reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dobry wieczór!

co dobrego?jak weekend?jak zdrówko?

u mnie weekendo pod hasłem nicnierobienia:-D!
mążus miał 2 popołudniówki wiec go nie było:-(, lekcje poodrabialismy, poprałam, posprzątałam..i minęło!No i Kajulce garderobę wymieniłam czyli za małe do piwnicy...i poprzynosiłam co nieco większego:-D z e składziku po starszej kuzynce:-D!
teraz szkraby juz w łóżkach...zasypiają, ja poprasowałam i siedze i czekam jak t wróći z pracy!
na dworze chłodno:sorry: wiec jzu wyciągnełam cieplejsze kurtki, sama tez juz sie w kozaki wbiłam!
musze Kai kupić koniecznie ale za bardzo nie mam kiedy gdzieś pojechać- a u nas to lipa:wściekła/y:!
Filip w tym tyg 2 prace klasowe wiec bedzie co robić:sorry:, Kaja za to żyje juz piątkiem bo ich grupa taneczna ma występ w domu kultury..a to jej pierwszy:-D

wiola no nieuniknione że bedą chłopaków porównywać, ehha ty sama tak zadecydowałaś zeby ich razem dać?czy to przypadek?
no i jak oni to widzą?
to ze sie kłóca...ciekawa jestem czy jest tak jak u nas...bo tu siwy dym:no: pod tym katem!!
i dwa zdania które rozwalają nas..
Kaja: "O boże..."
Filip: "Znowu ja..."
no i jest wesoło!
miłego tygodnia zycze no i oczywiście zajrzę w wolnej chwilce!!

reklama
Jestem :-)
Wojtuś się postarał, abyśmy sie nie smucili długo.
Nasz mały Aniołek wiedzial co zrobić, aby uśmiech pojawil sie na twarzy rodziców.
Ale o tym będzie innym razem :-)
Teraz odrabiamy lekcje i rysujemy trójkąty, mierzymy katy ...
a ja przy okazji skladam zamówienie w Avon...maam nadzieje, ze sie nie pomyle...

Ostatnia edycja:
Witam sie weekendowo:-)!zadowolona bo leniu****ę!!!
pogoda nie napawa optymizmem bo mokro i ciemno ale jakos trzeba przetrwac jesienne dni!
Filip uczy sie jak może- obowiązek goni obowiązek, ehhh ale to pewnie u Was tak samo to nie musze opisywać!
Kajeczka wczoraj miała swój debiut taneczny na scenach Domu Kultury:-D...zachwycona!!!wszystko sie udało i jest szczesliwa! w szkole tez daje radę...w ostatnim tescie czytania przeczytała 92 słowa z minutę:-D (wcześniejszy tez rekordowy miała 72) i Pani jej powiedziała ze juz chyba jej nie bedzie w ogóle pytała hihihih!To jest efekt jej czytania..co wieczór ciąga książki:-D!!
u mnie w pracy ok, czas leci jak szalony ale jest ok!
jutro wybieramy sie do galaxy połazić, może uda sie buty zimowe dzieciaczkom wygrzebać...no i za tydzien Andrzejki wiec wypadałoby sie ubrać...moze jakies promocje beda i cos wyłapię:rofl2:!
ale zanim pojedziemy to dzis Filippo musi sie nauczyć fragmenty-dość sporego:confused2:- "Pana Tadeusza" na pamięć:angry::angry::angry: no koment...powiedz czy to mądre???

wiolu tulam z racji przeżyć z ostatnich dzionków.Wojtulek pewnie szczęśliwy u góry i dba o swoich!!!
ponoc w lidlu ostatnio była bielizna termoaktywna..chyba musze młodemu jakies kalesony an zime kupić:-) bo po niedzieli ponoc pierwsze śniegi!
koła wczoraj zmieniliśmy!

jak mija weekend???

Cześć Dziewczyny, powiedzcie mi co sądzicie o wyrzutni nerf. Znacie? Ja kupiłam taką chrześnikowi. On jest zadowolony, lata z tym razem ze swoim ojcem i kuzynem, a bratowa ma trochę spokoju ;)

atfk, Powodzenia w nauce Pana Tadeusza, mnie weekend mija pod znakiem zakupów mikołajkowych i zaległego sprzątania, może jutro będzie bardziej rozrywkowo ;)

a są śniegi, własnie przyszły :-)

ja muszę na gwałt jakieś buty kupić, chociaż z zeszlego roku mamy jeszcze zapasowe...kupione pod koniec zimy :-)

Pan Tadeusz??? na głowę upadli? pamietam, ze też sie tego uczylam, ale w 5 klasie???

ja też chcę sie polenić...może w ten weekend mi sie uda??? mam nadzieję, ale teraz co sobotę chlopcy graja w turnieju, wiec pol soboty wypada...

kalesonki termo sa super, Wiktor ma i tylko je piore, nosi, piore i tak w kolko :-) muszę jeszcze Filipa do nich namówić

Cześć kobietki.
Przepraszam ze zaginęłam
padł mi komp,miesiąc prawie nie miałam
a w telefonie nie umiem się odnaleźć na bb.
wczoraj komp wrócił,cały i zdrowy,nareszcie.
Okno na świat cholera się popsuło hihihi.

U nas oki.wszyscy cali i zdrowi,postaram się nadrobić zaległości.
Buziaki

reklama
witaj...napisz jak u Ciebie zdrówko, wszystko juz w porzadku???

Hej Wiolu.
Dziękuję z moim zdrowiem już wszystko ok,pracuję normalnie.
Niestety rękę odczuwam czasami.
Doktorka mowila,nie nadwyrężać bo może wrócić kontuzja,
ale weź się oszczędzaj jak w pracy zapierdziel jak cholerka.
W domu przecież też trzeba porobić.
Nic,na razie mi się udaje,ale zobaczymy jak długo.

Do góry