo
co do firm, niestety tak jest, pracujesz jest ok, a jak nie to do widzenia, malo jest takich co doceniaja i szanuja pracownika :-( ot nasze realia, ale jakos zarabiac trzeba

ATFK korzystaj :-) moze Ci sie zachce jeszcze :-D

my w czwartek idziemy do szpitala, wiec odliczamy, moj gin ma na mnie oko :szok: razem z moim mezem i sa nadgorliwi, tak wiec w czwartek stawiam sie rano na ip, pamietajcie prosze o mnie :-)

wiola no nie może byc inaczej!! oczywiście będziemy pamiętać- ja na pewno:-)!i będę oczekiwać zniecierpliwiona na wieści od Ciebie ,że już Majunia się wyprowadziła z brzucha:-)!!mam nadzieję, że się szybciutko wszystko wyjaśni, sprawnie i szczęsliwie!!trzymam kciukasy i już na samą myśl mam gęsią skórkę...odezwij się proszę jak tylko będziesz mogła!!!
nie ma się co dziwić męzusiowi:-D

u mnie ok!w pracy trochę spokojniej wiec można powoli robić swoje!
pogoda coraz ładniejsza, dziś sloneczko od rana więc az inaczej sie funkcjonuje!

wiola Ja to bym jeszcze mogła mieć szkrabika...nie powiem!!!ale świadomie to już sie raczej nie zdecyduję;-), ...ale nie wiadomo co przyniesie los... jak patrze na moją siostrę , która teraz urodziła Antośka to już wiem ,że wszystko się może zdarzyć;-)!!ale póki co korzystam z tego ,że Miniu (taką ksywę ma Antek :-D) jest u nas i nosze i całuje i przewijam i usypiam..karmić nie mogę hehehe bo on na cycu:laugh2:!!cud miód!
jutro jedziemy nad to morze - tez sie ciesze bo te nasze wypady są naprawdę fajne i takie rodzinne!dzieciaczki też sie bardzo lubią więc będzie wesoło!tylko Kajulka poszkodowana bo same chłopaczorki będą ją otaczać..ale na to to już wpływu nie mamy! Jedna księżniczka;-) sie nam trafiła i musi dowodzić bandą !
póki co pozdrawiam!!!

reklama
Do góry