reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

no to asiulka będziecie mieli radochę w rodzinie!!Ja sie nie moge nacieszyc naszym Antoskiem:-) i aż strach pomyśleć jak bedzie przykro jak w niedzielę odjadą nie bedzie można patrzeć na to cudeńko!!a tak sie zmienia każdego dnia...samo szczęście!
wiola czekamy:-)

reklama
jstesmy w domku :-)
4/07/2014 o 8:50 urodziła sie MAJA 3100 g 55 cm dostala 3 razy 10 pkt.
pobyt w szpitalu przedluzul sie ze wzgledu na odczyn popunkcyjny u mnie, a pozniej zoltaczke Mai, ale juz jestesmy w domku :-)
nie musze pisac, ze jest cudna, bo to za malo powiedziane, chlopcy za nia szaleja i przescigaja sie, aby przy niej pomagac :-)

jstesmy w domku :-)
4/07/2014 o 8:50 urodziła sie MAJA 3100 g 55 cm dostala 3 razy 10 pkt.
pobyt w szpitalu przedluzul sie ze wzgledu na odczyn popunkcyjny u mnie, a pozniej zoltaczke Mai, ale juz jestesmy w domku :-)
nie musze pisac, ze jest cudna, bo to za malo powiedziane, chlopcy za nia szaleja i przescigaja sie, aby przy niej pomagac :-)

........................i.

Ostatnia edycja:
wiola CUUUUDNIEE!!! tak się cieszę!!!gratuluje i ściskam Was obie!!!
Gwiazdeczkę najmocniej!!!odpoczywajcie i cieszcie się sobą!!!!
i pamiętaj o nas!!
wirtualne cioteczki tez się cieszą!:-D:-D

dziekujemy cioteczki :-D:-D:-D
u nas czas leci tak szybko, ze nie wiem kiedy dzien sie konczy, Maja grzeczniutka i kochana
wlasnie zaczela sie seria odwiedzin, wiec musimy to jakos pogodzic z naszym planem dnia, a pogoda dopisuje, wiec spacerujemy tez sporo, powolutku wydluzamy czas spedzany na dworze
jestesmy tez po kontroli w szpitalu, ja juz bez szwu, wizyta poloznej tez juz byla
Maja ladnie przybiera na wadze, przekroczyla juz wage urodzeniowa, w poniedzialek wazyla 3275 g
maly glodomorek z niej i pilnuje mamusi, wczoraj pierwszy raz nakrzyczala na tate jak sie kapalam, bo nie chcial dac jesc :-D:-D:-D smiechu bylo co nie miara, bo sie przyssala do taty i nic nie lecialo :szok:

teraz ide jakis obiadek naszykowac
powolutku ogarniam tez domek po swojemu, pol roku lezenia narobilo troche zaleglosci, ale poradzimy sobie :-) pisze powolutku, bo jeszcze plecy bola i za duzo pochodzic nie moge, ale malymi kroczkami dojde do formy

buziaki dla Was, korzystajcie z pogody, bo zapowiada sie piekna

wiola ale macie cudnę maskotkę w domku!!!! super ,że wszystko ok!!Niech Majunia wcina ile wejdzie!!!i niech rośnie w siłę!!!
Ogarniesz sobie wszystko powoli!!Iale nie szalej!!!odpoczywaj i nabieraj sił!bo lnim się obejrzysz to malutka będzie potrzebowała coraz więcej uwagi;-).
W nocy daje pospać???

u nas ok!
ja 28.07 ide na urlopik...hihihi fajnie!Póki co archiwizuję dokumenty w pracy i szykuję papiery dzieciaczków,które przyjdą od września do szkoły.ale na spokojnie...nic ani nikt mnie nie goni!
Na poczatku sierpnia jedziemy na tydzień nad morze...pierwszy raz sami więc bardzo się cieszę !!!spędzimy pierwsze wakacje tylko swoją rodzinką!Ciekawe jak to będzie...bo zawsze z kimś jeżdziliśmy- na kilka rodzin a tu proszę szykuje się zmiana i coś czuję ,że się nam spodoba:-D!
Wczoraj długo posiedzielismy bo moja psiapsiółka miała urodziny..wiec dzis marzę o łożku;-) a tu tyle roboty się szykuje po pracy:-D!
Mam gości- jest moj brat z żoną- co prawda śpią u rodziców ale każdą możliwą chwile spedzamy razem wiec póki są goście jest dłuższe siedzenie:-) . i człowiek niedospany!
poza tym ok!!! całuję !!i ściskam!
Majeczkę najbardziej:-)

Maja spi grzecznie, budzi sie co 3 h na jedzenie, usypia kolo 23, o 6 troszke pogada, a pozniej spimy do 9, 9:30. Sama jestem mile zaskoczona, bo z chlopakami takich luksusów nie mialam, a tutaj wstane, nakarmie maje, zajmuje nam to okolo 15-30 minut i idziemy dalej spac :-)
oczywiscie mamy problem z ubieraniem, bo teraz takie upaly, ze nie wiadomo jak maje ubrac, wczoraj zalozylismy tylko body, ale jak zaczyna wiac musze ubrac dodatkowa warstwe i tak chodzimy z calym zestawem :-)

rodzinne wakacje spedzicie na spokojnie, jak bedziecie sami bedziecie zalezni tylko od siebie, wiec jak zaplanujecie tak bedzie, czasem wypady we wlasnym gronie dobrze robia, chociaz jak sa rodziny zgrane tez nie jest źle, ale odmiana mile widziana

do urlopiku jeszcze tydzien, mam nadzieje, ze pogoda Wam dopisze, chociaz ja po cichu licze, ze nie bedzie takich upalow, bo musimy siedziec w domku, a pospacerowalabym z checia wiecej i rozruszala swoje uspione miesnie :-D

reklama
wiola to kochana cudownie ,że Majeczka taka grzeczna!!! Odwdzięcza sie ,za to że mamunia tak o nią dbała jak była w brzuchu:-D!!!
Fakt jak jest tak gorąco to takie maluszki się męczą. ale z drugiej strony to chyba fajniej ze latem się urodziła i bodziaki wystarczą- a pomysl jak to zimą z takim noworodkiem na spacer iść- nie lada wyczyn...heheh ja tak Kaje miałam- urodziła sie 30 grudnia..jak przyszło wychodzić na spacer to zanim ich ubrałam, wytargałam wózek to mi sie odechciewało iść heheh!No ale cóż!!Uroki macierzyństwa!
Cieszę się m,że pojedziemy sami- bo szczerze jestem ciekawa!
Grupe mamy mega zgraną więc z nimi jest cudnie - za każdym razem!Ale kiedyś trzeba spróbować, żeby wiedzieć co jest gdy nie ma obok innych znajomych;-)!Tym bardziej ,że już 4 dniowy wypad nad morzem w tym roku z całą ogromną ekipą zaliczony!
a w sobote chyba będziemy spływać kajakami po Drawie:-)!Też z dziećmi naturalnie!

a poza tym to niewiele nowego, weekend spedziłam nad jeziorem z dziećmi bo mężus miał popołudniowe służby, późno chodziliśmy spac wiec człowiek niedospany ale jako to powiedział mój T. wczoraj koło 2:30 nad ranem... młodzi ludzie chodzą o tej godzinie spac heheh:-)!
wiola wstawiałaś gdzieś fotki swojej gwiazdeczki??pokażesz ja cioteczkom?
pozdrawiam!

Do góry