reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzień dobry!!!
wczoraj słono...dzisiaj chmury..az trudno uwierzyć ze za parę tyg lato:sorry:
mężus pojechał dzis na 9, szkraby w szkole a ja z kawką zasiadam!

wiola to Ci piłkarz:-D:-D:-D!!!
z autem sie udało wiec trochę masz z głowy!
asiulka kurcze to zdrówka dla małego:happy:!cholerne choróbska!!!
no i dla Ciebie oczywiscie tez!!
kurujcie sie!!

u mnie w sumie bez większych zmian!
Fifi podobnie jak Wasi chłopcy na finiszu szkoły wiec sprawdziany lecą jak szalone:szok:..niech to sie już skończy!!!o ocenach jeszcze nic nie mówią- nawet o prognozowanych wiec kurcze na dobra sprawe to nie wiem jak on tam wyjdzie:eek: na koniec!

reklama
Asiu- zdrowiejcie szybko oboje!!!

ATFK u nas szaleństwo z tymi sprawdzianami. Oceny mają być wystawione do nastepnego piątku, a potem 17-19 ewentualne poprawy. Wczoraj, przedwczoraj siedzieliśmy nad lekcjami od 17:30 do 21:30...padnięta jestem...marzy mi się jakiś rower, albo dłuższy spacer...w pracy siedzę, w domu później też siedzę, a w nocy kręgosłup boli :-( Ale juz niedługo wakacje!!!

witam sie przed weekendem!!:-D
pogoda zapowiada sie piękna:-) więc za pewne bedzie plenerowo!!

wiola no doskonale rozumiem to co piszesz o szkolnym szale!
Filip dziś pr klasowa z matmy i test kompetencji z polaka z całego roku:szok:...ehh
normalnie mysleze oszaleli!ja nie wiem kiedy u nas te oceny wystawią, póki co cisza!
Fifi trochę zawiedziony bo miał 5 z historii na półrocze a teraz chyba będzie 4:sorry:- mówię mu że to super ocena i ze sam na nią zapracował ciężko ale trudno mu przetłumaczyć;-)
Kaja jak to Kaja ...luzik, coraz gorzej jej zwlec się z wyrka rano..dobrze ze niedługo laba!

może weekend może uda Ci sie zrelaksować:happy:, pogodę wykorzystajcie!!!

taką mam nadzieję, bo w pracy młynek nieziemski...ledwo sie wyrabiam, sama jestem, wiec pracuję za dwóch lub trzech...
ale juz piątek...
weekend zleci szybciej niż myślę...

Hello .

Witam weekendowo.
Chałupa ogarnięta,pranie się powiesiło
laugh.gif
(przez m.)
Zdążyliśmy wejść do domu z zakupami,i lunęło.....znowu.
Wczoraj wieczorem taka burza była,że szok.
Jak pierdyknęło,to biedronie zgasło światło
laugh.gif
.
Emilkowi ciutkę lepiej,temperatury już nie dostaje ,
ale jęczydupa straszna.

Miłego weekendu

Dzień dobry kochane kobietki!
jak po weekendzie??
myślę ,ze u wioli pogoda jak u mnie bombowa była a u reszty?
my w sumie spędziliśmy większość dnia w plenerku!!!
dziś Filip nadrabia zaległy sprawdzian z muzyki;-) a poza tym to mam nadzieje ze koniec szalu sprawdzianowego...:sorry2: a jutro jedzie na wycieczkę szkolna..i już sie nie może doczekać!
Kajeczka ok!w testach czytania w piątek doznała szoku :-)..maja co jakiś czas sprawdzian czytania wyrazów w minute..i Pani liczy ich ilość - na tej bazie widzi postępy;-) no i moja sroka z 53 przeczytanych ostatnim razem teraz w piątek osiągnęła 71:tak:!!superowo!!!

wiola odpoczęłaś???co u Was??:-)
asiulka a jak Twoje zdrówko?

miłego dzionka, jutro rankiem zajrzę!:-)

U nas tez pogoda była super!!!

Asiu- oby wszystcy wyzdrowieli syzbciutko, tak do końca, dobrze, ze już jst lepiej, ale nawet Ci mali meżczyźni jak sa chorzy to marudzą...wprawiają sie czy co :-)

ATFK masz fajnie...my jeszcze ten tydzień zaliczamy...dzisiaj rano sie wściekłam, bo cały czas była mowa, ze sprawdzian z angielskiego we wtorek i powtarzalismy, ale tak na luźno, dzisiaj mielismy zasiąść porządnie i...rano sie dowiedziałam, ze sprawdzian dzisiaj...
poza tym test na kartę rowerową...
test z przyrody z całego roku...
test ogólny z historii...
z polskiego...
i tak w kółko...
wczoraj byliśmy na turnieju po raz kolejny, niestety odpadliśmy...chłopcy przegrali ;-( ale i tak dostali medale i dyplomy, a po za tym zabralismy ich w nagrodę za dzielna walke na wielkie lody :-)

Gratulacje dla Kajuni!!!! Trzymamy kciuki za naszych uczniaków!!! &&&

Hello.

Emilowi już lepiej,wczoraj rano tak wariowali z Maćkiem,
że dachował z kanapy,i w rezultacie nos zdarty
baffled5wh.gif
.

Maciuś nasz jest od jakiegoś czasu ministrantem,
no i z racji tej funkcji bardzo udziela się w kościele,
nie bronimy mu,wspieramy go jak tylko możemy.
No i wczoraj poszli z m.do kościoła,
i międzyczasie taka burza się pojawiła,
że musiałam po nich jechać do kościoła,
bo by przemokli na amen,w drodze do domu,
mimo tego że mamy tylko ok.10 minut spacerkiem.

A mój mężowaty mnie w sobotę zaskoczył,
mówi Asia ubieramy się i idziemy na piwko,.
Myślałam że pójdziemy do lokalu u nas na osiedlu,
a ten dzwoni pod blokiem po Taxi,
i zabrał mnie do Klubu na dyskotekę,
w szoku byłam
shocked.gif
, poszaleliśmy na parkiecie,
do domu wróciliśmy po 4
happy.gif
.
Potem m. odsypiał zarwaną nockę,
Maciek poszedł do dziadków na ogródek,
a my z Emiloskim urzędowaliśmy w domciu z racji jego choroby.

Buziaki i spokojnej nocki

dzień doberek!
ale słoneczko..aż werwy dostałam!!
:-):-):-)
Filip dziś na wycieczce szkolnej, niedawno dojeżdzali na pierwsze miejsce;-)!pogoda im dopisuje na szczęście!!!
powrót planowany na 22-23 wiec cały dzionek w terenie!
Kajulka w szkole a po południu będzie trzeba jej jakies atrakcje zapewnić ;-) bo nie będzie sie miała z kim kłócić jak Filipa nie ma:-D

wiola kurcze..współczuje szału w szkole, u nas sie uspokoiło !!!ehhh jeszcze troche i laba!!
Twoi jeszcze graja , u nas sezon sie zakończył i chłopaki maja przerwę!ale pod blokiem kopią:-) codziennie!
fajnie ,że dostali medale:tak: - dla dzieciaków to wiele znaczy!!!

asiulka to wam sie pogoda ciągnie...z niemiłymi atrakcjami!:szok: u nas odpukac od paru ładnych dni piekna wiosna a chwilami wręcz lato:-)
a dyskoteki...zazdroszczę!!!super sie mężus wykazał!!!:tak:

my w sobotę jedziemy do pobliskiej miejscowości na koncert Stachurskiego:tak::tak::tak: uwielbiam go...teraz go troche nawiedziło...ale pamiętam tego starego sprzed 10 lat!!moja młodość, mnóstwo wspomnień!!!

poza tym niewiele nowego!
Filip przyniósł wczoraj prognozowane oceny i z tego co widze i mówi i wynika...jego średnia będzie 4,72 czyli na pasek się nie załapie...ehh no chyba ze cos tam będzie jeszcze walczył;-)- zobaczymy!
miał 4,6 na półrocze wiec i tak jeszcze podgonił
'
co słychac?

miałam zapytac czy nagradzacie na koniec roku jakos dodatkowo dzieciaki za osiągniecia??

reklama
Asiu- ale Ci niespodziankę mężuś sprawił...potrafią panowie czasem miło zaskoczyć :-) Emilek musi śmiesznie wyglądac ztym noskiem obdartym, pamietam jak mój Wiktor taki miał, cały czubek...ale śię z niego smialismy i to akurat na wesele mu sie przydarzyło :-)

ATFK piękna średnia, może mógłby z czegoś zaliczyć, wystarczyłoby jedną ocenę poprawić?
Też lubie Stachurskiego...ale przyznam sie, ze właśnie zatrzymałam sie na jego twórczości sprzed 10 lat ;-)

Na koniec roku nie nagradzamy...chłopcy powinni uczyć sie dla siebie...ewentualnie jakaś pizza? Poza tym wiedzą, ze ich wakacje troszke kosztują, a chcą na obóz jechać...

Do góry