reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej.

No powiem szczerze że zaskoczył mnie mile.
Najważniejsze że wyskakałam się,
i wybawiłam chyba za wszystkie czasy.

No a ja powiem ,że Maciek siadł trochę na laurach z ocenami,
ciepło poczuł,i zjechał z ocen na koniec semestru.
Przyszedł i mnie przepraszał,
więc mu powiedzieliśmy.
Synuś to nie dla nas są te oceny,
nie dla nas się uczysz,lecz dla samego siebie.
Średnia zła nie bedzie bo 4,5,na półrocze była 4,65.

Wczoraj zaliczyliśmy kościółek po południu,
bo chrześnik mojego m.miał bierzmowanie,
i poprosił go aby był jego świadkiem.
Normalnie mojego m.chrześnik jest o pół głowy wyższy od niego,a moj niski nie jest 184cm.ma.
Potem zaliczyliśmy wspólnie z Krzysiem,
i jego rodzicami i rodzeństwem pizzerię,
a na sobotę umówiliśmy się do nich na wieś na grilla.
Przełożyliśmy ucztowanie większe z wczoraj,
bo mój mężowaty szedł na 3 zmianę.

U nas nie nagradzamy jakoś specjalnie za cenzurki,
tak jak wiola piszesz jakaś pizzeria,lub wypad na meeega lody.

reklama
dzień dobry!!!
:-):-)ale słonko!!!fiu fiu:tak::tak::tak:

no my w sumie tez nie nagradzamy;-) do tej pory , tak zapytałam:-D i teraz tez mam zamiar coś fajnego wykombinować żeby ich totalnie rozpieścić i ukoronować rok pracy...pewnie tez będą mega lody albo kino:tak:!!!zresztą 5 lipca czyli tuz po zakończeniu szkoły jedziemy całą paczką na weekend nad morze wiec będą mieli rożne przyjemności;-)!bo typowe wczasy do dopiero w sierpniu;-)
kobietki ja tez tak mówię Filipowi:-D o tych ocenach...chyba mamuśki tego rocznika tak mają:-D:-D:-D!jak mu powiedziałam teraz jak przyniósł te proponowane oceny ,że jestem dumna z tego co SAM osiągnął, swoją pracą i poświęconym czasem to się śmiał..ale tez miał z tego satysfakcje:-) widziałam to w jego oczkach:tak:
wczoraj był na wycieczce...wrócił zmęczony ale zadowolony!No i wrócił z wisiorkiem w kształcie serca...a raczej jego połówką:-D i twierdził ze nigdy go nie ściągnie hahah!A druga połówka u koleżanki z 5 klasy:-D...

wiola no nie wiem jak będzie z ta średnia do końca, samo sie wyjaśni;-)- jemu byłoby przykro bo marzył o tym pasku tym bardziej że to taka malutka różnica, ale zobaczymy:-D

a Stachurski...teraz ponoć czerpie energie ze słońca:baffled::-D:-D no ale do jego śpiewania to mam sentyment:tak: wiec bardzo sie ciesze z tego wypadu!!

asiulka hihih rosną te dzieci!!!Mój pierwszy siostrzeniec ma 19 lat ...a niedawno nosiłam go na rekach az trudno w to uwierzyć!jak to leci!
grillka na wsi pochwalam!!nie ma jak to plener na świeżym powietrzu!!!oby pogoda wam dopisała!!
a średnia Maćka tez super- możemy być dumni z naszych chłopaków!!

kawkę spijam:-D

A ja herbatkę zieloną :-) ostatnio do lisciastej wrócilam...ale zaparzam w zaparzaczu i listków nie mam, więc tez nie jest cierpka w smaku...doczytalam też dokaldnie na opakowaniu, ze herbate lisciasta zaleca sie parzyc przez 3 minuty i poźniej oddzielać liscie, aby goryczki uniknać...człowiek uczy sie całe życie ;-)

u nas szaleństwo sprawdzianowe trwa

wczoraj nerwa miałam, bo widziałam po ksiażce, ze się nauczycielka z programem nie wyrobiła i wczoraj oświadczyla, ze dzieci mają książek nie sprzedawać, bo z 5 działów jeszcze dwa zostały do przerobienia i będą to nadganiać w 5 klasie. Tylko ciekawa jestem jak ona to zrobi, skoro w 4 klasie sie nie wyrobila z programem, to w 5 zdarzy nadrobić i przerobić ten obowiazujacy???
zła jestem :wściekła/y:
20/06 mają jeszcze pracę klasową z całego 3 działu...więc praca będzie do końca roku
to jest jedyna nauczycielka, która sie nie wyrobila z programem, nie wiem, od czego to zależy, ale wydaje mi się, że jak przez I semestr przerobiła tylko 1 dział i zostały 4 to powinna zacisnać pasa i przyspieszać w drugim ostro, a tu nic

wiola ja zielonej nie pijam...nie lubie, ani owocowych tez nie;-)
ale kawe uwielbiam!!
każda co innego lubi:-)

a szczerze Ci powiem,że ta nauczycielka jakaś niepoważna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mozna tuz przed radą pedagogiczną kończąca rok szkolny robić takie sprawdziany:szok:! (bo nie wiem jak macie - u nas 19.06 chyba jest rada ) to powinno sie o jakieś kuratorium oprzeć!
nie moze tak robic, kurcze w 5 klasie tez będzie co robić i juz zaczną z tyłami..ehh brak słów!!:no:

Hello laski.

Obym nie zapeszyła,
ale słonko nam wyszło,i jest 22 stopnie ;-)
Mężowaty śpi po nocce,
Maciek w szkole,a my z Emilem obiadek gotujemy.
Poszliśmy na zakupy,kupiłam mięsko i robię gulasz z kluchami śląskimi.

Ja dziś na 15 do lekarza do kontroli,ciekawa jestem co mi powie.
Na razie jeden turnus rehabilitacji zakończyłam.
Kolejny od 24 czerwca.

Atfk,kochana mój chrześnik teraz ma 19 lat :-p,
Daniel przystojny ,mądry chłopak wielki 198cm,
i wiadomo kiedy mi z weselichem wyskoczy :-D.

Wiola,no to nieźle zakręcona kobieta z tej nauczycielki,
śmieszne,ciekawe kiedy ona te działy w 5 klasie zrobi,
no bo jak znowu polegnie z programem,
to znowu z 5 klasy będą w 6 kończyli :crazy:

Miłego popołudnia lalki

Ponoć w miesiac chce to zrobić...
na razie zadaje calą masę rzeczy, jakby odkryla, ze dzieci moga mieć zadanie domowe codziennie, a nie od święta :-)

u nas dzisiaj słoneczko schowało sie za chmurkami...
czekam, aż wyjdzie

Hej.

No i zwolnienia ciąg dalszy :-(
kiedy ja w końcu pójdę do pracy?Bozia wie.

U nas ślicznie na dworku 26 stopni,
dzieciaki zadowolone.
Emil urzęduje u moich rodziców na ogródku od 9 rano.

Zmykam do nich,buziaki.

zmykaj, zmykaj korzystajcie z pogody

a u nas parno sie zrobiło, duszno i chyba burza będzie

taka ospała sie zrobilam i zmęczona, ze tylko do końca pracy czekam...z checią bym już do domku uciekła...

cos dzisiaj lenia mam i nic mi się nie chce, po intensywnym poczatku tygodnia troszke zwolniłam...

w sobotę do Reska jedziemy na turniej z chłopakami, niby ma nie padać, oby :-)

szukam pomysłu na siebie,tzn. co ze soba zrobić, ale jakoś mi sie szybko zapał kończy...ostatnio skróciłam troszke włosy, przyciemniłam i staneło. Jak czas pozwala staram sie na rowerach pojeździć, ale przez te ostatnie zadania domowe plany często biorą w łeb. Może jak sie uspokoi to uda się systematycznie popracować nad kondycją?

reklama
no i pada:-:)-:)-(
dzieciaczki juz odliczają w szkole:-)!!
Kaja dziś maja konkurs recytatorski wierszy Jana Brzechwy-ich patrona i od rana klepała...tańcowała igła z nitką:-D
(w zeszłym roku zajęła 2 miejsce więc teraz miała mała presje- którą sama sobie nakręciła:-) )

Filip:tak::tak::tak: w szoku i siódmym niebie przyszedł wczoraj bo Pani mu wyliczyła średnia 4,8 :-) (ksiądz mu 6 z religii postawił ) i mówił o tym pasku pół popołudnia hihihi- ale nie dziwie mu sie, ciężko pracował i może być dumny...my jesteśmy;-):-D i to bardzo!!

asiulka no zdrówko najważniejsze wiec jak trzeba to sie oszczedzaj nadal!!!

wiola hihhi jakbym siebie widziała z ta poprawa kondycji...tez mam co jakiś czas przebłyski:tak:- dokładnie wczoraj wymyśliłam sobie ze będę ćwiczyła wg Ewy Chodakowskiej...całego cyklu nie dałam rady ale i tak mam dziś takie zakwasy ze szok:szok::-D! Moze Ty masz silniejsza wole..ja co do cwiczen to ...:szok:!Diety z nosze dobrze ale wysilek fizyczny..to juz gorzej!
Miałam plan na xboxie grac przez wiosne bo tam tez ruch...ale jakos wiosna sie konczy a tu nic!
Zmiany zewnętrzne to tez fajny pomysł;-)...poprawiają humor!
ja zapuszczam włosy:tak:- postanowienie noworoczne
TAK CZY INACZEJ POWODZENIA!!

kawka?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry